Top Message

www.oblik.fi

KAADETAAN SEINIÄ / UUSI KOTI

Huhhei! Viikonloppuna ollaan menty hurjasti eteenpäin rempan kanssa, ja tuntuu vihdoin että jotakin näkyvää on tapahtunut. Ja jo tässä vaiheesa totean, että mitään valmistahan ei toden totta ole vielä pitkään aikaan, mutta näkyviä muutoksia on aina kiva tehdä... Jotenkin sellainen pieni nurkkien viilaus on toisinaan turhauttavaa, koska yleisilme ei muutu juuri lainkaan... 

Viime viikon remppasaldona kasaan kerättiin seuraavaa:
- yläkerran makuuhuoneiden väliltä purettiin kaapit ja seinät
- yläkerran toisesta makuuhuoneesta purettiin valekatto
- kuistin seinät saatiin valmiiksi (kuvia luvassa vielä myöhemmin)
- kuistin lattialta on poistettu ensimmäinen muovimatto.... ja jottei homma olisi ihan niin helppo, löytyi muovimaton alta TOINEN muovimatto ja sekin tottakai LIIMATTUNA lankkuihin... Hommat jatkuvat ensi viikolla sen parissa...

Aika hyvä saldo mielestäni, sillä viime viikko oli hurjan kiireinen töiden ja muiden juttujen parissa. Mutta nyt! Ensimmäisiä kuvia uuden kodin yläkerrasta!
Näkymä portailta yläkerran pieneen aulaan ja makuuhuoneisiin

Näkymä makuuhuoneiden ovelta portaille

Ovet kahteen makuuhuoneeseen / Näkymä portailta

1. Makuuhuone, virallinen koko 8.5m2 (lattiapinta-ala 13m2)

2. Makuuhuone, virallinen koko 9m2 (lattiapinta-ala 11m2)

Näkymä 2. makuuhuoneesta portaille/aulaan

Väliseinät purettu makuuhuoneiden väliltä!Yhdistämme siis kaksi pienehköä huonetta yhdeksi, jonne sijoitamme oman makkuhuoneemme. Yhteensä lattiapinta-alaa tulee käyttöön 24m2, mutta viistokaton vuoksi oikeat käytössä olevat viralliset neliöt ovat 17.5m2. Yläkerran aulaan on tarkoitus rakentaa työpiste. Lisäksi yläkerrasta löytyy vaatehuone ja erillinen wc.

Tällä viikolla tarkoitus on saada kuistin katto maalattua vielä kertaalleen ja saada toinenkin muovimatto irroitettua tuosta tilasta. Mitä sieltä alta sitten paljastuu, jää vielä nähtäväksi... Mutta toivomme lankkulattian olevan hyväkuntoinen. Peukut pystyyn ja kohti uutta remppaviikkoa!

Mukavaa maanantaita!
Jutta

- -

Translate: Renovation has started! Photos of our new home upstair, where will be our master bedroom. 1. Huisin jännää!Niin hauskaa seurata teidän projektia ja kuinka erinäköinen tämä koti tulee olemaan <3 Tsemppiä sinne rempan keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan hitsin jännää! Sitä alkaa hahmottamaan tilaa pikkuhiljaa paremmin kun saa näitä isompia juttuja tehtyä :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän hauska päästä seuraamaan teidän remontointia! Muutenkin toisten remontoitia on kiva seurata. Pääsee nauttimaan muutoksesta, mutta ei tarvitse itse tehdä mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta! Saa vain ne rempan parhaat puolet ja säästyy ärräpäiltä ;)

   Poista
 3. Kiva tosiaan seurata projetianne. Mekin silloin purettiin yläkerrasta kahden huoneen väliseinä pois, tuli heti paljon avarampi ja tietysti isompi tilasta. Toivottavasti muovimaton alta paljastuu hyväkuntoinen lankkulattia, olis kyllä hieno jättää esille. Tsemppiä sinne remonttiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia olisi toinen, jos meillä olisi tarvetta monelle makuuhuoneelle. Mutta pärjäämme mainiosti kahdella makuuhuoneella, yhdellä aulalla ja olohuoneella. Saa mainiosti lisää avaruutta kun yhdistää pieniä tiloja... Valokin kulkee aivan eri tavalla. Yläkerrasta ei sitten enempää tosin seiniä puretakaan ja alhaaltakin vain yksi pienempi pätkä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tuosta yläkerrasta tulee kyllä ihan tosi erilainen kuin alkutilanne oli. Toivottavasti kaikki työ on vaivan arvoista :)

   Poista
 5. Kiva seurata remontin edistymistä :D Olette ahkeria kaiken kiireen keskellä. Onpas siellä nyt värikylläistä, taitaa pikkasen muuttua. Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun seurailet <3

   Joo me ollaan ainakin vielä oltu tosi ahkeria. Katsotaan kun tässä jokin aika jaketaan, niin sekin aika tulee kun ei kiinnosta sitten tippaakaan nähdä remppavehkeitä ja seinälevypintoja :D

   Ja kyllähän tuo ilme taitaa jonkin verran muuttua ;)

   Poista
 6. Niin tosi inspiroivaa! Tsemppii tsemppii toivottelen, lopussa kiitos seisoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Lopussa sitä sitten taas huokailee, että onneksi tuli ryhdyttyä :)

   Poista
 7. Voi vitsit, ihan lievästi iskee remppakuume itsellekin! Yritän tuudittautua nyt kuitenkin siihen, että eteisen seinän ja olohuoneen ovien maalaus riittää... :)

  VastaaPoista
 8. Niin mielenkiintoista seurata teidän projektia! Siitä tulee takuulla upea! Ja paljon olette tosiaan saanut aikaiseksi. Tsemppiä rempan keskelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, ettei mitään näkyvää saa aikaiseksi, koska mitään valmista ei ole luvassa vielä hetkeen. Mutta sitten taas välillä on niitä hetkiä kun tuntuu että homma on edistynyt tunneissa ihan tosi paljon :) Kiitos tsempeistä ja kiva kun oot seuraamassa tätä meidän mukana :)

   Poista
 9. Blogiasi seuranneena ja sinut sitä kautta tunteneena, tiedän, että kun remppa on valmis, niin ero on, kuin yöllä ja päivällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Toivottavasti lopputulos palkitsee ja siitä tulee meidän näköinen <3

   Poista
 10. Kivan näköistä. Varmasti tulee teidän käsissä kaunis koti.

  VastaaPoista
 11. Ai vitsi miten kiva seurata teidän remonttia. :-) Tulee ihan omat edellisen kodin remonttimuistot mieleen. Kaikessa kauheudessaankin remontointi on vaan niin kivaa, lopputulos palkitsee! Hitsi tässähän alkaa kädet syyhyttämään kun tekisi niin mieli tehdä tänne uuteen kotiin kaikenlaista.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäpä se! Lapsi kysyi viikonloppuna, että miksi me aina rempataan itse, ja miksei vain tilata remppamiehiä tekemään töitä. Sanoin, että tää on meidän tyyli ja siitä tulee aina niin hyvä mieli. Hän totesi siinä muutaman tunnin jälkeen vanhoja tapetteja repineenä ettei kyllä pidä tästä meidän tyylistä yhtään :D Onneksi juniori on kuitenkin innoissaan mukana, mutta ymmärrän turhautumisen tuossa tapettiasiassa. Se turhauttaa itseänikin ihan tosi paljon :D

   Mutta lopussa kiitos seisoo! Todella! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets