Top Message

www.oblik.fi

Plan B - aikataulumuutoksia!

Noniin. Mahtavasti alkanut remppaprojekti saa nyt hetken huilia. Rakkaan mieheni oikea käsi on paketissa seuraavat kaksi kuukautta, joten on muutettava hieman suunniteltuja aikatauluja.

Ainakin olohuoneen suuri seinä saa varmaankin luvan odottaa siihen saakka, että olemme kumpikin kaksikätisiä. Ideoita on nyt pyöritelty sinne, tänne ja edestakaisin. Todennäköisimmäksi vaihtoehdoksi alkaa hahmottumaan valokuvatapetti vanhasta tehtaasta - jossa siis nyt asumme. Kuvaa on vain ollut kovin vaikea löytää siltä ajalta kun työntekijät tekivät saleissa töitä. Tai ainakaan kovin hyvälaatuista valokuvaa.

Tässä kohtaa täytynee kiittää Markoa, joka oman taloprojektinsa keskellä on jaksanut selvitellä meille näitä seinävaihtoehtoja. Valokuvatapetin lisäksi akustiikkalevyjä on hakusessa kaikumisen poistamiseksi, tai ainakin minimoimiseksi. SUPER ISO KIITOS!

Koska remontoijia on nyt vain yksi, täytyy aloittaa kohteista, joista selviän yksinkin; Vieras wc.


En oikeastaan tiedä mitä tässä vihaan eniten. Ehkä kuitenkin väriä. Miten joku on ajatellut, SIIS IHAN OIKEASTI, että tämä sopii yhteen minkään kanssa tai ylipäänsä mihinkään tässä asunnossa? Kylpyhuone meillä on suhteellisen normaali, ja värimaailmakaan ei pomppaa suoraan ovelta silmille. Mutta tämä. Jestas! 


Laatat ja kaakelit kyllä ovat ihan hyvässä kunnossa, joten yllätys yllätys - pohdin maalaamista. Onkohan jollakin kokemuksia tästä kaakelin maalaamisesta wc-tiloissa? Keskustelupalstoilta löytyy ajatuksia vähän suuntaan ja toiseen.... Suihkutiloissa ehken uskaltaisi kokeilla, mutta tämä wc houkuttelisi..

Jään pohtimaan vaihtoehtoja ja sitä - aloitanko ensin tätä vai lastenhuoneen valmiiksi saattamista.

Ai niin - uhkailin aloittavani virkkaamisen. Jep, ollaan jo hyvässä alussa.Niin hyvässä, että noin kymmenesosa on valmiina, sormet kipeinä, kärsivällisyys koetuksella ja samalla se uhkaa syödä motivaatiota. Mutta tässä en anna periksi. Mummini epäili kovasti että jaksaisin tehdä niin suurta mattoa - tästä sain oikeastaan lisää virtaa. Seuraavaksi kun he tulevat käymään - on maton oltava lattialla ;)

Oikein loistokasta viikkoa kaikille tämän kaiken pimeyden keskellekin!
- J -

 1. Mulla olis blogissa ainakin yksilukijalta tullut aika kattava vessan maalausprojekti; käy kurkkaamassa:
  http://sisustusjasepustus.blogspot.fi/2012/07/wc-remontti-pienella-budjetilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soile ihan valtavasti. Inspiraation iskemänä taidankin hakea kotimatkalla vähän Otexia mukaan ja aloittaa jo heti tänään. Muuta tarviketta kun jo löytyykin valmiiksi.

   Toivotaan yhtä loistavaa lopputulosta kuin lukijallasi :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets