Top Message

www.oblik.fi

SISUSTUSLEHTI-ADDIKTIOOn kuumin aika kuukaudesta. Uusia numeroita on lehtihylly täynnä, enkä osaa päättää mitä tekisin. Otan kaikki. Ihan kaikki ne uusimmat numerot sisustuslehdistä, joita lähikauppani myy. Kauppias hymyilee ja toteaa "jaahas, on taas se aika". Onneksi heidän valikoimansa ei ole kovin laaja. En halua ajatella paljonko käytän euroja vuodessa lehtien ostamiseen. Kaikkea ei voi mitata rahassa. Tätä mielihyvän ja inspiroitumisen tunnetta ei korvaa mikään nettiversio. Vaikka niitäkin kulutan. Paljon. Silti haluan joka kuukausi kääntää uunituoreiden lehtien sivuja ja pinota ne lukemisen jälkeen kauniiseen kasaan sohvan päätyyn. Palaan näihin aina kun etsin jotakin tiettyä fiilistä. Viime viikonloppuna kahlasin kaikki viime vuoden Deko -lehdet (ei ensimmäistä, eikä toista kertaa). Uudelleen palaaminen tuntuu hyvälle. Vanhatkin ideat ja kuvat näyttää taas vuoden kahden jälkeen raikkaalle. Ah, olen koukussa.

 1. Täällä toinen sisustuslehti- addikti. Ai että sitä tunnetta kin postilaatikkoon on tupsahtanut uusi lehti. Pari kertaa kuussa niitä onkin siellä pari kappaletta kerralla :) En voisi kuvitella heittäväni yhtään lehteä vaan vanhoihin palaan aina tietyin väliajoin. Ja esillä saavat olla kauniissa pinoissa. ne ovat minun raamattuni.
  Kauhistuneena luin että yksi lepilehti lopettaa mutta toisinaan on nyt syksyllä tullut niin monta uutta tulokasta. Lompakko ei tätä addiktiota kiitä mutta mieli ja sielu sitäkin enemmän. Ja eikö siihen omaan mielihyvään tule satsata? Vaikka sitten sisustuslehtien muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin mahtava tunne tosiaan! Ja nyt meitä on tosiaan syksyllä hemmoteltu useammallakin uudella tulokkaalla. Vieläkin mahtuisi valikoimiin uusia lehtiä, voikohan niitä koskaan olla liikaa? ;)

   Poista
 2. Sama koukku on täälläkin, hurja määrä sisustuslehtiä tulee kahlattua läpi. Uskon vahvasti printtilehteen, en voisi kuvitella lukevani sisustuslehteä digimuodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin minä! Printtimedialla on varmasti edelleenkin paikkansa, vaikkakin verkkomaailma tukee sitä todella hyvin :)

   Poista
 3. Ja sama täällä ! Mun ehdoton lemppari on ruotsalainen lantliv lehti. Onneksi sen saa tilattua suoraan kotiin , kun ei sitä oikein tahdo löytyä kaupoista. Hyllystä löytyy jo monen vuoden lehdet , enkä raaski luopua yhdestäkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tuo onkin ihana lehti muuten! Kuka niistä raaskisi luopua? ;) En minä ainakaan!

   Poista
 4. Hei, olen Piia ja olen myös sisustuslehti-addikti ;D Painettu lehti vaan on parasta! :)

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi supersuurkuluttaja. Meillä on sohvan takan kolmemetrinen saareke ja sen hyllyt notkuvat mun sisustuslehdistä. Kun muutimme tänne taloon, muuttomiehet kantoivat 7 muuttolaatikollista niitä tänne, en vain ole valmsi niistä luopumaan. Oli aika kun tein sisustussuunnitelmiani, niin tunsin ja tiesin lehteni, että msit löytyy mikäkin inspiskuva, jos etsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Auts, seitsemän laatikollista on aika paljon, vedät paremmaksi kyllä tässä :) Mies jo varovasti ehdotteli tulisiko kaikki nuo lehdet kantaa uuteenkin kotiin. Vastausta ei liene vaikea arvata :D

   Poista
 6. Ihanaa, meitä on muitakin :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on mökillä samalta ajalta olevia sisustuslehtiä, kuin milloin oma talommekin on rakennettu (8 vuotta sitten). Ai että se on hupia lueskella niitä ja manailla juuri niitä samoja pähkinänruskeita laminaatteja ja muita samoja sisustusratkaisuja joita meidänkin tuli laitettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä niin ihana viehätys etsiä vanhoja juttuja ja palata hakemaan inspiraatiota menneiltä vuosilta :)

   Poista
 8. Sama homma täälläkin. Välillä yritän hillitä itseä ja ostaa vain ne pari parasta, mutta sorrun kuitenkin pitkin kuuta. Tilasin tuon uuden asun -lehden niin jää vähemmän kaupasta ostettavaa, hyvä huijauskeino :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta. Itsekin olen miettinyt tuota Asun -lehden tilaamista. Siinä on lehti minun makuuni. Halusin kuitenkin ensin nähdä näitä ekoja numeroita onko oikeasti omanlaiseni lehti. Nyt näyttää vahvasti siltä :)

   Poista
 9. Tuosta addiktiosta olen päässyt eroon, selailen kyllä lehtiä kaupassa, mutta todella harvoin niitä lähtee kotiin.
  Toki toki aina silloin tällöin, mutta ei kassi kaupalla, niinkuin ennen.

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän yrittää itsekin vieroittaa itseni tästä tavasta. Tai ei ehdkä vieroittaa, mutta vähentää ;). Kukkaro kiittäisi, mutta vielä en ole kyllä täysin valmis luopumaan :)

   Poista
 10. Ups, tääläki yks sisustuslehtiaddikti (-hamstaraaja) :D Ne on vaan parhaimpia, ja yks minun harrastus :) Ihanaa, etten oo ainoa addikti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tosiaan ole! Ja nimenomaan, tää on mielettömän inspiroiva harrastus :)

   Poista
 11. Printtilehdet on kyllä paras tapa startata viikonloppu. Ostan usein perjantaiaamuna jonkin kivan lehden, jonka selailen ensin töissä ruokatunnilla. Kotona keitän kahvit ja uppoudun tunniksi lehden pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juurikin parhaalta, pikainen selailu ja sitten kunnolla uppoutumaan :) Ah!

   Poista

 

Newsletter

Widgets