Top Message

www.oblik.fi

KUVAKILPAILU// Vihdoin viileää!


KARNEVAALIKAUSI järjestää kesän loppu -kuvakilpailun. Ja kyllä - tämä amatöörikuvaaja aikoo siihen myöskin ottaa osaa! Oikeastihan minun oli tarkoitus ikuistaa joku aamu linssin läpi tuo superihana sumuinen järvimaisema. Mutta miten se kamera aina unohtui sisälle kiireisellä aamulenkillä koirien kanssa? Eikä yhtenäkään aamuna "ollut aikaa" kääntyä takaisin sitä hakemaan. 

No mutta. Tänään meillä oli hoidossa reilun vuoden ikäinen Ruuti -tytsä. Voitte ehkä kuvitella sen riemun kun tämä kaunotar astuu ovesta ja meidän innokkaat pojat pääsee mimmin kanssa peuhaamaan. Suurimpien höyryjen päästämiseksi karvapallerot pääsivät ulos puuhaamaan. Mikä ilo - siellä voi jälleen kesän jälkeen juosta ja hengittää! Ainoa tästä kolmen pesueesta, joka edes jotenkuten pysyi kuvausten aikana paikoillaan, pääsi osalliseksi Sonjan hienoon kilpailuun. Tässä hän nyt on. Onnellisena siitä, että syksy tuo mukanaan myös jotakin hyvää - VIHDOIN VIILEÄÄ.

Onko siellä muita koiraharrastajia ja ennenkaikkea koiria, joita tämä ilmojen viileneminen jopa hieman hymyilyttää? Kesä oli ihana, mutta jotakin hyvää myös alkaneessa syksyssä ;)

- J -

 1. Mikä tajuamus!! Vihdoin viileää!!! Mä kyllä nautin juurikin tästä ihanasta syksyn raikkaudesta! Tuo kuva on aivan loistava kisaan! Peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuja tosiaan pidetään. Vaikka eihän tämä tuohon aiheeseen lopulta kovin likeltä liipannut :D Mutta syksy tarkoittaa meille muun muassa tätä. Siksipä siis lopulta tämä kuva kisaan päätyi :) Syksyssä on tosiaan ihmeellistä taikaa lämpimän kesän jälkeen. :)

   Poista
 2. Ompa syötävän söpö. Meillä odotellaan oman söpöläisen saapumista - vielä kolme viikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruuti-neito on kyllä melkoinen sydäntenvalloittaja - myös meidän karvaisten poikien mielestä ;) Ihanaa, pentuodotus on ihan mahtavaa aikaa!!! :)

   Poista
 3. Meidän koira on NIIN onnellinen viilenneistä ilmoista :) Ulkokoira kun on, niin kesällä viihtyi pääasiassa osittain häkin sisälle jäävän varaston alla, jossa maa oli viileä eikä aurinko porottanut. On sillä tosin vieläkin kuuma, kun turkkia on niin paljon. Kaikista onnellisin se taitaa olla -30 asteessa, jolloin se makaa selällään lumessa jalat kohti taivasta ja kieli pitkällään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Lumi on meidänkin karvatassujen paras ystävä! Kovin suurista pakkasista tosin kumpikaan ei oikein välitä, mutta voittaa silti nuo kesähelteet heidän mielestään mennentullen ;) Välillä tuntui tuossa loppukesästä jo että nuo anovasti katsoi päivän jälkeen, että onko ihan pakko taas raahautua tuonne ulos kuumuuteen. Ja meillä sisälläkin on ollut tosi kuumaa, niin veto on poissa jo pelkän lämmönkin takia, vaikkei liikuntaa olisi edes kovin paljon koittanut heille tyrkyttää. Nyt tosiaan helpottaa :) Ja teidän koiruudelle tsemppiä paukkupakkasten odotukseen ;)

   Poista
 4. Täällä tuo isompi karvatassu nauttii kyllä suuresti. Kelien viiletessä ollaan käyty juoksemassakin, siitä nautimme molemmat :) Pennulla ottaa kyllä tuo viileneminen koville :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Ei nuo jaksa millään myöskään juosta hellekeleillä, eikä myöskään omistajat :D Mutta nyt on hyvä näin! Ai ei tuo pikkuinen teillä oikein diggaa tästä syksyn tulosta, voi höh! Ehkä hänkin pääsee kohta sen makuun. Tsemppiä pentuarkeen ja uusien asioiden/vuodenaikojen totutteluun! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets