Top Message

www.oblik.fi

UPEA PERHEASUNTO MERINÄKÖALALLA

Pääsin toissa viikolla kalustamaan ja stailaamaan tämän huikealla paikalla olevan kodin Turun Hirvensalossa. Vaikka asunto itsessään näytti jopa hieman vaatimattomalta ulkoapäin, niin viimeistään ulko-oven avattuani suu loksahti auki. Siis mikä ihana maisema suurista ikkunoista avautuikaan! Merta kun katsoisi todella mielellään joka päivä olohuoneen ikkunasta. Vesi kimmelsi kilpaa auringonsäteiden kanssa ja tunnelma oli seesteinen. 

Asiaa ei auttanut se, että juduin kuvittelemaan kotiin todellisen perheen, jotta hahmotin mikä tila toimisi parhaiten missäkin käytössä ja minkä kokoisilla kalusteilla. Kun asuntoa kalustetaan myyntiä varten, sinne ei tietystikään viedä koko kodin täydeltä tavaraa, vaan tarkoitus on nimenomaan auttaa hahmottamaan tilaa mittasuhteiden ja tilankäytön kannalta.

Pahintahän tässä on se, että tämä koti olisi meille:
a) todella toimiva pohjaratkaisun kannalta 
b) sopivan kokoinen
c) sopivan hintainen (tämänkokoisia perheasuntoja Hirvensalossa meren läheisyydessä ei oikeasti montaa ole)
d) sopivan vähän remonttia

Joten auttakaa minua, ostakaa joku muu tämä omaksi kodiksi - meidän muutosta on vasta neljä kuukautta. Ei me voida. Eihän!?

 1. Wooow! Siis niin magee! Voitteko?? Himottaako? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kai me voitais, mutta järki sanoo että nyt holdia... :D

   Poista
 2. Eihän tässä voi muuta kuin kannustaa - aika kivahan tuo olisi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä! Älä kannusta... Se voi johtaa suuriin heräteostoihin :D

   Poista
 3. Ei voi kun ihmetellä tuota hintaa täältä Helsingistä käsin. Merinäköala, noin paljon neliöitä ja kohtalaisen uusi ja tohon hintaan!!! Ei ole reilua.. Pakko kai täältä on muuttaa kohta pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Vaikka tosiaan tällä hinnalla näillä sijainneilla ei kovin monia täälläkään vastaan tule... Mutta sitten kun tulee, niin miksi ihmeessä sitä on pitänyt juuri ostaa tämä edellinen :D :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Maisemat oli kyllä ihan parhaita... Ja se fiilis siellä... huoh!

   Poista
 5. Aivan sama ihmettely täältä pääkaupunkiseudulta. Kun saisikin tuolla hinnalla täältä tuollaisen asunnon, noin uuden ja merinäköala!!!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets