Top Message

www.oblik.fi

Terkkuja partsilta

+28,5 astetta
Huolettomuus
Letkeä sunnuntai
Parvekkeen kesälook
Kävelyretki järvellä
Kiireettömyys...
<3


Lavat sai viimein päällensä pehmusteet ja pyyhkeet auringonottoa varten. Eväät mukaan, kirja ja aurinko! Mooseskin liittyi seuraan nautiskelemaan.


Kukkiakin on haettu, istutettuakin saatiin. Tapani mukaan kukkien väriloistoa parvekkeella tuskin tullaan näkemään. Ainakaan tänä kesänä. Tylsähkö valinta tai ei, mutta kukat ovat valkoisia. Kyllä - ne kaikki hurjat neljä ruukullista :D


Räsymatot päätyi partsille. Alkuun niistä oli tarkoitus tulla tyynyjä. Ei tullut, ainakaan vielä.  Molemmat nelijalkaiset ovat olleet lämmöstä väsyneitä koko viikonlopun. Parveke taitaa olla Mooseksen lempipaikka näin kesällä. Niin, ajatella - se on kesä nyt! 

Ollaanko siellä oltu yhtä hullaantuneita lämmöstä ja auringosta? ;)
Näillä hetkillä jaksaa taas uuteen viikkoon!

- J -

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, vähän alkoi jo ahdistamaan se kaaos partsin puolella, mutta nopeastihan siitä tuli suht valmista, kun vain sai aloitettua. Kukat tekee jo hirmuisen paljon :)

   Poista
 2. Ihana aurinko ja lämpö, todella mahtavaa kun on kesä! Nuo räsymatot ovat tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy tosiaan nauttia kun aurinko meitä hellii! Upeat kelit olleet kyllä, ja vielä jatkuu :)

   Tykästyin ihan hillittämän paljon näihin räsymattoihin. Yllätyin itsekin oikein, miten huoleton ja rento fiilis niistä tuli koko parvekkkeelle :)

   Poista
 3. Kyllä, täälläkin ollaan hullaantuneita lämmöstä ja auringosta!
  Kaunis parveke teillä ja ihana nautiskelu-kuva tuo ensimmäinen, Mooseksen ilme kertoo kyllä kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa aurinkoterapiaa :) Pitää mielenkin aurinkoisena!

   Mooses nauttii parvekkeella olosta todella paljon, vähän vain tuntuu naapurin tyttöystävä olevan liikaa pikku-herran luonnolle (nartulla siis juoksut, ja Mooses kyttää jatkuvasti partsin puolella, josko se näkisi, ja josko vahingossa vaikka haistaisi hänet täältä puolen tehdasta) :D.

   Poista
 4. Ihana parveke ja ihan Mooses <3 Helle on kivaa, mutta olisipa lomalla niin pääsisi nauttimaan täysin siemauksin. Nyt vapaat on mennyt pihalla, parvekkeella ja patiolla. Patiolle sytytettiin eilen illalla kynttilät ja lyhdyt auringon laskiessa, oli ihana nauttia siinä viiniä lämpimän päivän jälkeen ja rupatella ystävien kanssa mukavia. Kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomaa täälläkin kovin odotellaan ja toivotaan että aurinkoiset kelit jatkuu lomalle saakka :)

   Todellakin KESÄ <3

   Poista
 5. Ihana nimi koirallasi! (koiraa siis varmaan tarkoitit "Mooseksen lempparipaikka kesällä parveke!?!" :D
  Ite oon henk kohtasesti sitä mieltä, että liija kuuma alkaa jo olla. (Eilenki täällä Joensuun perukoilla oli "vain" 30 astetta lämmintä o.O) Mutta en valita hirveesti ainakkaan ääneen! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 30, huhhuh! Jostain kuulinkin, että jonkinmoisia ennätyksi on sielläkin päin Suomea rikottu! Mutta nautitaan tästä niin kauan kuin lämpöä riittää ;)

   Mooses on tosiaan pienen valkoisen koiramme nimi. Silloinen kuusivuotias sen aikanaan keksi, ja aiheuttaa kyllä edelleen kotonakin pientä hilpeyttä. :)

   Poista
 6. Kivat lämpötilat <3 Mun parvekkeella on päivisin sen kymmenisen astetta enemmän ja voi että kun on välillä aavistuksen ahdistavaa. ;) Sitä ei kauaa parvekkeella viihdy ja vaikka olin ajatellut eilisen illan olla auringon laskettua parvekkeella pidempäänkin niin kyllä vaan piti tulla sisälle tuulettimen ääreen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta - meillekin paistaa aurinko koko päivän suoraan parvekkeelle, on ihan pakko välillä tulla vilvoittelemaan :D

   Nautitaan tästä niin kauan kuin sitä meille annetaan :)

   Poista
 7. Olis niin paljon mukavampi hullaantua helteestä, jos sen sais viettää ulkona, eikä toimistolla, jossa on ilmastointi rikki :)

  Eipä oo mullakaan muita kuin valkoisia kukkia. Ne nyt vaan on niin kauniita, että mitäs sitä ihminen muuta tarttee :). Vielä kun sais pidettyä elossa, koska ruskeista en niin välitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä - TÄYSIN! Itseasiassa kaikilla pitäisi olla aurinkoisina kesäpäivinä vain 50% työaika, jotta lämmöstä ja valosta ehtisi ottaa kaiken ilon irti!

   Hyvä, etten ole ainoa valkoisten kukkien ystävä ;). Ja totean samassa olevani varmasti yhtä hyvä kukkien hoitaja kuin sinäkin. Kummallista, miten niistä meillä myös tulee hyvin usein ruskeita :D En voi ymmärtää...

   Poista
 8. KYLLÄ! Aurinko, kesä ja helle on parasta :)))!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ihan mahtavaa. Kaikki ilo irti!!! :))

   Poista

 

Newsletter

Widgets