Top Message

www.oblik.fi

DEKOLOGIA DESIGN // MESSUNOSTATUS

Kotivisio 2013 messuilta jäi itselleni muutamia upeita uusia tuttavuuksia mieleen. Ja ajattelinkin toteuttaa postaukset tuomalla esiin niitä yrityksiä, joista mielikuva oli erityisen positiivinen ja/tai sain itselleni uutta ideaa omaan kotiimme.


Mikä siis on DEKOLOGIA DESIGN? Heidän verkkosivuillaan valikoimasta kerrotaan näin:

Sisustamista pilke silmäkulmassa

Leikkisillä, graafisilla ja mieltä virkistävillä sisustustuotteillamme tuot kotiisi väriä ja piristävää ilmettä. Dekologialta löydät lahjat myös ystäville ja pikku-natusille. Valikoimissamme on laaja kattaus upeita Design-merkkejä, kuten Ferm LIVING, LaShelf, MAIRO ja Innolux DesignMiksi Dekologia Design jäi omaan mieleeni?? Ystävällinen palvelu, ihastuttavat tuotteet, lapset oli otettu messuosastolla huomioon erityisen hienosti. Ja nämä vain muutamia mainitakseni. Lisäksi pieni messuosasto oli mielestäni rakennettu mielenkiintoiseksi, vaikkei ottamistani kuvista se tule niin hyvin esille. Ja vasta kotona huomasin, ettei osastosta ollut yhtä ainuttakaan kokonaiskuvaa. Harmillista...

Vaikket itse asuisi Tampereella, tarjoaa Dekologia tuotteita myöskin verkkokaupassaan. Ja bonuksena päälle yli 50 euron ostoksille toimituskulut ovat ilmaiset! Helpoiten kauppaan pääset klikkaamalla tästä.

Olisin voinut itse hankkia tuolta vaikka ja mitä, ja verkkokaupassa pyöriessäni silmiin osui kerta toisensa jälkeen ihastuttavat Ferm Livingin uutuudet. Auts, tämä oli vaarallinen vierailu - herättää siis melkoista ostohalua ja inspiraatiota. ;) Iskeekö suhun tai onko liike entuudestaan tuttu?

- J -

 1. Tosi ihania kuoseja ja mitkä värit! Tuota kettutyynyä on jonkin verran näkynyt blogeissa ja sisustuslehdissä. Tämä todellakin oli vaarallinen postaus.. Minun on pakko kurkata tuonne verkkokauppaan ja saattaapa sieltä muutama juttu mennä minunkin ostoskoriin. "Auts", sanoi kukkaro. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettutyyny on ihanan veikeä. Meille ehkä hieman liian lapsekas jo. Harmi, sillä minusta se sopisi täydellisesti poikamme huoneeseen. Kahdeksanvuotias ei ollut aivan samaa mieltä asiasta kun kysäisin... ;) Ja olet niin oikeassa - melko houkuttelevia tuotteita on verkkoputiikki pullollaan... Vastustaminen on vaikeaa :)

   Poista
 2. Tutustuin Dekologia Desing:iin kun etsin lastenhuoneeseen kivoja printtitauluja! Meille kotiutuikin iki-ihanat mäyräkoirataulut Ulrika Eleonora & Betty :)
  Ei voi kuin ylistää superia ja ystävällistä palvelua :)

  http://casablancos.blogspot.fi/2013/09/ulrika-eleonora-betty-welcome-home.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on noita mäykkytauluja kotona. Ne on kerrassaan ihastuttavia!! Messuosastolta löytyi monia muitakin printtitauluja, joita mietin hankittavaksi. Pitänee hieman ensin sulatella tätä ihastusähkyä, ettei tule liian pikaisia päätöksiä (kuten minulla joskus tapana) :D

   Vuosien varrella hyvää palvelua ja hymyä on oikeasti oppinut arvostamaan. Sillä on valtava merkitys! :)

   Poista
 3. Vaude mikä uusi tuttavuus :) Tämmöiset postaukset on aina mukavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin! Tykkään itsekin "nostattaa" ennemmin minulle ehkä tuntemattomampia tai muusta syystä mieleenjääneitä yrityksiä, kuin niitä ainaisia samoja jättejä, joita messuilla usein näkyy. Heidän tuotteensa on helppo löytää muualtakin. Erilaiset tapahtumat ja messut on hieno tapa päästä tutustumaan uusiin tuttavuuksiin, joihin ei välttämättä muutoin olisi törmännyt missään :). Ja oma hyvä kokemus on aina mukava jakaa eteenpäin. Joku muukin saattaa löytää itselleen jotakin uutta ja samalla jopa ihastua :)

   Poista
 4. Olen törmännyt tuohon putiikkiin jo useammassakin blogissa. Täytyy laittaa nimi muistiin, sen verran suloisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa, mitenköhän itse olen onnistunut välttämään tähän tutustumista tähän saakka? :D En tiedä, ja onneksi nyt löysin, niin on tosiaan suloisia tuotteita ja ihania juttuja kauppa pullollaan :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets