Top Message

www.oblik.fi

SNEAK PEEK // PHOTOBOOTH LASTENKUTSUILLA

(c) Petteri Mäntysaari
Juhlat juhlittu ja en voi kun huokailla ihastuksesta! Sain nimittäin jo tänään osan kutsuilla otetuista kuvista nähtäville. Ja kyllä - olen myyty! Photobooth oli ihan loistava idea lastenkutsuille. Lapset oli superinnoissaan, ja näistä jää kyllä ihan mahtavat muistot talteen. Kiitos vielä Petterille ja Oonalle näistä kuvista ja erityisesti kaikesta järjestelyistä ennen ja jälkeen juhlien, teitte kaiken niin ammattimaisella otteella, ettei tosikaan. 

Salaisuuksien verho raottuu taas hieman; oma aloitteleva yritykseni IDEACIRCUS lähtee nimittäin tekemään yhteistyötä heidän kanssaan! Jos Photobooth on sinulle vielä uusi juttu tai kaipaat ammattitaitoisen toteuttajan idealle, kannattaa klikkailla osoitteeseen photo-booth.fi. 

Meillä vierailleista lapsista ei muuten kukaan ollut kuullut aiemmin tällaisesta. Kaikille Photobooth oli siis ihan uusi juttu, mutta jokainen oli heti täysillä mukana menossa. :) Ootko sä muuten kuullut sellaisesta lastenkutsuilla?

Hassunhauskaa iltaa sulle!!! ;)
- J -

 1. Kiva nähdä lisää kuvia :)) Teillä oli varmaan menoa, hihi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vain uskoa kun 14 poikalasta (7-9 vuotiaita) täytetään sokerilla ja huumataan tällaisilla kivoilla ohjelmanumeroilla, miten innokkuus tarttuu ja meno yltyy :D Mutta pääasia, että kukaan ei loukannut, mitään ei mennyt rikki ja ennenkaikkea kaikilla oli superlystiä! :)

   Poista
 2. Mahtava idea tuollainen (piti käydä heti katsomassa heidän nettisivut)! En olekaan ennen kuullut tästä Photoboothista, mutta tykästyin ideaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on nähty Suomessa lähinnä hääjuhlissa, mutta idea oli loistava jalostettavaksi myös lastenkutsuille :). Mutta huomasi kyllä miten ammattilaiset sai juhlijat aisoihin ja opastettua heitä tarvittavilta osin. Jos olisi itse tuossa samassa yrittänyt ohjata jonoon, kuvata ja antaa rekvisittoja ymsymsyms, olisi mennyt varmaan melko pipariksi koko homma. Petterillä ja Oonalla oli kyllä taito ja kokemus puolellaan. Senverran näpsästi laittoivat kulissit pystyyn, valot kuntoon, kamerat paikoilleen ja salamat vaan välkkyi :) Olin todella todella tyytyväinen ja ilolla teen jatkossakin heidän kanssaan yhteistyötä! :)

   Poista
 3. Voi Jutta, mitä sanoja <3 Täytyy kyllä osa kunniasta antaa miehellesi, oli hänestäkin suuri apu poikia ohjaillessa :) Olit kyllä järjestänyt pojallesi ikimuistettavat synttärit, muille vanhemmille pienet paineet ;) IDEACIRCUS menestyy epäilemättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ansaitusti!! Ja kyllä - hänelle menee suuri kiitos ja kunnia. Oli niin suurena apuna koko päivän. Moni mies olisi karannut miesparkkiin juhlien ajaksi :D.

   Ja kiitos - vaikka aikataulutus meni "melko" tiukille, meni kaikki lopulta kuitenkin vähintään kohtuullisesti. :) Kiitos vielä - ootte huippuja! Piti muuten monta juttua sanoa eilen vielä, mutta jotenkin siinä hulinasta toivuttuaan unohtui. Kerkiää myöhemminkin :)

   Poista
  2. Oona ja Petsku on niin ihania. <3
   Ja toi Photobooth idea on ihan tajuton.
   Innolla venailen jo lisäfotoja tapahtumasta. :)

   Poista
  3. Eikö ookkin!!!! <3 Hauska nähdä ihmisiä blogien takaa. Ja vieläpä näin ihastuttavia ja ammattitaitoisia. Kuvia tulee varmasti myöhemmin lisää, kunhan käyvät pienen suodatuksen ensin lävitse ;)

   Poista
 4. Ihana kuva!! Varmaan ollut aivan huippujuhlat!! :) Ja tää on kyllä aivan loistava idea, ja ihanaa jos vieraat saavat kuvia itselleen!! :) Mahtavaa että Suomeenkin tulee tällaista!! Itse oon törmänny netin kautta muutamiin lapsille järjestettyihin photobootheihin, ja ne on mahtavia!! :) Jotenkin lasten kuvat on vielä tuplaten hauskempia kuin aikuisten, he irrottelevat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella iloinen, että yhteistyö Petterin ja Oonan kanssa sujui näin hienosti. Netissä itsekin näitä joskus ihastellut, mutten koskaan Suomessa törmännyt (kuin tosiaan lukenut hääjuhlissa sellaisia olleen). Olen samaa mieltä myöskin siitä, että nämä lasten hassuttelukuvat on syötävän suloisia. Ihania energiapakkauksia hupsuttelemassa linssin edessä ;). Hieman erilaista kuin koulukuvissa tvs ;)

   Poista
 5. Ihana kuva! :) Odotan innolla lisää! Teillä on varmasti ollut ihan mahtisynttärit!
  Suunnitelmatkin kuulostaa huippuhyvältä! :) Mahtavaa et asiat rullaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Onnistui ihan täydellisesti nuo kuvat. Ja synttärit oli lasten mieleen - sehän se pääasia onkin :) Moni oli vielä tänäänkin koulussa jutellut kuinka hauskaa oli ollut :)

   Poista
 6. Todella hauska juttu ja lapset varmasti tykkää! Taidampa varastaa tämän idean korvan taakse odottamaan tulevaisuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Olivat ihan innoissaan jokainen :) Ja suosittelen nappaaman ideasta kopin, oli senverran hauska ohjelmanumero :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets