Top Message

www.oblik.fi

SUPERINSPIROIVA LASTENHUONE

Suloista sunnuntaihuomenta. Tänään ajattelin jakaa teille inspiraatiota lastenhuoneen muodossa. Löysin jokin aika sitten mielettömän idearikkaan instagram -tilin: @nipalanipanat. Hetken aikaa tutkiessani huomasin, että Nipalan Ipanat kirjoittelee myös blogia. Blogista sitten löysin tämän huikean lastenhuoneen.... Ja loppu olikin sitten rakkautta ensisilmäyksellä!
Syy siihen, miksi niin innostuin, oli se ideoiden määrä, joka tästä kodista löytyy! Kuka voi keksiä noin monia loistavia ideoita ja vielä niin persoonallisella ja vahvalla otteella?? Sympaattisinta ja kauneinta, mitä olen pitkään aikaan nähnyt!

Tässä lastenhuoneessa teemana on Sirkus. Kaikesta paistaa läpi mainio itsetekemisen -meininki ja iderikkaus. Tämän huoneen sisustuksessa ei olla menty sieltä, mistä aita on matalin!  Katsokaa nyt vaikka kuinka paljon kauniita ja varmasti lapselle mieluisia yksityiskohtia tilassa on käytetty. Jos minä olisin lapsi - tyttö tai poika - uskoisin rakastavani tätä huonetta (rakastan myös näin aikuisena). Tilasta huokuu hyvä mieli ja persoonallisuus. Ja tämän vuoksi huone suorastaan huutaa innokkaita leikkijöitä luokseen.

Nipalan Ipanat tarjoilee paljon muitakin mainioita ideoita (erityisesti olen kiinnittänyt huomioni kauniisiin joulujuttuihin ja paketteihin instagramin puolella viimeaikoina), joten halusin vinkata tästä ehdottomasti myös teille!

Kannattaa ehdottomasti napata Nipalan Ipanat seurantaan, jos ihastuit tähän tyyliin ja ideoiden määrään yhtä paljon kuin minä. 

@nipalanipanat löytyy ainakin näistä kanavista:

Sykähdyttikö? Minua ainakin! 
Jutta

 

Newsletter

Widgets