Top Message

www.oblik.fi

BABYSHOWER -Muistot talteen!Sain kunnian emännöidä pari viikkoa sitten jo toisia Babyshower -kutsuja tänä vuonna. Tässähän alkaa kehkeytyä jo ihan ammattilaiseksi. ;) Tällä kertaa emäntä oli huono muistojen taltioija, sillä tajusi kameran olemassaolon vasta siinä vaiheessa kun juhlat olivat lähes loppumaisillaan. :D Onneksi kuitenkin etukäteisvalmisteluita oli jo jonkin verran tehty, joten tärkeimmät jutut saatiin tulevalle äidille talteen!


Tiedättehän ne kaikki jutut, joista vauvakutsuilla jutellaan, mitä kaikkea arvaillaan ja pohditaan? 
Yleensä pienet arvauslappuset katoavat johonkin ajan saatossa, taikka sitten niitä ei kirjattu ylös lainkaan. 


Minun tehtäväkseni uskottiin tämän kirjan tekeminen. Ystävät kirjasivat arvailujaan kirjaan (syntymäpaino, silmien väri, mitä äiti on tekemässä h-hetkellä...), ja juhlien päätyttyä sankari sai sen itselleen muistoksi. Ajatuksena palata tähän vielä syntymän jälkeen kirjaamalla oikeat mitat yms ylös. Katsotaan sitten myöhemmin kuka arvasi lähimmäksi :) Viimeisille sivuille on jätetty tilaa valokuville ja muille kuvallisille muistoille päivän kulusta. Niin. Jos vain joku olisi muistanut ottaa ne kuvat? :D


Samalla voinkin paljastaa, että tämä oli koevedos. 
Kuluneen viikon aikana Y-tunnus on saanut ympärilleen hurjan paljon kaikkea. Valitettavasti ei kuitenkaan vielä nimeä, tai muutakaan julkista materiaalia. Kerron kyllä lisää, kun rattaat pyörivät hieman eteenpäin! ;)

Tämä tyttö on aivan pyörällä päästään ja kyselee itseltään jokaisena iltana, tapahtuuko tämä oikeasti minulle?

- J -


 1. Ompas kiva idea tuollainen kirjanen. En muista ennen edes kuulleeni moisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään ole kyllä kuullut :). Monesti kyllä noita arvauksia heitelty ilmaan vauvakutsuilla, joskus kirjattu johonkin paperilapuille. Mutta ajatus oli minusta niin ihana, että nämä muistot saadaan talteen yksiin kansiin, joka sitten tulevalle äidille jää päivästä käteen. :)

   Hauska sitten syntymän jälkeen tosiaan katsella mikä meni nappiin ja missä mentiin päin puuta ;)

   Poista
 2. Mä tarviin tämmösen :)
  Ps mä RAKASTAN sun blogia ♥

  VastaaPoista
 3. Mä tarviin tämmösen :)
  Ps mä RAKASTAN sun blogia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kannattaa pysyä kuulolla! Nimittäin tämä toiveesi toteutunee varmasti vielä tämän vuoden aikana ;)

   Ja voi kiitos, on mahtavaa, jos saan aikaan hyvää mieltä ja mukavaa luettavaa! Silloinhan olen onnistunut tässä harrastuksessani loistavasti! Kiitos paljon kommentistasi, se lämmitti mieltä ihan hurjasti :)

   Poista
 4. Onpas ihanan kirjanen :) Ihanaa kun pyörät pyörii, se tapahtuu juuri sinulle ja olet sen varmasti ansainnut. Jännityksellä odotellaan mitä kaikkea tapahtuu, onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se ihanaa, jotenkin tuntuu vain välillä että seuraan jonkun toisen elämää kärpäsenä katosta. :) En olisi ikimaailmassa uskonut, että näin todellakin voi tapahtua minulle. Tai ehken usklatanut vain toivoa :)

   Poista
 5. Hei! Löysin sattumalta blogisi ja mietin että onko kirjasi jo jossain myynnissä? Minä myös tahtoisin tällaisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Käy kurkkimassa osoitteessa www.ideacircus.fi - shop -osiosta löydät tietoa tarkemmin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets