Top Message

www.oblik.fi

VALKOINEN PAKETOINTI-IDEA + NEULASTASSELIT

Moikka! Ihan hullun paljon hommaa edelleen, vaikka kuvittelin tämän viikon olevan jo vähän rauhallisempi. Huh! Joulu ja pieni loma sen jälkeen taitaa tulla tarpeeseen. Mitään suurempia jouluaiheisia ideoita en täällä blogissa ole jakanut tänä vuonna, mutta pari paketointi-ideaa kuitenkin. Tässä yksi tämän vuoden suosikeistani!

Tämä idea syntyi puhtaasti rakkaudesta minimalistiseen koristeluun. Valkoista suosin paketointijutuissa tänä vuonna muutoinkin syystä tai toisesta aiempaa enemmän. Jos valkoista lahjapaperia ei satu kaapista löytymään, voit käyttää tähän tulostinpaperia tai valkoista leivinpaperia. 


Mitään suurempia paketointi-taitoja et tosiaan tarvitse, vaan kaunis paketti syntyy helposti ja nopeasti. Lahjanarun sijaan käytin paksuhkoa villalankaa ja rusetin päihin solmin tasselit, jotka tein havunneulasista. Neulasten päät kiinnitin pienellä hiuskuminauhalla ja päälle kieputin naruna toimivaa lankaa. Tasoitin tasseleiden "helmat" vielä saksilla, jotta niistä tuli tuuheamman oloiset. 

Oikeasti - ei sen niin vaikeaa tarvitse olla! Eikö tullutkin yksinkertaisen kaunis? Enää kaksi yötä jouluun ja pari lahjaa pitäisi paketoida. Ehkä ne menee tällä samalla tyylillä :) 

Millaisia paketteja teillä tehdään tänä vuonna ja säästättekö perinteisesti 
viimeiselle yölle muutaman paketoitavan lahjan?

Jutta

Jos muuten vielä jouluideoita on hakusessa (paketointiin tai muuhun liittyen, niin kurkkaa HIMASSA -sivuston puolelle, siellä ollaan oltu ahkeria koko kuukauden ajan ja joulukalenterin luukku + uusi idea on avautunut joka aamu :))


 

Newsletter

Widgets