Top Message

www.oblik.fi

Juhlahumua

Nyt on juhlittu ja kaksitoista lasta syötetty täyteen sokeria. Huh! Aina yhtä yllättävää miten sekaisin pienet (ja miksei isotkin) ihmiset menevät saadessaan makeaa mahan täydeltä. 

Tänä vuonna syntymäpäiviä vietettiin todellisina jälkisynttäreinä (äiti potee huonoa omatuntoa koko sydämestään edelleen). Jollakin tavalla uuden asunnon etsiminen, muutto, joulu (ja kaikki ne muut tekosyyt) piti kiireisenä. Ja ajattelin jo pikkuhiljaa pienen poikani unohtaneen moiset lastenkutsut, mutta ei. Viimein sitten juhlittiin paikallisessa urhailuhallissa säbäsynttäreitä ja hauskaa oli!
Tarjoilut veimme paikalle itse;

Poppareita
Suklaassa dipattuja vaahtokarkkeja
Kuppikakkuja
Karkkia
Sipsiä
Juomaa

Vuosien aikana olen itse tullut siihen tulokseen, että täytekakkua on turha näihin kekkereihin leipoa. Millaisia kokemuksia muilla on siitä? Syöminen tuntuu muutoinkin näissä juhlissa olla melko toissijainen juttu, kun painetaan pallon perässä otsa kuumana :D 

Koeleipomus nyt suoritettu ja parin viikon päästä täällä juhlitaankin aivan toisenlaisia juttuja, joissa noita kuppikakkuja saadaan taas nostaa esille. Siihen asti tämä leipuri keskittyy remontin jatkamiseen, jotta tänne voi ylipäänsä ketään ihmisiä päästää sisään ;)

Makeeta viikonlopun jatkoa! Me hiukan Disneyllään huomenna vielä ennen arkeen paluuta!

- J -

 1. Iski hirveä karkkihimo:)
  Suussasulavilta näyttävät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos. Harvoin tulee leivottua mutta on kiva laittaa silloin kun on aihetta. Silloin aina huomaa kuinka hauskaa se onkaan.

   Poista
 2. Kyllä osuu ja uppoaa näin aikuiseenkin makuun. ;)

  SM

  VastaaPoista
 3. Ihana idea noi suklaaseen dipatut vaahtokarkit! :)

  VastaaPoista
 4. Helppoa ja vaivatonta kaiken lisäksi. Nämä oli lastenjuhlien ehdoton hitti! :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets