Top Message

www.oblik.fi

DYMO - liika on jo liikaa?

        Jokin aika sitten tunnustinkin teille, miten juuri sitten ostamastani DYMO -tarrakirjoittimesta on loppunut jo ensimmäinen rulla. En kyllä ikinä usko, että se muka olisi ollut kolme metriä pitkä! Huijausta sanon minä. Tai sitten ei. On nimittäin pikkuisen tullut tarroitettua. Niin tarpeellista, kuin tarpeetontakin esinettä/purnukkaa/tavaraa/laatikkoa... Kohta tulee korvista ulos. Vai tuleeko?

        
Keittiön lautasetkin saivat väistyä dymo-hulluttelijan alta pois. Tilalle tuli nimikoidut maustepurkit. Kätevää, kun muuten noista lasipurkeista ei näekään yhtään mitä ne sisältää ;). 


Ainoa kysymys kuuluu: 
Kuka pyyhkii jatkossa pölyt keittiössä? ;)

Överiterkuin,
J

 1. Hihii, tulee ihan mieleen oma dc-fixaationi! :D Joistain (sisustus)asioista vaan vissiin pitää vetää ne överit, ennen kuin voi lopettaa.. ;)

  Mutta kivaltahan nuo näyttävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, joskus vain pitää vetää ne överit. Värien käytön kanssa itsellä käy usein niin. Silloin harvoin kun jotain väriä kotiin alan haalimaan - tuntuu että muutaman hetken päästä jokatoinen pikkujuttukin on tungettu sitä täyteen. Sitten tulee väriähky ja kyllästys. Kaikki tämä kiertokulku menee noin kolmessa kuukaudessa yleensä ohi :D

   Poista
 2. Kyllä maustepurkit vielä on hyväksyttäviä! Ei kaikki välttämättä ulkonäön perusteella mausteita toisistaan erota ;) Mun ihan eka dymotuskohde oli iso lasipurnukka, jossa säilytän konetiskitabuja... Niin fiksua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tota en olekaan vielä tarroittanut, konetiskitablettipurkkia. Hyvä idea!!!! ;))

   Maustepurkeissa tosiaan ok, mutta hulluttelija nosti ne sitten ihan siksi tuohon esillekin. Mutta onpahan selvästi esitetty, ja toisaalta - nyt niitä mausteita tulee enemmän käytettyäkin, kun ovat esillä. Piilossa kun olivat, käytti usein vain niitä paria ensimmäisenä käteen sattuvaa purnukkaa.

   Poista
 3. Heh! Hyvältä kyllä näyttää, vielä puuttuu teksti tuosta maljakosta ;) Ja tykkään niin kovin tuosta teidän liitutaulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Maljakko ei tosiaan oikein kuulu joukkoon.

   Itsekin olen vielä tosi tosi tyytyväinen tuohon liitutauluratkaisuun. Vaikka keksintönä ei ole mikään uusi juttu, niin vuosi vuodelta se vain viehättää aina :)

   Poista
 4. Hienosti olet saanut nimikoitua kaikki purnukat :) Mäkin ostin just vähän aikaa sitten tommosen DYMO -tarrakirjoittimen.. Saas nähdä mitä kaikkea itsekin sillä keksin väsäillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella kätevä keksintö. Näppärä kuin mikä ja hauskakin vielä. Ei sitten muuta kuin tarroittelemaan sielläkin, kerro sitten mitä kaikkea sillä keksit ;)

   Poista
 5. Hauskan näköistä, tosi ihania! Mä oon ite haaveillut dymosta jo pitkään, mutta meidän kaupungista en oo löytänyt. Ehkä ihan hyvä, koska mä jotenkin arvelen, että vetäisin itsekin dymo överit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkivinkki! Clasulta saa verkkokaupasta tilattua tuollaisen kotiin, ei maksa paljon mitään ;).

   Mutta feel you - överit käy helposti! Onneksi ne saa kuitenkin helposti myös pois/piiloon jos alkaa kyllästyttämään.

   Poista
 6. Kivannäköiset purkit, tuo Dymo olisi itsellänikin ostoslistalla... Täälläkin tyhjät maustepurkit odottaa tarroja, ennen en täytä niitä mausteilla ennen kuin dymo kotiutuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivannäköistä sillä tosiaan saa aikaiseksi. Helppoa ja nopeaa! Ja totta - ei maustepurkkeja kannata missän nimessä täyttää ennen tekstejä ;)

   Poista
 7. Mulle kävis just samoin, enkä uskalla edes töissä koskea koko Dymo kirjoittimeen (paitsi pakolliset)! :D Sillä saa kyllä niin kivat tekstit aikaseks! :) Mä kanssa niin ihailen tota liitutaulua, siis ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kätevä vekotin. Ja miten hauska sillä on leikitellä siellä täällä. Onni onnettomuudessa, että nuo tarrat saa aikanaan pois jos menee totaalisen yli :D

   Liitutaulu oli kyllä (vaikka itse sanonkin) piste iin päälle koko keittiön muutoksessa :)

   Poista
 8. Ei koskaan voi dymottaa liikaa! :) (Ja mullekin iski nyt himo dymottaa tiskitabupurkki!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeassa kyllä olet - eihän sitä liikaa voi olla. :D Tai ehkä sittenkin, tai sitten ei. Mutta mitä siitä jos liikaa olisikin, otan pois kun kyllästyttää ;)

   Tuo tiskiainepurkki oli kyllä ihan paras, ihmettelen miten en sitä itsekin tajunnut tuossa dymohuumassa. Onneksi on blogi, ja ihanat lukijat, jotka auttaa! :)

   Poista
 9. Tiedän tunteen. Hain eilen kuparisprayn. Arvaa vaan kun lähti käsistä ruuttaaminen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kyllä todella - tiedän tuon tunteen. Mä olen tuhlannut myös aiemmin kuparispray -purkin. Miten sitä voikaan innostua jostakin niin pienistä jutuista ihan hulluna? ;)

   Poista
 10. hyvältä näyttää!! :) ei yhtään liikaa, tosin ei ehkä enää kovin paljoa enempää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olen samaa mieltä, ei ehkä paljoa enempää ;). Tosin ainahan nuo voi pois ottaa, ja saahan ne purkit kyllästymispisteessä takaisin kaappiinkin piiloon. Seliseliseliseliseli... :D

   Poista
 11. Ei vielä näytä övereitlä! Meinaan itsekin käydä hakemassa Dymon, niin voimme sitten kummatkin övereillä. :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets