Top Message

www.oblik.fi

HETKI OMAA AIKAA + LAHJAVINKKI JOULUKUKAN TILALLE

Näin "kylmään" aikaan meillä juodaan paljon teetä, glögiä ja muita lämpimiä juomia. Olemme vähän lepsuja kuppien ja ruokien kanssa, eikä ole mikään poikkeus että lasillinen lämmintä nautitaan olohuoneen tai makkarin puolella. On nimittäin osa ihanuutta, että voi samalla kääriytyä vilttiin kun edessä höyryää glögilasi ja pari joulupiparia... Parasta ovat ne aamupäivän hetket lenkin jälkeen kun koko koti on hiljainen ja nappaan lehden mukaani olohuoneen daybedille. Siinä vierähtääkin usein puolisen tuntia omassa hiljaisessa seurassa.

Tästä syystä lasinalusia kuluu meillä paljon. Niitä on vähän joka kulmassa ja koskaan niitä ei voi olla liikaa! Nojatuolien edessä pöydällä on aina hyvä olla muutama pinossa, samoin ikkunalaudalla daybedin vieressä ja keittiössä tottakai... Ja katsokaa millaiset aluset nyt löysin!? Nämä neljässä värissä valmistettavat lasinaluset ovat polyesterihuopaa ja ne suunnitellaan sekä valmistetaan Suomessa. Perusvärit ovat musta, vaalea ja harmaa. Joulunajan kausvärinä on myöskin punainen, joka on muuten ihan "glöginpunainen". Ei siis niinkään kirkas "tonttuväri". Alusiin on leikattu laserilla kahta erilaista kuviota; plussa ja tilkka. Kuviot tekevät alusista todella omaleimaiset ja tyylikkäät.
Sain kunnian kuvata näitä alusia Lauran sivuille (SAALIdesign) ja samalla ajattelin huikata niistä teillekin! Laura on vastavalmistunut tekstiilimuotoilija ja hänen ensimmäiset tuotteensa ovat nyt valmiita joulumyyjäisiä varten. Alusten lisäksi tuotevalikoimasta löytyy aivan todella ihastuttava villahuivi, joka sekin valmistettu Suomessa. Tottakai! Tuotteita saa ostaa joulun alla mm. Design Palo myyjäisistä, mutta niitä voi myös tilata suoraan Lauralta sähköpostitse. Neljän alusen setti maksaa 15EUR, joten tässä mainio paketti opettajalle tai glögi-illan tuomisiksi joulukukkasen sijaan naapurille. 

Vinkki! Neljän setin voisi jakaa myös kahtia! Itse laittaisin sellofaaniin käärittyyn pakettiin kaksi alusta ja kannelisen säilöntäpurkin (lasia), jonka sisään sujauttaisin rusinoita ja mantelilastuja glögihetkiä varten. Kannellisia säilöntäpurkkeja saa muutamalla eurolla lähes joka kaupan käyttötavaraosastolta. Pienen joulumuistamisen hinta jäisi varsin kohtuulliseksi ja olisi varmasti mieluinen.

Nyt ei sitten muuta kuin odottamaan niitä oikeasti kirpeitä pakkaspäiviä, jotta lämpimän juoman nauttiminen viltin alla tuntuisi entistäkin mukavammalta. :)

Jutta

- -

Translate: Look how beautiful coasters I found! 4 different color and 2 different pattern - all designed and made in Finland.

 1. Kauniita kuvia olet ottanut <3 Aivan ihanat lasinaluset. Mä en ole valmis kylmyyteen en sitten millään, heh!

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja tosiaan kätevä lahjaidea :) Meidänkin kirpakat pakkaspäivät vaihtuivat rännien lorinaan, dääm :( Pidetään peukkuja pystyssä, jotta oikea talvi tulisi!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kuvia, kuten sinulla aina ♥ Ja ihana idea! Minulla kun muutenkin on ristiriitainen suhtautuminen joulukukkiin: näin astmaatikkona kun joulunajan kyläilyt ovat aina yhtä tuskaisia, sillä kodit ovat täynnä hyasintteja :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea! Ja oikein kauniita, tyylikkäitä kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat tosiaan ja hurjan kauniit nuo lasinaluset! Kiva idea tehdä niistä paketti rusinoiden ja manteleiden kanssa.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets