Top Message

www.oblik.fi

Hei me puretaan!

Nyt on kaapit purettu! 
Eli voiton puolella ollaan - NOT. Nyt se vasta alkaa. Kappien tyhjennyksen jälkeen irroitettiin hyllyt, ovet ja valolistat.Sitten alettiinkin jo ruuvailemaan runkoja irti ja vanhoja silikonisaumoja myöskin.


Ylätaso meinataan jättää paikoilleen, joten runkojen irroituksen ajaksi oli niille keksittävä jokin väliaikainen tuki, jottei ne romahda alas tuolta ylhäältä. Myöhemmin niille tulee hyllyjen kanssa sopivat kannattimet.


Aika ankeelta näyttää :D Paluuta ei kuitenkaan ole!
Nyt lepo ja huomenna jatkuu.
(PS. Herra työnjohtaja olisi halunnut käydä ostamassa rautakaupasta lekan, jotta purkaminen kävisi miehekkäämmin. Kuinka ihanan maskuliininen näkökulma remontointiin :D )

- J -

 1. Hauska seurata, millaisena sulla tää postaustahti jatkuu remontin edetessä.
  Jos tulee pidempi tauko, niin siitä voi varmaan päätellä, että leka on vienyt voimat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAH :D

   Siitä voi oikeasti jo päätellä paljonkin. Kyllä tämä on niin kauan hauskaa kun asiat sujuu suunnitelmien mukaan. Usein näin ei kuitenkaan meillä ole ja suunnitelmatkin saattaa matkan varrella muuttua. ;)

   Poista
 2. Hih, ihana asenne, kun puretaan, niin sitten lekalla kaikki maan tasalle ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin kannattaisi varmaan asennoitua juurikin noin. Elämä ja remontti olisi paljon hauskempaa! :D

   Poista
 3. Jännittävää odottaa lopputulosta, haluaisin niin ryhtyä myös tuohon kaappien purkaukseen. Mukavaa remonttipäivää! Olen hengessä mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo nyt - vaikka todella vaiheessa ollaankin - voin sanoa olevani tyytyväinen. Uskon vakaasti että tämä on hyvä ratkaisu. Jotenkin ihanan rentouttavaa välillä purkaa ja tehdä alusta jotain ihan muuta tilalle kaiken tämän pintaremontin jälkeen tuntuu kuin suurempikin urakka olisi menossa :D

   Kiitos paljon mukana elämisestä. On niin mahtavaa saada täältäkin tukea remppa-arkeen ja muutoksiin. Sen voimalla jaksaa taas eteenpäin. <3

   Poista
 4. Voi, itsellä kanssa haaveena, että seuraava kämppä olisi oma ja voisin ostaa jonkun vanhan ja rähjäisen, jota sitten rempattaisiin. Meillä vaan ei hirveästi ole osaamista remppaamisen saralla, oletteko te käyneet jotain kursseja vai onnistuuko se ihan tosta noin vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä myöskään osaamista kaikkeen ole :) Ihan itse tässä vuosien saatossa opittua, vanhemmilta ja tuttavilta opeteltua ja aika usein täällä pyöritään puhelin kourassa samalla kun tehdään. Joku viisaampi neuvoo hankalissa tilanteissa sitten eteenpäin!

   Meillä onneksi kerrostalossa ei voikaan kuin pintoja uusia, joten rakenteisiin ei tarvitse eikä voi koskea. Rohkeasti vain kun kokeilee, niin joskus se lopputuloskin onnistuu ;) Ei aina, mutta ainahan sen voi tehdä uudelleen :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets