Top Message

www.oblik.fi

INSPIROIVA INSTAGRAM | OSA 1

Heippa ja mahtavaa torstai-iltaa! Ihana aurinko on hellinyt koko viikon hurjan paljon, ja sekös lämmittää ihon lisäksi myös mieltä. Vihdoinkin kevät kaiken tämän pitkän odotuksen jälkeen <3. Kävin tuossa huhtikuussa puhumassa eräässä tilaisuudessa instagramista ja sen mukanaan tuomasta inspiraatiosta. Poimin tuolloin esitykseeni itseäni inspiroivia instatilejä ja tuli mieleen, että olisipa kivaa jakaa ne myös teille. 

Vaikka itse postailen instagramiin lähinnä sisustusaiheisia juttuja ja kotikuvia (muutamia poikkeuksia ja stories-juttuja lukuunottamatta) niin inspiroidun silti aika kirjavasta joukosta tilejä. Toisinaan etsin inspiraatiota ja fiilistä ruoanlaittoon, välillä taasen haluan paeta keskelle kauniita luontokuvia. Tottakai myös sisustusaiheiset tilit ovat ahkerassa seurannassa, mutta paljon paljon myös muita mielenkiintoisia tyyppejä!

Ensimmäisessä osassa halusin nostaa esille upean suomalaisen tilin DESIGNED by S M. Tällä tilillä valokuvat ovat mitä ihanampia. Kauniiden kuvien takana on kuitenkin omasta mielestäni myös jotakin syvempää. Kuvissa leijailee ainutlaatuinen tunnelma, jota on vaikea sanoin edes kuvailla. Tilillä nähdään jonkin verran sisustusaiheisia kuvia, mutta paljon myös esimerkiksi ruoka- ja lifestylekuvia. Suosittelen ehdottomasti ottamaan @designed.by.sm tilin seurantaan, jos tämä ei ollut sinulle vielä tuttu.Olisi muuten mahtava kuulla, millaiset IG tilit sinua inspiroi?

Inspiroivaa iltaa <3
Jutta

Kuvat lainattu @designed.by.sm instagram -tililtä luvan kanssa.

 1. Tuttu on ! Upeita kuvia aina.

  Täytyykin napata tästä aihe ja laittaa joku päivä omat suosikit blogiin.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ajattelin tosiaan, että ihan itsellekin tekee hyvää pohtia miksi mitäkin tiliä seuraan. Sitä kun uutisvirrassa pyörii lukemattomia kauniita asioita, mutta osa niistä jää mieliin vielä pitkäksi aikaa kuvan näkemisen jälkeenkin. Niissä vain on sitä jotain <3

   Poista
 3. Piti tulla kyllä tännekin sanomaan kiitokset ihanista sanoista <3 Kuvaaminen on vaan niin mukavaa puuhaa ja taitaa se nyt olla ihan jo työtäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulit <3. Ja kiitos myös itsellesi, että jaat kauniita elämänmakuisia hetkiäsi myös meille muille. On ollut ilo seurata kehitystäsi :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets