Top Message

www.oblik.fi

INSPIROIVA BO LKV

Kun etsimme uutta kotia, tuli selattua lukemattomia asuntokuvia ja välitystoimistojen sivuja. Ei ollut yksi, eikä kaksi kertaa kun mietin miten ihmeessä tässäkään kauniissa kohteessa ei olla voitu panostaa myynti-ilmoituksen kuviin. Ja vielä ehkä enemmän pohdin, eikö välittäjä kertonut kotiaan myyvälle asukkaalle, että kodin voisi myös siivota ennen kuin kuvia tullaan ottamaan. Perusjuttuja minusta. Kamalinta on kohde, jonka kuvat on selkeästi napattu vain pimeässä jollakin pokkarilla, ja joista ei oikeasti selviä kohteen tunnelma tai huoneiden kokonaiskuva lainkaan.

Onneksi on myös poikkeuksia. Bo LKV on raikas ja erilainen välitystoimisto, jonka sivuille palaan silloinkin, kun en ole etsimässä uutta kotia. Kuten nyt. Etsin inspiraatiota ja ideoita uuteen kotiimme ja kas - jälleen olen haltioissani. "Bo LKV syntyi kahden pariskunnan palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Palvelua joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, koskettavampaa, inspiroivampaa, vaikuttavampaa ja henkilökohtaisempaa." 

Mielestäni tavoitteessa on onnistuttu. Ja olen niin ylpeä siitä, että tämäkin huikea yritys löytyy Turusta. Samalla totean, että unelmiin kannattaa uskoa, niiden toteuttamisesta voi syntyä jotain todella suurta.

Inspiroivaa päivää,
Jutta

 1. Samaa olen pohtinut. Asuntoja katsoessa olen törmännyt jopa rakeisiin tummiin kuviin, joita yrittää klikata suuremmaksi, niin "suurenevat" hiukan postimerkkiä isommiksi. Huoh.

  Mä kun voin lähes sanoa kodin vaihtamista harrastukseksi (jonka tosin tämän vanhan hirsitalon löydyttyä olen päättänyt lopettaa), niin olen joutunut välittäjien kanssa vääntämään myös oman kodin myynnistä ja myynti-ilmoituksista. Inhoan myös kalansilmälinssillä otettuja kuvia, jotka heittävät mittasuhteet ihan pepuilleen ja näin ollen ostaja voi pettyä tullessaan kohteen esittelyyn.

  Hyvin on saanut välittäjille kyllä perusteltua, että saa ottaa itse esittelykuvat omasta kodista kun välittäjä sitä myy. Ja on muuten peruspertsavälittäjätkin innostuneet vähän perinteistä poikkeavista fiiliskuvista, kun sellaisia olen mukaan tyrkännyt.

  Ihan huikealta (eikä yhtään suomalaiselta) näyttää tuo Bo Lkv :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kamalinta nuo pienet rakeiset tummat kuvat. Argh se on ärsyttävää!

   Ja heh, naurattaa tuo kodinvaihtoharrastus. Taidetaan olla samassa veneessä. Vaikka vielä en uskalla luvata tätä lopettaa. Katsotaan sitten kymenen vuoden päästä vieläkö intoa riittää. Reilusti yli 20 kotia elämän aikana ei ole sattumaa, se on elämäntapa :D

   Tuo on kyllä mahtavaa, jos itse pystyy ottamaan kuvat ja perusteltua niiden käyttö välittäjälle. Ehkä heillekin jää jotain niistä keskusteluista mieleen ;)

   Ja eikö totta - tämä on niin hieno ponnistus näiltä taitavilta tyypeiltä. Olen onnesta soikeana kun ihmiset toteuttavat unelmiaan, ja intohimo työtä kohtaan on näin suuri. Iso peukku!

   Poista
 2. Vastaava firma on Tamperelainen Villa lkv joka myi meidän asuntomme keväällä. Saimme selkeät ohjeet ja kuvaaja vielä siivosi liikaa tavaraa pois. Ja asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä. Nyt me toteutamme omaa unelmamme omakotitalosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin heti tutustua. Ja vaikka siis juuri ostimme uuden kodin, en nytkään selaile ostoajatuksella, vaan inspiroitumismielessä. On mahtavaa löytää uusia sivustoja, joista pääsee katsomaan aitoja koteja hyvällä maulla kuvattuna ja laitettuna. Niistä saa valtavasti inspiraatiota!

   Mahtavaa, että teidän myynti meni niin hienosti. Ihanaa aikaa unelmien keskelle <3

   Poista
 3. Itsekkin seurannut kyseisen firman upeita kuvia ja ihastellut millä tyylillä he kaiken tekevät. 16 välittäjänä toimineena tiedän kuinka tärkeää kuvat ovat, sääli että niin harva firma niihin vielä satsaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin huikea yritys! Ja sinulla on kyllä silmää, uskon sen näkyneen työssäsikin. Mutta kuten sanoit, sääli että aika harva edelleenkään miettii millainen vaikutus kuvilla oikeasti on. Pahimmillaan huonot kuvat antavat kotikutoisen ja epäselvän kuvan koko välitysliikkeestä ja sen vuoksi saattaa jäädä toimeksiantojakin saamatta. Toivotaan, että meidän tuoreet lupaukset tällä saralla näyttävät mallia myös muille (kuten nyt tämä Bo LKV). :)

   Poista
 4. Itsekkin olen useampaan otteeseen käynyt ihastelemassa noita sivuja. Ja mikä ihanuus, tämäkin asunto, pitäiskö lotota... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt samaa. Vielä ei potti osunut viime viikonloppuna :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets