Top Message

www.oblik.fi

INSPIROIVA INSTAGRAM | OSA 4

Heippa! Aloitin keväällä pienen postaussarjan, jossa halusin nostaa silloin tällöin esiin sellaisia instagram-tilejä, jotka inspiroivat minua. Ja koska teissä siellä ruudun toisella puolen on paljon samoista asioista inspiraatiota ammentavia lukijoita, niin haluan ehdottomasti vinkata nämä omat suosikkini myös teidän iloksenne :).

Tällä kertaa esittelyssä on tili, jonka löysin töiden kautta alkuvuodesta. Tilin takaa löytyy suloinen Kreeta, joka sisustaa miehensä kanssa hiljakkoin hankittua yhteistä kotia. Olen huomannut saavani täältä erityisen paljon hyvää mieltä ja inspiraatiota nyt ihan hiljakkoin, joten @kallioita tili ansaitsi ehdottomasti paikkansa tässä postaussarjassa!



Sisustukseen keskittyvä tili on samaan aikaan sympaattinen, hyväntuulinen ja rento. Kauniita murrettuja sävyjä ja rutkasti kerroksellisuutta yhdistettynä skandinaaviseen selkeään tyyliin. Kreetan tili tarjoaa omannäköistä ja persoonallista, mutta kuitenkin samaan aikaan todella ajankohtaista sisustusinspiraatiota, josta ainakin itse innostun erittäin paljon. Tämä Tili on minusta malliesimerkki mielenkiintoisesta sisustukseen keskittyvästä ig-feedistä, jossa on sopivasti yksityiskohtia ja sopivasti kokonaistiloja, jotta tunnelman pystyy aistimaan myös ruudun läpi. Yleisfiilis on harmoninen, herkkä ja helposti lähestyttävä. Koti itsessään on kuin karkki, jonka katsomisesta nousee hymy huulille. Sellaisia tilejä on minusta ihana seurata. Ja tästä syystä halusin ehdottomasti kertoa siitä myös teille. Käykäähän ihmeessä kurkkimassa Kalliota tilin kauniita kuvia <3.

Inspiroivaa päivää!
Jutta

Kuvat lainattu @kallioita intagram-tililtä luvan kanssa.

  1. Instagramista löytää kyllä monenlaista kauneutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Todellinen aarreaitta inspiraation etsimiseen :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets