Top Message

www.oblik.fi

UUTTA INTOA VALOKUVAUSKURSSILTA

Kävin eilen ihanan Fridan valokuvauskurssilla ja voi että, miten paljon sainkaan jälleen uutta virtaa ja intoa kuvaamiseen. Koko yön on pyörinyt f-aukot ja valotusajat päässä, enkä malttaisi odottaa, että pääsisin testailemaan kaikkea oppimaani käytännössä. Paljon oli sellaistakin asiaa, joka oli tiedossa entuudestaan, mutta kertaus on aina opintojen äiti! Täytyy sanoa, että vaikka olen säätänyt kaikenlaisia arvoja kamerastani ennenkin, en ehkä ihan ole tajunnut niiden yhteyttä toisiinsa näin selkeästi ennen tätä. Fridalla on kyllä uskomaton taito kertoa asiat käytännönläheisesti ja nimenomaan selkeästi.
Kiitos Fridalle hienosta iltapäivästä/illasta ja kiitos myös Lugnet Life and Living, että saimme pitää kurssimme juuri teidän kauniissa ympäristössänne - oli muuten mieletön miljöö, jonne täytyy ehdottomasti palata vielä myöhemminkin!

Vaikka kamera polttelisikin nyt tuossa vierellä, niin taidan kuitenkin lähteä haukkaamaan happea, sillä ulkona näyttäisi olevan huikea kevätsää.

Aurinkoista sunnuntaita <3
Jutta

 1. Oli kyllä niin mukava ja opettavainen ilta! Itekkin sain rohkeutta laittaa kamera kokonaan manuaalille ja nyt alkaakin treenit säätöjen kanssa.. Kyllä ne vielä opin! Oli muuten mukava nähdä ihan oikeastikin! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Vaikka olen säätänyt paljonkin kaikkea kamerassani ja jopa jotenkin tiennyt mistä mitäkin tapahtuu, niin niiden ymmärrys ei silti ole ollut tätä tasoa. Erityisesti kuvien sommitteluun/elävyyteen tuli kiinnitettyä paljon huomiota. Oli kiva kyllä nähdä sinuakin <3

   Poista
 2. Oli kyllä kiva päivä, vaikka synttärivalmistelut jäikin kotona vähän rempalleen, niin kannatti tulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuleehan noita juhlia. Ja ihanaltahan ne juhlat näytti ;) Oli mahtava tavata sinuakin livenä :)

   Poista
 3. Tarkoitus ei kyllä ollut tulla uniisi, mutta kiva kuulla, että oppi on jäänyt takaraivoon "kummittelemaan" :)))) Minulla oli ihan huippukivaa teidän kanssanne. Kiitos siis oikein mukavasta ja inspiroivasta seurasta. Pingissä nähdään sitten seuraavan kerran... viimeistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli ihan hyvät unet ne :))

   Olet kyllä niin oikeassa paikassa kun opetat muita. Monikaan ei ole osannut selittää näitä juttuja mulle näin selkeästi! Hienoa ja kiitos vielä!

   Pingissä nähdään <3

   Poista
 4. Oi kumpa olisin saanut olla mukana! Tekis niin hyvää taas itsekin kertailla tai vaikka vain nähdä teitä <3 Voin kuvitella, että Fridalla on taitoa opettaa ja jakaa tietoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä helposti mennyt puolikkaan päivän sijaan kokonainenkin niin olisi ehtinyt jutustelemaan porukan kanssa enemmän. Mutta kuten todettu, niin opettavainen ja ihana iltapäivä <3

   Poista
 5. Frida oli kyllä aivan uskomaton opettaja ja niin antoisa kurssi! Oli todella ihana nähdä ja mä niin tuun teille kylään ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Niin mahtava ope meillä oli :) Ja tottakai tulet kylään, laita viestiä koska oot täällä suunnilla niin teen sulle pedin ;)

   Poista
 6. Hieno kuva! Nuo kynttilät tuoksuivat kyllä hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihastuin myös tuohon tuoksuun kovasti. Ihanan neutraali, eikä lainkaan sellainen perinteisen imelä :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets