Top Message

www.oblik.fi

BLOGISTA

Oblik. on syntynyt luonnollisena jatkumona Projekti Verkaranta -blogille. Vanhassa tehtaassa oleva loft asunto muuttui puutalonpuolikkaaseen ja pieneen pihaan. Olemme ikionnellisia, että kuuntelimme sydäntämme ja teimme elämämme suurimman heräteostoksen. Kodiksi sitä kutsutaan ja kaikki liikenevä vapaa-aika siellä vietetään. Koti ei ole vain neljä seinää - koti on matka ja samalla päämäärä. 

Oblik. pitää sisällään pääasiassa tee-se-itse -projekteja, sisustusta, remontointia, arjen pieniä iloja ja ideoita oman kodin ja myös mökin laittamiseen. Toisinaan vinkkaan erilaisista tuotteista, myymälöistä, ja tapahtumista. Niistä on tämä blogi tehty.

Täällä kaikki mitä voidaan - tehdään itse. Ja jos ei osata - opetellaan. Mielestäni paras lopputulos syntyy selkeistä linjoista, yksinkertaisesta tyylistä, uteliaisuudesta ja uskaltamisesta.

Toivottavasti viihdyt seurassani!
Jutta

- - -


Welcome to our home!
This blog is my place to share things that inspiring me (mostly DIY, interior and our home decoration). I think that home is not just walls, home is the way to live. Hope you enjoy!
Jutta

Wassink family

Hi! Love your blog and am totally intrigued by the black shelves in the kitchen. Did you make those yourself?

Jutta / oblik.

Hello! And thanks for your kind words <3. Yes, I designed those by myself and one of my friend produce them.

Minna

Hei,
Olen vuoden verran selaillut blogiasi ja aina vain kuvistasi pomppaa diy-seinävaate, ryijy mikskä ikinä niitä kutsutaankin. Olen päättänyt että varastan sinulta idean oman kodin seinälleni. Kysyisinkin, minkä levyinen se kannatin on? Ja mistä olet sen hankkinut? Olen kysynyt monesta kaupasta ja ei kellään ole. Anoppi ja mummotkin ovat luopuneet niistä aikoja sitten ��
Jään odottamaan vastaustasi ��
T. Minna

Jutta / oblik.

Heippa! Tosi kiva kuulla, että olet löytänyt mukaan tänne kivaan joukkoomme :). Kannatin on n.90cm leveä ja se on vanhasta ryijystä pelastettu. Ostopaikkaa en osaa sanoa, koska mummilta sen olen saanut. Valitettavasti en osaa sanoa, mistä tuollaisia nykyään saisi... Voisikohan sellaisen taivuttaa metallista itse? :)

 

Newsletter

Widgets