Top Message

www.oblik.fi

Tunnustus ja ajatuksia blogin alkutaipaleesta

Taitaa olla aika kohdata palautetta...

Blogimaailma on minulle vielä hyvinkin tuore tuttavuus, joten harjoitteluasteellahan täällä vielä harrastellaan. 

18
tekstiä ulkona, ja tämä on vasta alkua. Mitä pikkuriikkinen tulokasblogini sitten pitää sisällään, ja mitä tänne on tarkoitus jatkossa kirjoitella? Alunperin aloitin blogin pitämisen päiväkirjatarkoituksessa itselleni, ehkäpä joillekin ystävillenikin. Yhtäkkiä huomasinkin, että täällä käy joku muukin, ja jopa ihan minulle ventovieraat lukijat. Tiedättekö, se on aika ihana tunne!

Tarkoitukseni oli kai vain käsitellä remontointiin ja sisustukseen liittyviä aiheita, mutta huomaankin poikkeavani silloin tällöin ihan toisenlaisiinkin asioihin. Eniten vierailuita on edelleen postauksessa "Elämäää näiden seinien sisäpuolella". Juuri siinä kirjoituksessa, jonka ajattelin vain tekeväni, kun remontti ei oikein edennyt mihinkään, ja mitään uutta ei ollut kuvattuna kodin muutostöistä. En olisi uskonut, että juuri se teksti muodostui suosituimmaksi ja myös samalla itselleni tärkeimmäksi.

Kuva lainattu Pinterestistä...


Mitä minä tästä saan?
Hyvää mieltä, kansion itselleni kaikesta siitä mitä täällä touhuillaan, iloa ja inspiraatiota, innokkuutta viedä aloittamiani projekteja loppuun. Motivaatiota jaksaa remontin keskellä kun tuntuu, että mikään ei edisty mihinkään, ja aina joku paikka huutaa keskeneräisyyttään.


Mitä sinä täältä haluat lukea?
Sen haluaisin kuulla. Olisiko jotakin, josta toivoisit minun kirjoittavan lisää tai ehkä hieman vähemmän? Mikä sai sinut tulemaan sivuilleni? Olisiko sinulla jotakin, josta voisin oppia?

Tunnustus
Sain ihka ensimmäisen tunnustukseni Villa H blogin Heinieltä. KIITOS <3 Aika huikeaa, miten tällainenkin piristää, ja saa minut innostumaan entisestään.


Laitan New Blog Love tunnustuksen eteenpäin seuraaville kolmelle upealle uudelle blogituttavuudelle.(Sillä olen ollut huomaavinani tämän tunnustuksen kiertäneen jo useassa niissä, joita itse seurailen.) Kolme seuraavaa ovat kuitenkin todella tutustumisen arvoisia!

(Tämä uutukainen bloggaaja on rakas siskoni, ja voin vain ihailla hänen tarmokkuutaan ja kunnianhimoa omassa projektissaan eteenpäin. Vaikka kirjoittelemme aivan eri aiheista, toimii Mian blogi mahtavana motivaattorina myös itselle.)

(Tämän blogin löysin oikeastaan vasta ihan viime päivinä, ja voi että kun tulen hyvälle tuulelle tätä lukiessani. Kuinka Neiti Harmonia saakaan ajatukset aina niin positiiviseksi ja kuinka kauniisti hän asioista kirjoittakaan. Hänen elämänasenteestaan voisi moni ottaa oppia. Alla oleva Pinterestistä napattu kuva kertoo elämänasenteesta)(Emilia on pienen prinsessan äiti, joka on aloittanut bloggaamisen vasta ihan hiljakkoin. Minusta näitä arjen iloisia asioita kirjoittelevia bloggaajia saisi olla enemmänkin. On ihan hitsin hienoa lukea, miten pienistä asioista osataan olla iloisia ja parasta on kun kirjoitus saa lukijansa hymyilemään. Näin minulle kävi lukiessani Emilian kirjoituksia.)


Tässä vielä tunnustuksen ohjeet:
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
Valitse 5 ihanaa bloggaajaa (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Näin autamme siis uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkäpä juuri sinä löydät täältä uuden upean blogituttavuuden.


Taisipa olla melkoinen lukupläjäys, hienoa jos jaksoit loppuun saakka ;) Mahtavaa tiistai-iltaa!
 - J -

 1. Voi kiitos, ihan kyynel nousi silmään, niin kauniisti olit blogistani ja kirjoituksistani maininnut. Tosi kiva kuulla. Kiitos tunnustuksesta, se on kiertänyt aika paljon ja minullakin aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitinkin etsiä oletko sen jo saanut, muttei osunut silmään. :)

   Poista
 2. Niinkuin jo edellisen postauksesi ylipitkissä kommenteissani kirjoitin, on edelleen vähän kuin omia ajatuksiani lukisin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eikö olekin hassu tunne, kun huomaa jonkun ajattelevan asioista samalla tavalla. Mutta uskon, että muutaman ajan päästä harjoitus on tehnyt mestarin tässä bloggailussakin meistä molemmista - tai ainakin vähän paremman ;) Ja itsestäni teknisesti paljon taitavamman. Ihan ei taito riitä kaikkeen, mitä haluaisi sivuille tehdä.

   Poista
 3. Kiitos paljon Jutta kauniista sanoista. Positiivinen palaute kannustaa varsinkin näin bloggailun alkutaipaleella kun tuntuu ettei tiedä vielä mistään mitään :)

  Ehdottomasti laitan tunnustuksen eteenpäin sitten kun olen ehtinyt tutustumaan riittävästi muidenkin blogeihin. Sinulle antaisin myös tunnustuksen kauniista blogistasi, mutta olet sen jo saanut :)

  VastaaPoista
 4. Olet tunnustuksesi ansainnut. Itse mietin paljon ennen aloittamista mitä kivaa ja mielenkiintoista sitä muka osaisi kirjoittaa. Lopulta kävi niin, että paras teksti tulee aina yhtäkkiä puun takaa ja ilman sen suurempaa pohdintaa. Pääasia on, että itse on tyytyväinen vaikka tottakai lämmittää jos joku toinenkin saa näistä iloa, myötäelämistä, ja hyvän mielen! Tsemppiä paljon bloggailun ihmeelliseen maailmaan ja tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 5. Kiva kirjoitus! :) Ja tuntuu kivalta saada tunnustusta.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets