Top Message

www.oblik.fi

Arvonnan voittaja ja mobiilitesti

Aurinkoista huomenta!

Arnonta on päättynyt ja voittaja selvillä. Onnettarena toimi maailman ihanin mies, herra P. Samalla tämä on testaus mobiililla kirjoittamisesta. Ihan hyvin sujuu tähän asti :D

Onnettaren suosikki oli tällä kertaa Annukka Kaaoksen kesyttäjä -blogista! Kommenttia en tietenkään osaa kopioida tähän puhelimeeni.
Onnea hurjasti ja tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Vaikken poikkeuksellisesti arvonnan kommentteihin vastannutkaan, niin olen aivan varmasti jokaisen lukenut!

Annukka, laitathan yhteystietosi osoitteeseen projekti.verkaranta@gmail.com niin saadaan kirja postiin. :)

Nyt tämä menee nauttimaan pöytään katetusta aamupalasta ja aurinkoisesta ulkoilmasta karvakuonojen kanssa.  Iloa ja valoa päivääsi!

PS. Tiedän, joku kuva ois kiva varmaan, mutta kun en osaa liittää. ;)

 1. Ei oo todellista!!! En oikeasti voita IKINÄ mitään ja nyt saan sen ihanan kirjan.

  Onnetar Herra P meni kertalaakista mieslistan kärkeen täälläkin, joten terveisiä hänelle ja suurkiitos ja Hyvää viikonloppua! Laitan osoitteen tulemaan ja sen jälkeen lähden laittamaan loton vetämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lottovoitto osui kohdalle ;)

   Terveiset on kerrottu, ja täällä alettiin ihan korvia myöden hymyilemään kun kuultiin suosikkilistallesi pääsystä :D

   Toivottavasti saat kirjasta paljon ideoita. Ainakin omasta mielestäni tuo on aika ihana juuri siitä, kun siellä on erilaisia vinkkejä ja ideoita - pieniä ja suuria. Lukuintoa, laitan sen alkuviikosta postiin!

   Poista

 

Newsletter

Widgets