Top Message

www.oblik.fi

DIY: HÖYHENKRANSSI

Pääsiäinen on itselleni jollakin tapaa kevään suurin etappi. Miellän kevään alkavan pääsiäispyhistä oikein kunnolla ja yleensä tähän aikaan luontokin alkaa heräilemään talviuniltaan vimmattua vauhtia. Kuten tässä aiemmassa jutussa kerroinkin, tarkoituksenani oli kieputella pääsiäiseksi pieni höyhenkranssi kotia koristamaan. Kranssi on juuri sopivan eleetön ja moderni, jotten miellä sitä liian "krumeluuriksi" koristeeksi. Sellaisten pienten piiperrysten ystävä kun en ole sitten lainkaan. Liekö syynä minimalistisempi maku vai kärsivällisyyden puute. Mene ja tiedä ;)


Hyödynsin joulunaikaan Sinooperista ostamiani metallisia renkaita, johon kieputtelin höyhenet suoraan kiinni (tuolloin tein renkaaseen eukalyptuskranssin, joka niinikään koristi keittiötä). Ostin höyheniä, joissa oli ohut rautalanka mukana, jolloin kiinnitys kävi näppärästi ja nopeasti. Ripustus tapahtui rautalankalenkin avulla. Jos metallista rengasta ei löydy, voi höyhenkranssin tehdä myös ilman sitä. Tässä tapauksessa kannattaa pyörittää hieman vahvemmasta rautalangasta sopivan kokoinen rengas pohjaksi. 

Pikkuinen kranssi koristaa nyt keittiön seinää meidän toisen pääsiäiskoristeen vierellä. Tässä onkin sitten kaikki tänä vuonna,  mitä kotiin pääsiäiseksi laitoin. Ei liikaa hömpötystä, mutta kuitenkin sopivasti sitä jotakin ;). Kranssin valmistus ei ollut vaikeaa, ja aikaakin siihen kului vain noin 20 minuuttia. Vielä ehtii siis hyvin tehdä tällaisen pääsiäispyhiksi omaankin kotiin :) 

Tämän myötä toivottelenkin teille kaikille ihanille lukijoille suloista ja rentouttavaa pääsiäistä <3
Jutta

 

Newsletter

Widgets