Top Message

www.oblik.fi

UUSIA ALKUJARakastan näitä hetkiä. 
Kun vihon sivut ovat tyhjät.
Kun kaikki on mahdollista. 
Kun ilmassa on pientä odotusta tulevaa vuotta kohden.
Kun et oikeastaan vielä tiedä mihin elämä sinut kuljettaa. 
Kun otat ensimmäisiä askeleita.

Uusissa aluissa on jotakin itseäni suunnattomasti inspiroivaa. Se on enemmänkin mielentila ja lupa, jonka itselleen tulee antaneeksi. Siksi vuodenvaihteen jälkeen koen usein suurta iloa ja innostumista. Silloin kaikki on vielä kuvainnollisesti edessä.Vaikka toisaalta sama pätee jokaikiseen päivään, niin tänään se tuntuu erityisen merkittävältä. Tulevasta vuodesta tulee melko lailla erilainen kuin koskaan ennen. Tähän liittyy pitkälti yrittäjyys ja kaikki siihen liittyvä valtava työ, jota olen tehnyt koko syksyn odottaessani tätä päivää.

Yrittäjä olen toki ollut jo aiemmin, mutta nyt - vuonna 2017 olen sitä ensimmäistä kertaa täysipäiväisesti ja kokoaikaisesti. Henkisesti asetin itselleni tämän päivän uuden aikakauden aluksi. Ja sitä tässä ilmassa juuri nyt leijuu; uuden aikakauden alun tuntua. Toivon vuodelta paljon opettavaisia ja mieleenpainuvia kohtaamisia, uusia ihmisiä ja rutkasti innostusta. Toivon myös itselleni (ja perheelleni) pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta. Toivon, että ymmärrän koska on liikaa ja koska liian vähän. Toivon, että vuoden lopussa seison omin jaloin ja totean itselleni; pystyit siihen!

Toivon sinulle mahdottomasti kaikkea hyvää ja suunnatonta iloa koko tälle vuodelle. Ihan jokaisesta päivästä on mahdollisuus tehdä se paras. Viime vuosi oli uskaltamisen ja rohkeuden vuosi. Olkoon vuosi 2017 puolestaan täynnä onnistumisia ja uusia alkuja.

Jutta

 1. Kuulostaa ihanan varmalta ja motivoivalta henkiseltä puheelta! Toivon sun vuoteesi hienoja kohtaamisia, joista syntyy hyviä projekteja.. Olet tehnyt niin paljon hommia ja kerännyt paljon rohkeutta, ottanut isoja askeleita.. Tsemppiä ja menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja tiedätkö ihan samaa toivon sinulle Katri! Sinulla on kuvaamisen taito ja mieletön osaaminen, toivon kaikkea hyvää ja myötätuulta tähän vuoteen <3

   Poista
 2. Suunnattoman paljon onnea tähän vuoteen ja menestystä roppakaupaulla! ❤❤❤

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä aivan jokaiseen päivääsi <3 Kuulostaa niiiin hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Ja paljon kaikkea hyvää myös sinulle! :)

   Poista
 4. Hyvää täysyrittäjyyttä! Hienosti se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peukut ainakin on pystyssä :)) Onnea myös sinun vuoteesi <3

   Poista
 5. Menestystä yrittäjyyden viitoittamalla tiellä! Hieno juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kaikkea hyvää myös sinun vuoteesi <3

   Poista
 6. Rutkasti onnea ja upeita juttuja yrittäjyyteen! Uusi vuosi taitaa olla itsellenikin nyt aika ratkaisujenvuosi: palkkatyössä näyttää puhaltavan hiljaiset hetket ja lomautuksilla mennään. Huimaan ajattelevani toista vaihtoehtoa ja se on yrittäjyys. Valokuvaus on todellakin se mitä haluan tehdä joten tämä vuosi näyttää suunnan monella tapaa monessa asiassa :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets