Top Message

www.oblik.fi

Mustaa vai valkoista?

Uusi vuosi ja uudet suunnitelmat

Vuosi vaihtui ja tiistain vapaapäivä kului huonekaluja siirrellen ja keittiötä suunnitellen. Vaatehuone on siis puolivalmiina, enää puuttuu viimeiset silaukset, tästä myöhemmin lisää... ;) 

Viikonloppuna innostuttiin kokeilemaan tuolien ja keittiön saarekkeen maalausta, ja nyt olisi päätettävä mitä kodin sydämelle olisi tarkoitus tehdä. Ensimmäinen testausvaihe on päätöksessä, ja yllättävän hyvää jälkeä tuli näin ensikertalaiseltakin :D
Keittiöhän on meillä muutoin aivan loistavasti suunniteltu ja kaikinpuolin hyvä, mutta tuo kaapistojen väri??!! Betoluxia jäi lattian maalaamisen jälkeenkin vielä 7 litraa yli, joten pakkohan sitä johonkin oli läträtä.


Ensin pestiin laminaattipinnat kristallisoodalla ja teippailtiin pöytätaso, sekä suojattiin vastamaalattu lattia. 
Sitten eikun tuumasta toimeen!
 
                     
  
Nyt meillä näyttää siis tältä, ja pakkohan tuolle loppukeittiölle on nyt tehdä jotain. (Ah, mikä ihana tekosyy!) Väläyteltiin myös mustia kaapistoja valkoisen saarekkeen kaveriksi tuonne taustalle. Ainakin nuo maalatut mustat tuolit näyttää melko hyvältä kaiken valkoisuuden keskellä. Uskaltaisikohan sitä? Hyvät neuvot ja ideat on nyt kalliit - kun ei kerran itse pysty päättämään...

Pohdittavaa siis loppuviikoksi oikein urakalla. Rentouttavaa alkanutta vuotta 2013 kaikille, tästä vuodesta tulee aivan huikea!

- J -

 1. Oiskohan nyt mustan aika? ;) olisi kiintopiste tilassa. Mielipide on puolueellinen, rakastan itse mustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolueelliset kommentit ovat aina sallittuja ;)Kiintopiste tosiaan tarvittaisiin tänne muuten niin valkoiseen kotiin.

   Poista
 2. Mä olin kanssa mustan kannalla... Ja hei... Jos se ei olekkaan hyvä, niin saat JÄLLEEN tekosyyn pistää tuulemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Olet niin oikeassa - saahan sitä maalia aina kaupasta lisää jos ei miellytä.

   Poista
 3. Mustan kannalla minäkin :) Meillä on myös musta keittiö ja itse olen kyllä tykännyt kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä muuten korkeakiiltoiset kaapinovet vai mattamustat? Entäs välitila - mitä materiaalia se on? Maailmassa on nykyään liian paljon vaihtoehtoja ;)

   Poista
 4. Laita molempia mustaa ja valkosta?
  "Sakkiruutu"; joka toinen kaappi /hylly eri värillä..
  Vai tulisko liian levoton? ;)

  Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla aika mielenkiintoinen ratkaisu ja ainakin erilainen kuin yleensä ;) Molempia värejä on myös mietitty - ongelma tosiaan saattaisi olla levottomuus sillä keittiö on meillä todella hallitseva koko asunnossa ja näkyy siis jokaiseen huoneeseen.

   Poista
 5. Erittäin lupaavalta näyttää teidän keittiön tuleva uusi ilme! Rosteriset kodinkoneet, valkoinen ja musta -todella tyylikäs ja moderni. Eli kyllä, minäkin liputan mustia keittiönkaappeja. Toisi hyvin kontrasti.

  Kiitos jo nyt ihanasta blogistasi. :)

  S-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, mukavaa että olet löytänyt tänne!

   Puitteet on tosiaan aivan mainiot, ja minä -valkoisen suuri ystävä- olen tosiaan myös samaa mieltä että musta toisi mukavan kontrastin koko tilaan. Enkä oikeastaan ollut ajatellut asiaa todenteolla ennen kuin maalailimme vanhoja tuoleja viikonvaihteessa. Ne näyttikin yllättävän hyvältä vaaleuden keskellä.

   Poista
 6. Nyt alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, että mustaa olisi todella mielenkiintoista kokeilla. Omat ajatukset ja visiot alkaa näyttämään päässä todella selkeiltä, mutta vaikea vielä hahmottaa kokonaisuutta. Googlailin mustia keittiöitä kuvahaulla ja innostus siihen oikeastaan jopa kasvoi. Ehkäpä minä uskallan.

  Ihanaa nähdä, että tätä tosiaan lueskeleekin joku itseni lisäksi, kiitos valtavasti että olette matkassa mukana! <3

  VastaaPoista
 7. Heitänpä "eriävän" mielipiteeni.Kiiltävä hopeanharmaa....!
  -Mami-

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets