Top Message

www.oblik.fi

Kotikierroksella - Makuuhuone


Uudistusta vol. 1 
Viime viikolla löysin vihdoinkin sopivan helmalakanan ja keskimmäiseen patjaan suojalakanan. Kankaiden alta löytyy harmaa tekstiiliverhoiltu (ihan kaunis sinänsä) jenkkisänky. Jollain tavalla täällä uudessa kodissa se pomppasi silmään kaiken muun keskeltä. Näytti jopa raskaalta tuota valkoista lattiaa vasten. Nyt täällä näyttää jo ihan erilaiselta kun vain laittoi nuo lakanat paikoilleen patjan suojaksi.Yöpöytänä toimii puolisoni kotitilalta löytynyt  aarre. 


Sänkykatosta harkitsin oikeasti todella pitkään. Aivan mahtava pienten tyttöjen huoneeseen. Mutta aikuisille - ollaan mielestäni siinä rajalla, ylitetänkö mauttomuuden kynnys.. Mutta saahan sen pois jos siltä tuntuu. Toistaiseksi se saa kuitenkin olla paikoillaan, tunnelmaa se ainakin luo ihan hurjan paljon <3
Pieni koululainenkin haluaa nykyään lukea iltasadut "äidin majassa". Ihana!


Vielä pitäisi löytää sopivat pellavaverhot "vaatenurkkauksen" eteen. Kiskokin on jo valmiina, mutta sopivia ei tunnu löytyvän. Todella yksinkertaiset, puhtaan valkoiset, pestyä pellavaa, ja mielellään sopuhintaan, sillä 1-2 pakettia tuskin riittää peittämään tuon seinän kokonaan. Kaipaan vinkkejä! 


Prinsessamainen olo tulee myöskin ihanasta Laura Ashleyn liinavaatetuoksusta. Tätä metsästin KAUAN. Mutta viimein löysin. Ja kaikki odotukset täyttyivät. 
Kokemuksia ruudun siellä puolen kyseisestä tuotteesta?


Täällä aletaan asettautumaan majan sisälle ja toivotellaan kaikille lukijoille oikein hyvää yötä! 
- J -

 1. En ole kuullutkaan liinavaatetuoksusta, miten se toimii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava tuote ja koukussa olen! Sitä siis suihkutellaan liinavaatteille ennen silitystä, ja tuoksu ei ole todellakaan liian voimakas, vaan saa lakanat tuoksumaan pidempään puhtaalta. Ihanan raikasta ja pientä luxusta arkeen - sitähän se oikeasti on. ;) Sarjasta löytyy muitakin puhdistusaineita ja myös lasinpesuneste saa täyden kympin - puhdistaa rosteriset kodinkoneet todella hyvin. Kokeilemisen arvoinen sekin. :)

   Poista
 2. Ai mieskin suostuu tulee tonne prinsessamajaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kyseistä katosta ostaessani tuli pieni olo siitä, että joutuisin palauttamaan moisen hökötyksen. Mutta yllättävää kyllä, vastalauseita ei tullut lainkaan. Tämän kanssa jouduin kuitenkin käymään taistelua jopa itseni kanssa, ja päädyin tilanteeseen että neuvottelin ennen ostoa myös miesväen kanssa. :)

   Poista
 3. Mukavaa majailua! <3

  Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu kuin olisi piilossa kaikelta täällä majan sisällä, omassa turvassa <3

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu!
  Kaunis sänkykatos, huikeaa, että miesväkikin tuon hyväksyi :-)
  Oletko katsonut pellavaverhoja Ikeasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, olet jo viides ;) Ihmettelin oikeasti itsekin että tämä katos sai tulla. :D Kerran pikaisesti ikeasta katselin, mutten ollut huomaavinani. Hm, kävelinköhän onneni ohi?

   Poista
 5. Niin usvaisen romanttisen näköistä! Ihastuttava! :)

  Sit kymysys, mistä voisin ostaa vastaavaa Laura Asleytä?

  SM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Viikon kokemuksen perusteella katoksessa on yksi huono puoli - koirat nauttii siitä vielä hieman enemmän kuin herrasväki itse :D Laura Ashley -tuotteita myy Turussa ainakin Stockmann. Ja löytyy sieltä pyykinpesuainehyllystä kaikki nuo sarjan tuotteet. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 6. Ihana katos! mistä tuommoisen löytäisi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Se on kyllä mainio, ja luulen että se päätyy meille vielä tän makkarirempan jälkeen tuonne yläkerran puolelle ikäänkuin majaksi ;)

   Ellokselta itse tämän tilasin, ja tykkään kovasti!

   Poista

 

Newsletter

Widgets