Top Message

www.oblik.fi

SYYSKUUN SÄVYJÄ


Olen ollut tasan kuukauden opintovapaalla ja siitä päivästä lähtien olen aloittanut lähes jokaisen aamun metsäpoluilla. Samalla kun lapsi lähtee kouluun, vedän kengät jalkaani ja suuntaan kohti järveä. Nautin suunnattomasti näistä hetkistä ja huomaan kuinka positiivinen vaikutus aamun rauhallisella lenkillä onkaan ollut. Kun kiire ei ole hallitseva olotila, jaksan pysähtyä hetkeksi vain katsomaan ja hengittämään ympärillä olevaa ilmaa. Tämän hetken usvaiset aamut ovat väreiltään pehmeät. Vielä on vihreyttä ja harmaus antaa odotuttaa itseään. Nouseva aamu on kaunein läheisellä laiturilla. Vedestä nousee vaalea verho ja aurinko on vielä niin alhaalla, että se ei värjää vettä ja näkymää lämpimäksi. Vesi on paikoitellen aavistuksen vihrertävää, muttei kuitenkaan enää yhtä tummaa kuin kesällä (pieneen järveen kun valitettavasti kasvaa lähes poikkeuksetta levää lämpimien säiden aikaan). Tuulisia aamuja ei juuri ole ollut. Ilmassa on odotusta ja viileyttä. 

Syyskuun sävyt ovat rauhalliset laiturilta katsottuna. Tällä hetkellä voin todeta, että arkiaamut ovat parasta mitä tiedän!

Jutta

- -

Translate: Colors of September. Oh dear how much I love these peaceful mornings.

  1. Ihana kuva ja tunnelma. Oma aamu alkaa aina aikaisella aamulenkillä, tai kävelyllä. On ihana nauttia hiljaisuudesta ja tuoksuista. Siitä saa päivään kummasti virtaa. Ja kilotkin karisee kuin vahingossa ;) Aamut on ehdottomasti parhaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta! Tämä on ollut poikkeuksellisen kuiva ja aurinkoinen syksy. Silti aamut on olleet juuri sopivan kirpakoita, jotta ne on piristäneet :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets