Top Message

www.oblik.fi

KUN LOFT VAIHTUU UUTEEN REMPPAKOHTEESEEN...

Tällä kertaa ajattelin vinkata teille Styleroomin tekemästä haastattelusta, jossa raotetaan vähän pintaa syvemmälle ajatuksiani tästä kodista, rakkaimmasta sisustusmuistosta ja siitä, mikä sisustusjuttu saa karvani nousemaan pystyyn. Onpa haastattelussa kerrottu myös siitä, annanko aidon kuvan kodistamme blogitekstien ja -kuvien myötä. Teitä lukijoita on siellä ruudun takana jatkuvasti kasvava joukko, joten tämä antaa hyvän kokonaiskuvan siitä, millainen on kotimme tyyli ja sisustusfilosofiani. Uskon kuitenkin myös, että jokaiselle täällä pitkäänkin mukana olleelle saattaa tulla uusia asioita vastaan tuon haastattelun myötä :) Pääset lukemaan haastattelun kokonaisuudessaan täältä.
Blogini muutti lokakuun alusta tosiaan tuonne Styleroom -sisustusyhteisön alle ja nyt muutaman viikon jälkeen olen entistäkin vakuuttuneempi siitä, että tässä yhteisössä minun ja blogini on hyvä olla. Taustajoukot ovat huikeat ja bloggaajakollegat aivan mielettömiä! Styleroom kokoaa yhteen laajan kattauksen toinen toistaan erilaisempia sisustajia ja koteja. Samalla kuitenkin omien kansioiden luominen on mahdollista ihan jokaiselle sisustuksesta kiinnostuneelle. Itse käytän palvelua uusien ideoiden ja inspiraation hakemiseen. Viimeisimpänä olen kolunnut läpi Styleroom -jäsenien eteisideoita hartaudella - kaikenlaisille oivalluksille kun olisi nyt tilaa uuden kodin ratkaisuja pohtiessamme.

Jos et vielä ole tutustunut tähän inspiroivaan sisustusyhteisöön, suosittelen lämmöllä tekemään sen nyt.

Minä jatkan täällä flunssan parantelua ja keitän itselleni lisää teetä. Taidan käpertyä kupin kanssa loppuillaksi viltin alle ja lueskella pitkästä aikaa suosikkiblogejani.

Jutta

Kuvina tällä kertaa poimintoja instagram -tililtäni viikon varrelta.

 1. Kiitos vinkistä - menenpäs tästä lukaisemaan haastattelusi!
  Tsemppiä flunssan paranteluun - kannattaa levätä kunnolla ettei pääse jälkitaudit jylläämään - minullahan kävi vanhanaikaisesti enkä vieläkään ole täysin kunnossa.
  Hyvää uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika avartavaa itsekin pohtia noita haastattelun kysymyksiä. Voi sinua. Toivottavasti vointi paranee pian <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets