Top Message

www.oblik.fi

AJATUKSIA// TÄNÄÄN OLEN ONNELLINEN SIITÄ, ETTÄ...

Siskoni oli vapaapäivällä, ja teimme yhdessä pitkän metsälenkin koirien kanssa. 
Siskoni asuu miehensä kanssa naapurissamme, ja liian harvoin silti ehdimme jutustelemaan kunnolla taikka liikkumaan yhdessä. Liekö syynä omat kiireeni, ristiinmenevät aikataulumme vai ainoastaan saamattomuus. Tiedä häntä. Tänään mikään ei ollut esteenä. Olin jo ennen yhdeksää hänen oven takanaan pimputtelemassa ja ehdimme hyvin kiertää metsää ja läheisiä lenkkipolkuja ennen kuin palasin takaisin tekemään töitä. 


Tänään olen onnellinen myöskin siitä, että pitkä viikonloppu palautti minut kertalaakista energiakenttien reunalle (voikohan näin edes sanoa? :D).
Huomasin lauantaina olleeni erityisen pirteä aamulla. Olin hoitanut paljon asioita perjantain aikana ja lauantai kuluikin juhliessa kahdeksanvuotiasta junioria. Silti - minua ei painanut tekemättömät asiat, hoidettavat jutut, to-do-listan pituus tai mikään muukaan. Palautuminen työviikosta oli erittäin onnistunut ja alkuviikolla mieltä painava rittämättömyyden tunne oli vain muistona enää lauantaina. Nyt huomasin, mten suuri apu tästä lyhyemmästä viikosta perheellemme on. Olen tyytyväisempi nyt, olen pirteämpi kuin viikkoihin, olen helpottuneempi kuin aikoihin olen ollut. Jes!

Pieniä hetkiä, joista saan iloa tänään on myöskin ollut rauhassa juotu aamukahvi pitkän lenkin jälkeen. Samalla avasin tyhjän kirjan, johon aion siirtää mielestäni asioita, jotka tulisi hoitaa. 
Annan tällä tavoin tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Päätin kalenteroida asioita, joita haluaisin tällä viikolla saavani valmiiksi. Se helpotti! PALJON. Vaikkei ole tarkoitus elää vapaapäivinä kalenterin kanssa, helpottaa lista jäsentelemään ajatuksia ja töitä paremmin kun on jotakin konkreettista ylöskirjattuna. Listalta löytyi tälle päivälle mm. seuraavaa: 

Suunnittele joulukortit loppuun ja lähetä vedokset painoon, TEHTY!
Tilaa nettisivuille tietokanta -paketti, lähetä tieto eteenpäin sivujen tekijälle, TEHTY!
Maksa viime viikolla painosta tulleet Babyshower -kirjat, TEHTY!
Tyhjennä messukuvat koneelle ja valitse niistä onnistuneimmat, TEHTY!
Tee nappulalle välipalaa, ja tarkista läksyt, TEHTY!
Pese valkoista pyykkiä, TEHTY!
MUISTA ANTAA AIKAA ITSELLESI, NAUTI HILJAISUUDESTA ja pidä kahvitauko TEHTY!!

Ja tiedättekö mikä on parasta - tähän aikaan olisin vielä normaalisti töissä, ja nämä asiat olisi tehtävänä työpäivän jälkeen. Ah, nautin tästä vapauttavasta olosta!!!!

Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! Muistathan sinäkin antaa itsellesi aikaa, olet sen arvoinen!!
- Jutta -

 1. Nautitaa vapautuneesta olosta, hellitään itseämme ja ollaan onnellisia pienistä asioista <3

  Oikein nautinnollista viikkoa JuttaEmilia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen. <3

   Ja oikein nautinnollista viikkoa myös sinne teille!!

   Poista
 2. Kaunista uutta viikkoa JuttaEmilia! Mulla tää päivä meni kyllä niin ohi, mut iltaa kohti oonkin sit vain piristynyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinie! Ja toivotaan, että sinunkin viikkosi jatkuu pirteänä :)

   Poista
 3. Nyt se on varma juttu. Olet tehnyt todellakin oikean ratkaisun. Ei tässä ole enää mitään epäselvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Näin tämä asia on kyllä nähtävä!! Alkuviikon painaneet asiat tuntuvat nyt erilaiselta. Nyt tiedän, että tässä on jotain hyvääkin. Ja sitä on todella todella paljon!!! :)

   Poista
 4. Aivan ihania juttuja olet tehnyt <3 Ja juuri noin, NAUTIT. Mä oon tosi happy for you, koska kuulostat just niin onnelliselta ku pitääkin! Ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan positiivinen postaus! Yhtä valoisaa viikon jatkoa JuttaEmilia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa todella olla niin, että asioilla on tapana järjestyä, ja siihen kannattaa vain luottaa. Täydestä sydämestään! :)

   Poista
 6. Pitäisikin osata nauttia aina juurikin näistä arjen pienistä kultahippusista. Niistäpä se elämä suurimmaksi osaksi koostuu. Harmi vaan, että liian usein se unohtuu. Tälläisia hetkiä lisää sinunkin loppuviikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Harvoin tapahtuu suurta ja mullistavaa. Enemmän tätä tavallista arkea. Ja kun siitä ottaa parhaat palaset päältä, huomaakin miten onnellinen sitä voikaan elämästään olla :) Aurinkoa viikkoosi Marjukka!

   Poista
 7. Oli niin ihana lukea kirjoitustasi. Elämä on valoa. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että kirjoitus herätti ajatuksia. Elämästä kannattaa nauttia. Huomaan paljon asioita vasta nyt kun pohdin niitä hieman eri näkökulmasta tai eri syystä. Muutos arkeemme on saanut minut itseni oivaltamaan monia asioita. Se herätteli minua jo päätöstä tehdessäni, ja se tekee sitä edelleen. Minulla on upea perhe, haluan nauttia siitä! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets