Top Message

www.oblik.fi

PIENET ILOT RASKAAN VIIKON KESKELLÄ

Täytyy myöntää, ettei mieliala ole ollut kuluneen viikon aikana kovin kummoinen. Siihen on syynsä ja se raastaa. Paljon. Koitan etsiä pieniä valopilkkuja arjesta ja tulevista päivistä. Remontti on pysäytetty ja eteen on tullut ikäviä yllätyksiä. Niiden tarkempi vatvominen ei kuitenkaan tässä kohdin ole blogissa käsiteltävä asia. Totean vain, että remppapostauksia ei ole tulossa ennen joulua, ja tuskin kovin nopeasti sen jälkeenkään. Harmittaa. Ei ne postaukset, vaan eteen kaadettu kurjuus ja löytyneet murheenkryynit.Iloja on kuitenkin ollut tällä viikolla uusi kalenterijuliste (näitä voi muuten tilata Bo LKV verkkokaupasta), kukkiva hyasintti, nahkaiset avaimenperät ja Louise Roen tuikkukulhot. Messinkiset kulhot ovat muuten sympaattisimmat ikinä. 

Samalla tyydyn vain pakkaamaan nämä muuttolaatikoihin... Joskus sitten muuton jälkeen kaivan nämä uudelleen esille ja ihastelen. 

Torstaiterveisin
Jutta

- -

Translate: This week has been shattering... I´m trying to find some pleasures of these beautiful gifts... 1. Tsemppiä älyttömästi <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt tuntuu kyllä, että meitä koetellaan vähän liikaa tähän hätään. Mutta eiköhän se ajan kanssa helpota... Toivotaan.

   Poista
 2. Voi ei! :/ Kovasti tsemppiä ja valoa tunnelinpäähän! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin täytyy toivoa... Että joskus se pää vielä näkyy ja paistaa kirkkaana...

   Poista
 3. Voi ei, myötätuntoa. Tässä kohtaa ei varmaan auta yhtään, mutta lähes poikkeuksetta olen itse ainakin myöhemmin aina tajunnut, että niillä huonoillakin jutuilla on ollut joku syy.

  Vielä se päivä paistaa risukasaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta ei... Mutta muistan hyvin melko tarkkaan vuosi sitten miltä tuntui kun vesivahinko paljastui nykyisessä kodissamme... Se tunne oli kamala... Nyt kyseessä ei ihan vastaava tapaus ole, mutta yhtä epätoivoinen olo on, ehkä jopa vielä vähän epätoivoisempi ja hermostuneempi... Toivotaan, että kesällä tälle jo uskaltaa hymyillä... :)

   Poista
 4. Tsemppiä todella paljon sinne ja voimia <3 Täällä ollaan jos haluat puhua <3

  VastaaPoista
 5. Voi että, ei olisi nyt tuohon vaikeaan muutoskohtaan elämässä tarvittu varmasti mitään lisämausteita... Tsemppiä silti kovasti! Jos päivän kerrallaan vaan koettaa selvityä, niin se riittää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä olisi tarvittu... Näin se on nähtävä ja koitettava samalla olla rauhallinen. Hätääntyminen ei nyt auta...

   Poista
 6. Tsemppiä sinne urakan keskelle. Yksi este kerrallaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin. Ei voi jäädä tuleen makaamaan. Onneksi nyt alkaa loma ja lennämme kauas pois. Se auttaa toivottavasti rauhoittumaan ja ajattelemaan myös muita asioita...

   Poista
 7. Tsemppiä ja jaksamista täältäkin. Toivotaan, että kaikki selviää ja järjestyy parhain päin. ❤️

  VastaaPoista
 8. Ei voi olla totta! Jos on sitä mikä tuli ekana mieleen niin paljon jaksamista ja toki muutenkin (jälleen) haastavaan tilanteeseen.

  P.s. Sun blogi on ehkä yksi kolmesta, jota itse oon jaksanu nyt seurata kun vauva valvottaa nämä yöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot Sonja ihana! Ja hei - onneksi en oo postannut joka päivä, oot saanut välillä levätäkin valvottujen öiden jälkeen ;)

   On tää aika hurjaa. Mutta seinät on lopulta vain seiniä (eli niitä saa uusia) ja onneksi kukaan ei ole kuolemansairas. Että jotain hyvää kuitenkin :)

   Poista
 9. Voih!! Eikä! Huh en voi kuvitella sun tunteita.. Itse pelkäsin yllätyksiä ihan hirveästi.. Toivottavasti tilanne alkaa valjeta ja asiat lutviutuvat.. Olen tosi pahoillani teidän puolesta,mutta onneksi sä ainakin taidat olla aika sisukasta sorttia! Itse olisin varmaan lamaantunut totaalisesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava koti on viides omistusasunto itselläni ja joka kerta olen ollut vähän varpaillani. Nyt se sitten iski ensimmäistä kertaa... Ja aika kovaa. Valitettavasti kaikki ei ollut ihan sitä mitä toivottiin, tiedettiin ja oletettiin. Jää nähtäväksi miten homma jatkuu eteenpäin...

   Poista
 10. Voi ei :( Tosi paljon tsemppiä sinne! Rakentaminen on ihan kohtuu raskasta jo ilman vastoinkäymisiäkin, tälleen omakohtasella kokemuksella..Hyvää joulun odotusta kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei kuitenkaan kokonaista raksa-projektia ole tässä vielä mukana... Vaikkakin suuri remontti on uuden kodin osalta edessä. Tarkoitus kun oli vain uusia pintoja, mutta nyt meni suunnitelmat uusiksi ja vähän turhan monta mietittävää uutta asiaa tähän hätään... Mutta elämä jatkuu, eikä ole mahdollisuutta jäädä tuleen makaamaan. Toisaalta hyvä niin...

   Oikein paljon kiitos tsempeistä - niitä tarvitaan <3 <3

   Poista
 11. Voimia!

  Kauniita nuo nahkaiset avaimenperät. Saakohan niitä ostaa jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Nyt en ole ihan varma, mutta kannattaa kysäistä Bo LKV puolelta. Heillä on oma verkkokauppa, joka myy julisteita ja kangaskasseja. Saattaa olla hyvinkin mahdollista, että näitä saisi tilattua myös :)

   Poista
 12. Voi ei, tsemppiä hirveästi. Tiedän tunteen, meillä tuli ensiasuntomme kohdalla myös niin että ikävät yllätykset pysäyttivät ja henkisesti ihan äärettömän raskasta aikaa oli. Toivotaan että asiat järjestyvät pikaisesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä. Auts! Henkisesti uskon tämän olevan vieläkin raskaampaa. Toivomme todella, että lisäyllätyksiä ei tule enempää. Niitä on tällä viikolla tullut vähän liikaakin esille kun on tutkittu muita asioita... Onneksi elämä jatkuu ja perheemme voi hyvin. Se on pääasia <3 Seinät on vain seiniä ja niitä voi onneksi aina uusia (ainakin melkein aina). :)

   Poista
 13. Voi ei! Miksi taas? :( no toivottavasti tilanne korjaantuu pian tai siihen löytyy ratkaisu, pidän peukkuja ja toivon, että asia menisi parhain päin. Ehkä tulen sua joulun alla piristämään <3 aina saa soittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano <3. Joulun alla me oltiin toisella puolella maapalloa, mutta nyt taas kotona. Toivottavasti teidän joulu meni leppoisasti :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets