Top Message

www.oblik.fi

CELLO X JUTTA KARIHTALA | KEVÄÄN SISUSTUSMALLISTO 2018

Kaupallinen yhteistyö: Cello


Kevät on täällä! Vaikka kelit vaikuttavat olevan hieman myöhässä, kevään tulon aistii silti valon määrästä ja päätään nostaneesta sisustusinnosta. Tällä kertaa minulla onkin teille todella jännittäviä uutisia! Olen päässyt nimittäin valitsemaan K-Raudan omalle Cello-merkille sistustusmalliston suosikit. Piensisustuksen kevätmallisto on lanseerattu vastikään ja pääsin jo aiemmin tänä vuonna poimimaan uudesta mallistosta viisi omaa lemppariani. Olen ihan superinnoissani, että pääsen esittelemään suosikkini nyt myös teille <3. 

Cello X Jutta Karihtala on kokoelma tämän hetken trendikkäitä piensisustuksen tuotteita, jotka ovat paitsi kauniita itsessään, myös sellaisia, joilla on oikeasti jokin käyttötarkoitus. Eli visuaalisesti ihastuttavia käyttöesineitä, jotka heijastelevat näkemystäni tunnelmasta, jota tämä kevät piensisustuksen puolella voisi parhaimmillaan olla. Kaikki suosikit-malliston tuotteet valitsin intuitiolla. Valinta oli mielestäni helppoa, sillä vaikka mallistosta löytyy paljon kauniita tuotteita, ne suosikit vain nousi muita vahvemmin esille jo ensisilmäyksellä. Jos jonkin asian kohdalla tunne syntyy välittömästi, ei se voi mennä kovastikaan pieleen. Eihän? 

Kankainen karttataulu sopii moneen tilaan. Edullinen puuriojen väliin kiinnnitetty kartta lisää mielenkiintoa lastenhuoneeseen, mutta yhtähyvin voisin ripustaa sen vaikkapa osaksi olohuoneen taulukollaasia tai makuuhuoneen seinälle, jossa sitä voisi iltaisin katsella ja unelmoida siitä seuraavasta matkakohteesta. Kankainen karttataulu 14,95,-.
Ehdoton lempparini on tämä alumiinikulho, joka ihastuttaa paitsi sirolla muodollaan, myös ajankohtaisella metallisävyllään. Veistosmainen kulho sopii kattaukseen, tarjoiluun tai vaikka alustaksi ilmakasveille. Kulho on tosin tyylikäs myös sellaisenaan. Alumiinikulho 29,95,-

Olen aktiivinen asiakas rautakaupassa, kuten moni teistä tietääkin. Tästä syystä on minusta ihan mahtavaa, että näihin rakentamisen ja sisustamisen tavarataloihin on tuotu tänäpäivänä myös niitä sisustuksen viimeistelijöitä esille entistä enemmän. Kun käydään valitsemassa esimerkiksi uutta maalia tai tapettia seiniin, on ihan relevanttia nähdä samaan aikaan myös se, millaisia asioita sisustus voisi uuteen ilmeeseen vielä tuoda lisää. Kaunis koti ei ole vain väri- tai materiaalivalintoja, vaan myös sen jälkeistä viimeistelyä: sisustusta

Punottu kori kahvoilla on monikäyttöinen ja sopii jälleen moneen eri tilaan. Monikäyttöisyys on muuten itselleni yksi oleellisin valintakriteeri kun hankin jotakin kotiini. Tällä hetkellä kori asettui työhuoneeseen, jossa se toimii säilytyspaikkana pienille kausiaskartelun tarvikkeille. Punottu neliökori 22,95,- 
Peltiset säilytyspurkit ovat keittiön pelastus! Meillä jokapäiväisiä ruokatarvikkeita säilytetään lieden vieressä, kuten suolaa, pippuria, öljyä ja puurohiutaleita. Tästä syystä oli ihan mahtavaa löytää kivat purkit näille jutuille, sillä ovathan ne koko ajan esillä keittiössä. Puuta muistuttava kansi on rasian tapaan peltiä ja erityisen kivana yksityiskohtana on pinnan kuviointi ja se, että purkit saa pinottua myös päällekkäin, siten että ylempi rasia toimii alemman kantena. Tämä on täydellinen esimerkki käytännöllisestä tuotteesta, joka on samaan aikaan visuaalisesti tyylikäs.
Peltipurkit alkaen 5,95,- /kpl
Puiset lehtilautaset olivat itselleni myös selkeä valinta. Itse tykkään käyttää tarjoiluastioissa hieman näyttävämpiä ja mielenkiintoisempia juttuja perusastioiden ja kulhojen seassa. Kattauksen mielenkiinto säilyy parempana kun sekoitat joukkoon puisia, keraamisia ja vaikkapa metallisia lautasia. Selkeys saadaan pidettyä aisoissa, kun valitset kaikkiin vaikkapa saman värin. Puiset lehtilautaset 9,95,- /kpl.

K-Rauta lanseerasi oman in-house merkkinsä, eli Cellon ensimmäisen sisustusmalliston syksyllä 2016. Aika monelle tuo merkki on kuitenkin vielä hieman vieraampi, vaikka kyseessä onkin ajankohtainen ja kohtuuhintainen sisustusmallisto. Jos rautakauppaan ei ole ollut asiaa, on tämä sisustuspuoli saattanut jäädä pimentoon, sillä Cellon sisustustuotteita myydään yksinoikeudella vain K-Raudoissa. Rautakauppa mielletään usein miesten ”karkkikaupaksi” ja oman elämänsä remonttireiskojen paratiisiksi. Kysyin kuitenkin Cellon Brand Manager Tarja Viilolalta paljonko asiakaskunnasta on tänäpäivänä on naisia. Vastaus oli mielestäni yllättävä, sillä sukupuolijakauma on nykyään melko lailla 50/50. Mutta selväähän se on, kun nyt oikein miettii tarkemmin. 

Koko kevään sisustusmalliston löydät lähimmästä K-Raudasta tämän viikon aikana (vk 14). Jokainen kauppias kuitenkin valitsee oman myymälänsä tuotteet itse tai yhdessä henkilökuntansa kanssa, joten sisustustuotteiden valikoima saattaa hieman vaihdella myymäläkohtaisesti. Täältä pystyt etsimään lähimmän piensisustustuotteita myyvän K-Rautasi. Ja jos jokin tuote kiinnostaa erityisesti, niin verkkokaupasta saa sitten tilattua kaikkia tuotteita jos lähimmässä K-Raudassa näitä ei ole myynnissä. 


Olipa kyllä ihanaa kuvailla pitkästä aikaa hiukan enemmän sisustuksellisia kuvia. Toivottavasti sain jaettua puhjennutta sisustusintoa ja inspiraatiota myös teille <3. Mainiota maanantaita ja uutta viikkoa. Miten hassua muuten, että nyt ollaan jo huhtikuun puolella, vaikka vastahan hehkutin maaliskuun alkaneen. Huh! Oikeasti saa siis jo ihan luvan kanssa fiilistellä kevättä ja keväistä sisustusintoa ;).

Jutta

PS. Olisi muuten niin superhienoa kuulla, mikä näistä on sun suosikkisi? 
Vai ehkä joku muu, jota en itse nostanut suosikit -kokoelmaan?

 1. Metalliset purkit ihastuttavat, niissä on kiva struktuuri pinnassa. Punoskori oli hauska myös, ja näen sen monikäyttöisenä kuten sinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Itsekin pidän noiden purkkien struktuurista tosi paljon. Vähän jotakin erilaista, mutta kuitenkin ajatonta :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla <3. Vietin näitä kuvatessa puolikkaan päivän, niin paljon innostuin näistä ja oli tosi kiva päästä kuvaamaan myös vähän erilaisia kuvia kuin ehkä normaalisti pelkkien laajempien kuvien sijaan :)

   Poista
 3. Hei kartan kiinnitykset -> mistä vai olettaisin että itse suunniteltu ja tehty, jos itse tehty niin ohje olisi kiva. Sen verran kivan näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kartan mukana tuli tuo puinen rima, jolla se on kiinni kankaassa. Jos taas tarkoitat noita puisia "koukkuja" niin ne on Normann Copenhagenin Sticks koukkuja. Niitä saa ainakin täältä: https://www.finnishdesignshop.fi/piensailytys-naulakot-ripustimet-seinakoukut-sticks-koukut-kpl-tammi-p-8192.html :)

   Poista
  2. kiitos jutta juuri niitä koukkuja tarkoitin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets