Top Message

www.oblik.fi

SISUSTUSINSPIRAATIO: KOTI KUIN KARKKI

Kävin tuossa joku aika sitten stailaamassa tämän upean kodin ja voi pojat, miten ihastuinkaan sen tunnelmaan. Useinkaan en innostu uusista taloista, sillä aika monta kertaa niistä puuttuu jokin itseäni miellyttävä sielukkuus. Kauniita ne kyllä ovat, mutta jotenkin olen enemmän itse sellainen vanhojen talojen rakastaja. Mutta tämä - tämä teki poikkeuksen!

Ensimmäinen syy rakastumiseen oli erinomainen värien ja kuosien käyttö. Heti toisena, eikä yhtään huonompana, oli toimivuus ja tilankäytön suunnittelu. Täydellistä! Jonkin aikaa asukkaan kanssa keskusteltuani selvisi, että olimme sisustusarkkitehdin itselleen suunnittelemassa kodissa, joten en enää ihmetellyt lainkaan pieteetillä harkittuja ratkaisuja, joita koti oli pullollaan. 

Koska tämä koti oli kuin karkki, oli pakko jakaa se myös teille. Katsokaa, mikä herkkupala <3


Keittiön seinät on sävyltään Tikkurilan Vuono, joka oli muuten vuoden 2016 trendiväri. Näyttää muuten pirskatin hyvältä valkoisien kaapistojen taustalla. Makuuhuoneen tapetti on asukkaan löytö IKEAsta, mutta valitettavasti sitä ei enää IKEAn valikoimissa ole saatavilla. Kodissa on käytetty neliöitä erittäin toimivalla tavalla ja niitä ei myöskään olla säästetty arjen kannalta olellisimmissa paikoissa (katsokaa nyt vaikka tuota upeaa eteistä ja mahtavaa ruokailutilaa, huoh <3).

Tässä kodissa tuli kyllä jotenkin ihan erityisen hyvälle tuulelle. Ihastuin ihan totaalisesti. Entä sinä? Jos innostuit, niin kurkkaa loputkin kuvat täältä.

Inspiroivaa lauantaita!
Jutta

Kotia myy | Bo LKV
Kuvat | Aki Aro, Photoworks

 

Newsletter

Widgets