Top Message

www.oblik.fi

IDEACIRCUS // Uuden alku

Ja niin koitti se päivä, että minä Jutta, tein jotakin mistä olen unelmoinut pitkään. IDEACIRCUS toiminimeä kantava yritys on polkaistu käyntiin ja vaikka juuri mikään ei vielä valmista olekaan - sain eteeni perjantaina ensimmäiset painotuotteet. Koevedokset on siis valmiit ja ensimmäiset materiaalivalinnat tehty. IDEACIRCUS tekee paljon muutakin kuin painotuotteiden suunnittelua, mutta tässä pieni vilkaisu siihen (todella siis pintaraapaisu) mitä tuleman pitää. Näissä tuotteissa keskitytään luomaan jotakin sellaista, jossa näkyy persoonallisuus. Jotakin sellaista, jota et ole nähnyt missään muualla. Tai ainakaan toivottavasti et ;)Tällä hetkellä kumppaniverkosto alkaa olemaan jo hyvällä mallilla. En olisi ikinä uskonut, miten upeiden yritysten ja tekijöiden kanssa pääsen joskus yhteistyötä tekemään. Olen vakaasti sitä mieltä, ettei ole mitään järkeä yrittää yksin. On jopa asiakkaan aliarvioimsta jos koittaa olla asiantuntija ja alansa huippu ihan jokaisessa asiassa. Minä teen mitä osaan, ja kumppaniverkosto kootaan omien alojensa ammattilaisista. Näin saamme koottua parhaat tekijät yhdeksi kokonaisuudeksi. Onneksi ne ajat alkavat olla ohitse, kun jokainen pienikin tekijä yritti päästä eteenpäin yksin. Edelleen joidenkin mielessä on (jopa vahva) ajatus, että yhteistyö on sama kuin antaa osa omasta tulostaan ja asiakkaistaan pois. En ymmärrä. En lainkaan. Miksi ajattelisin muita uhkana sille mitä itse teen? En lähde tekemään töitä sinne missä tarjontaa on pilvin pimein. Tai oikeammin - teen kyllä sitä mitä moni muukin tekee, mutta teen sitä täysin uudella tavalla. Sellaisella, jota ei vastaan ole tullut. IDEACIRCUS lähti työstämään jotakin sellaista, mihin itse uskon, ja jonka tekemisestä minä nautin, ja ennenkaikkea jotakin sellaista - jossa asiakas on kaiken keskiössä . Ja tähän matkalle tarvitaan mukaan monia tekijöitä. Yksin en halua, en pysty, en osaa. 

Huh. Nyt se on sanottu, nyt se on todellista. Kuulette varmasti näistä asioista lisää, kunhan rattaat pyörähtävät vielä eteenpäin. Tavoitteena on saada jotakin näkyvää aikaiseksi lokakuun aikana. Katsotaan miten oma aikataulutus pitää ja miten saamme yhdessä kumppaniverkoston kanssa asioita rullaamaan.

Salaisuuksien verhoa on siis raotettu nyt myös täällä blogin puolella ;)

Ihanaa sunnuntaita Sinulle, kiitos kun olet siellä <3
- J -

 1. Upeaa, hienoa JuttaEmilia, onnea uudelle yritykselle. Makeelta näyttää :)
  Juuri niin, yhdessä, hyvä tulee.
  Jännityksellä odotellaan, mitä kaikkea saatkaan aikaiseksi, varmasti paljon kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun käyt mua aina tsemppaamassa!! Sillä on oikeasti iso merkitys :) KIITOS!

   Suunnitteilla on niin paljon kaikkea kivaa, ettei oikein itsekään tiedä mistä aloittaisi ;)

   Poista
 2. Wau, hienoa Jutta! Onnea uusiin haasteisiin -hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa! Jään tosiaan kyllä edelleen ansiotyöhönikin. Tämä kuitenkin on askel kohti unelmaa, josta olen pitkään (lähes aina) haaveillut. :)

   Poista
 3. Upeaa, onnittelut!!!!! Ja onnea ja menestystä tulevaan. Jotkut ne toteuttavat sen mistä me muut vain haaveilemme. Go girl! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, kiitos onnitteluista!! Olen niin innoissani itse, että on ollut lähes tuskallista pitää tätä salaisuutena täällä puolella tähän saakka :D. Mutta koska vasta nyt on jotain konkreettista tapahtunut (nimi, Y-tunnus, materiaalivalinnat, tuotteet yms), uskalsin tästä kertoa. Vielä pari viikkoa sitten kaikki oli vielä auki, vaikka suunnitteilla oli hurjasti kaikkea. Kyllä se tästä lähtee :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Paljon on vaakakupissa asioita punnittu ja tultu kuitenkin aina siihen lopputulokseen, että mikä jottei. Jos se tekee minusta vielä onnellisemman ja tyytyväisemmän, niin miksen yrittäisi edes? Eipähän tarvitse myöhemmin surkutella ja katua miiksen uskaltanut silloin... (Toivottavasti! :D)

   Poista
 5. Todella hienoa! Onnea uusiin haasteisiin!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia onnitteluista Suffelini! On tämä kyllä unelmieni täyttymys (ainakin siltä tuntuu nyt) :)

   Poista
 6. Wauuu! Ihalen tällaista suuresti! Onnea! Näyttää ja kuulostaa upealta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja!! :)) On niin mieletön fiilis luoda jotain omaa. Tehdä jotakin sellaista, jossa näkyy oma kädenjälki. Ah, niin nautin. Vaikka päivät tuntuu liian lyhyiltä, ja selviteltävien juttujen lista vielä aivan liian pitkältä - uskon että ponnistelut on sen kaiken arvoisia :)

   Poista
 7. Wau, mahtavaa!! Onnea yritykselle! Hyvältä näyttää mallipalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että teitä on siellä ruudun takana hurjan monta tsempparia. Loistava fiilis lähteä alkuun :) KIITOS!!

   Poista
 8. Onnea uudelle yritykselle ja yrittäjälle! :) Jään mielenkiinnolla seurailemaan tulevaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, mielenkiintoinen on kyllä sana joka juuri nyt itselläni pyörii enimmäkseen mielessä :) Ei yhtään tiedä mitä tulevaisuus tuo, ja kaikki maailman ovet ovat juuri nyt auki. Ihana fiilis :)

   Poista
 9. Wau, ihan mahtavaa! Näyttää ja kuulostaa kyllä niin hyvälle! :) Kumpa itekin uskaltais jonain päivänä...
  Hirmusti tsemppiä ja onnea uudelle yrittäjälle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos!!! Tosi mahtava saada onnentoivotuksia ja tsemppiä tulevaan. Vielä alkukesästä tämä haave tuntui tosi kaukaiselta. Mutta silloin kirjasin unelmiani ylös. Tänne blogiin. Siitä se sitten lähti rullaamaan. Aloin todella miettimään mitä minä haluan, ja mitä olen valmis tekemään sen eteen. Mietin pitkään onko nyt sen aika, vai kenties myöhemmin. En tiedä sitä vieläkään, mutta juuri nyt tuntuu oikealle. :)

   Poista
 10. Paljon onnea ja menestystä yrityksellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Toivotaan että kaikki tämä onni ja menestys kulkeutuu mukanani kohti uusia ovia ja mahdollisuuksia :)

   Poista
 11. Hienoa JuttaEmilia, noin sitä pitää! Paljon paljon onnitteluja ja menestystä uudelle yrityksellesi. Upealta näyttää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEE!! Tein sen, uskalsin. Jotain on muuttunut omassa ajatusmaailmassani paljon viimeisen parin vuoden aikana. Silloin vielä en uskaltanut haaveilla. Tai uskalsinhan minä, mutten tehnyt asioita unelmieni eteen. Kuvittelin aina, että sitten joskus. Sitten tapahtui jotain, jonka jälkeen olen miettinyt aina enneminkin - miksei juuri nyt? Jos nyt tuntuu hyvälle, nyt sen eteen tehdään töitä. ;)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos Elsa! Sitä varmasti tulen vielä tarvitsemaan :)

   Poista
 13. Onnea uudelle yritykselle - ja rohkealle naiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Rohkeus oli juurikin se, miksi tässä nyt ollaan. On pakko olla rohkea, muuten jää paljon näkemättä ja tekemättä. :)

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! On niin hirmuisen hienoa kun teitä on siellä virtuaalisessa verkostossa niin monta kannustajaa mukana! Uskomaton olo juuri nyt! :))

   Poista
 15. Vau, erittäin hyvältä näyttää mallipalat! :) Super Paljon Onnea yrittäjälle ja tuhannesti menestystä tulevaan! :) JES ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos paljon!! Toivotaan tosiaan onne ja menestystä. Siitä olisi ainakn hyvä lähteä liikkeelle ;) Ja jollei nyt mitään miljoonamenestystä, niin tärkeintä kuitenkin on se, että nautin tästä niin sydämeni kyllyydestä :)

   Poista
 16. Onnea uudelle yrittäjälle! Rohkea nainen olet, mutta unelmiaan täytyy tavoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein vielä edes tajua että tosiaan, mä olen yrittäjä. Ehkä siksi, että käynhän mä töissäkin. Siis niissä palkkatöissä. :D Heh, ei tätä yritystä osaa omana työnään vielä ajatella :)

   Poista
 17. Onnea hirmuisesti uudelle yritykselle Jutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinie!! On niin mahtavaa saada täältä tukea ja onnentoivotuksia. Tulee ihan tosi kiva olo, kun on aloittamassa polkua kohti unelmia :) Ihan mahtavaa suorastaan!

   Poista
 18. Hienolta näyttää! Tsemppiä hurjasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dara! Tsemppiä tarvitaan, vaikka nyt tuntuu että kaikki on ihanaa - tulee varmasti myös se aika kun ei mikäään tunnu menevän eteenpäin. Mutta se on sen ajan murhe se :D

   Poista
 19. WHOAA :) ONNEA ja hirmusti onnea uudelle yritykselle! Siskoni juuri avasi kahvilan ja kyllä häntä pelotti, mutta on ollut menestyksien menestys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että rohkeus aloittaa jotakin on se suurin pelko. Sen jälkeen asioihin toisiin asioihin voi itse vaikuttaa ja joihinkin taas ei. Mutta yrittänyttä ei laiteta. Sanan todellisessa merktyksessä :D

   Kiitos Love onnitteluista :)

   Poista
 20. Ihan mahtavaa! Onnea tosi paljon uudelle yrittäjälle ja yritykselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! Toivotaan, että käytännön ratkaisu osoittautuu hyväksi ja tyytyväisiä ollaan vielä ensi vuonnakin tähän päätökseen :) Nyt siltä ainakin kovasti tuntuu!

   Poista
 21. Mahtavaa!!! Onneksi olkoon. kuulostaa loistavalta! Tiedän mihin päin kallistun jos tarvitsen apua, odotan siis innolla mitä kaikkea on luvassa. Terkuin suht lähellä asuva Laura Heinässä heiluvassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!! Olen itse tästä ihan superinnoissani, ja toivon sydämestäni että asiat etenevät toivomallani tavalla :) Lisää tästä tullaan varmasti kertomaan hieman myöhemmin!!

   Poista

 

Newsletter

Widgets