MEIDÄN KEITTIÖ AMMATTILAISTEN SILMIN

Heinäkuun alussa meillä vieraili kaksi alansa ammattilaista ja tehtiin Avotakan syyskuun numeroa. Kyseessä ei ollut tavanomainen kotikuvaus, vaan tarkoituksena oli koota keittiöteema -lehteen erilaisia keittiöitä ja ideoita. On pakko huokaista ihastuksesta ja todeta, että kyllä ammattilainen on aina ammattilainen. 

Meidän keittiömme lisäksi lehdessä on muitakin tyyliltään erilaisia keittiöitä ja jokaisen perässä myös ideoita samanhenkisen tyylin luomiseen. Itse sain ainakin tästä numerosta taas uusia vinkkejä tulevan kotimme keittiöön, joka poikkeaakin täysin tästä nykyisestämme. Suosittelen lämmöllä tutustumaan. Numerossa on toki muitakin inspiroivia juttuja kuin nämä keittiöt :).

Kiitos vielä tuhannesti tekijöille, olette niin huippuja! 

Teksti ja stailaus / Riikka Siusluoto
Julkaistu 09/2015 Avotakka

26 kommenttia

 1. Niin upea tuo teidän keittiö! Kyllä sitä todellakin kehtaa esitellä. Kivaa Keskiviikkoa Jutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänne se sopii loistavasti omasta mielestänikin. Uuteen kotiin sitten jotakin muuta, kun siellä ympäröivä tilakin on täysin toisenlainen. :)

   Poista
 2. Toi keittiö on vaan niin UPEA ♥ Mun suureena haaveena on saada yläkaapiton keittiö, mutta mies vastustaa kovasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on helppo juttu se, purkaa vain yläkaapit pois ja siinä se ;)) Ei nyt ihan, mutta noin periaatteessa. Meillä ratkaisu on toiminut hyvin. Ja vähentänyt samalla turhaa keittiötavaraa paljon!

   Poista
 3. Avotakka odottaa vielä muoveissa työpöydällä, mutta kohta otan kupin kahvia ja syvennyn siihen .
  Ihania kuvia ja kaunis emäntä siellä häärii <3. (Mua aina hymyilyttää ajatus siitä, että jos meikäläistä kuvattais kotioloissa sellaisena kuin olen, niin olis enempi varmaan sellasta Pellervo- tai Maaseudun tulevaisuus-matskua :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta kahvihetkeltä :)

   Nämä kuvat on kyllä todella taitavan kuvaajan ottamia. Toiset ne osaa! Ja ihana kyllä saada tällaisia muistoja mukaan tästä kodista <3

   Hahaha :D Ehken itsekään aina tukka kiharrettuna täällä kulje. Ja yleensä päällä on se kaikista ryppyisin ja nuhjuisin paituli. Se vaan on niin paras! :D

   Poista
 4. Teidän keittiö on aivan upea ja siellä on valtavan ihania yksityiskohtia! Rullasin kuvia monta kertaa edestakaisin, jotta en varmasti missaa niistä yhtäkään. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiskohdat ne kokonaisuuden tekee. Niin tapaan sanoa ja se vain on niin totta :) Ja kiitos, toivottavasti sinun viikkosi oli yhtä mukava kuin itselläni <3

   Poista
 5. Aivan supersuperihana keittiö sinulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme olleet kyllä todella tyytyväisiä itsekin tähän valintaan :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat kertakaikkiaan <3 tuli muutes mieleen että eikö tämä uusi kotinne ollut 80-luvulta? Mulle tuli heti mieleen nuo 80-luvun Arabian Pirtti-kahvikupit, jotka vois näyttää aika makeilta "modernisoidssa" 80-luvun talossa/keittiössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi on kyllä niin taitava kuvaaja! Ja kyllä vain, 88 rakennettu on tuo uusi kotimme. Hei pitääkin tsekata niitä, kuulostaa hyvälle :)

   Poista
 7. Kuulostaapa lupaavalta! Kiva kun meillekin tulee nyt avotakka! Ihanat kuvat ja varmasti oli mielenkiintoista tehdä juttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella mielenkiintoista. Ja erityisesti kun kyseessä oli stailaus -juttu eikä pelkkä kuvaus. Ja hauskaa kuin mikä! Kyllä ne ammattilaiset vain osaa :)

   Poista
 8. Aivan mielettömän kaunista! Teidän keittiössä on hyvin paljon sellaisia elementtejä, joita omassa unelmakeittiössäni olisi. Se on suorastaan huikea. Ihana nähdä sinut siellä puuhissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos näistä saa vaikka vinkkejä itselleenkin! Sehän on parasta antia. Vaikka keittiö tuli suunniteltua melko pikaisesti (tilanteen pakottamana) niin olemme olleet hyvin tyytyväisiä tehtyihin ratkaisuihin myös arjessa :)

   Poista
 9. Ihana ihana keittiö! Sanoinko jo ihana? ;)

  VastaaPoista
 10. No kyllä ihana! Ja mitkä kuvat, wau. Tyylikkään herttainen on häärivä emäntäkin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi on kyllä äärettömän taitava kuvaaja! Ja voi kiitos, onneksi kukaan ei käskenyt katsomaan suoraan kameraan ;)

   Poista
 11. I don't undertand Finnish and Google translate keeps saying error so could you tell me where the black shelves are from. They are super fantastic!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! These shelves are custom-made by local metal company. And I have to say, that I love these also :)

   Poista

KIITOS KUN LUIT JA ILAHDUTAT KOMMENTILLASI <3

© oblik.
Maira Gall