Top Message

www.oblik.fi

TESTISSÄ CLEAN -HUONETUOKSU JA ALEKOODI

Kaksi koiraa, kevätsateet, tassujen mukanaan tuomat hiekat ja turkin kostea "tuoksu". Jokaisen koiranomistajan mielijuttuja. Tai sitten ei. 


Päätimme testata CLEAN -huonetuoksua yllämainitusta syystä. CLEANin tuoksut olivat tuttuja entuudestaan parfyymiosastoilta ja miellyttävät itseäni ainakin siellä kovasti. Ei liian voimakkaita vaan puhtaita ja raikkaita tuoksuja. Sopivan arkisia, eikä missään nimessä liian makeita. Nimet kuvaavat osuvasti tätä tuoteperhettä ja vievät ajattelemaan puhtaan pyykin tai silitetyn puuvillaisen vaatteen tuoksumaailmaa. 

Olen arastellut erilaisten hajusteiden käyttöä siinä pelossa, että kotimme täyttyisi liian voimakkaasta tuoksutulvasta, joka astuisi heti silmille oven avatessa. Olin siis melko varauksellinen paketin avatessani. Mielikuvat imelistä suitsukkeista tulvivat kieltämättä mieleen kun paketista paljastui puisia tikkuja, jotka lasiseen pulloon asetetaan.
Mutta kuinkas sitten kävikään. Pelkäsin turhaan. Viikon käyttökokemuksella voin kertoa, ettei ole lainkaan ärsyttänyt nenää tai silmiä (jotkut tuoksukynttilät kun vain tekevät niin). Warm Cotton -tuoksun mukana tulevat tikut asetetaan pullon suulle ja jostakin luin, että mitä enemmän tikkuja käyttää kerrallaan - sitä voimakkaampi tuoksu. Varmasti ihan totta. Avatun pakkauksen tulisi kestää kolme kuukautta käytössä, mutta kokemusta tuosta ei vielä ole. Itse laitoin tuoksun olohuoneeseen, sillä mitä suuremmassa tilassa tämä on - sitä vähemmän se hallitsee jotakin tiettyä nurkkaa taikka huonetta. Mieto ja miellyttävä tuoksu oli lopulta täydellinen valinta. Vielä en ole uskaltanut laittaa tikkuja enempää kerrallaan pulloon, mutta ei tämä missään nimessä ole lähelläkään liiallista vielä nyt. Oikeastaan nyt kun muutama päivä on kulunut, voisin jopa mielelläni lisätä tuoksua hieman.

Nyt sisään astuessa ensimmäinen asia, joka nenään osuu ei ole märkien tassujen leimahdus vaan pehmeä ja puhdas tuoksu. Toimii erityisesti sadekelillä ;). Tuoksupullojen lisäksi valikoimista löytyy kynttilöitä ja tuoksusuihkeita. Syksyn tullen uskon jo nyt kantavani kotiin tuon kynttilän.

Sain samalla mahdollisuuden antaa lukijoilleni alennuskoodin CLEAN -tuoteryhmän tuotteista BY Pia´s verkkokauppaan! Kannattaa hyödyntää joko näihin huonetuoksuihin, kynttilöihin tai vaikka kevään juhliin parfyymipuolelta - voin lämpimästi suositella näitä tuoksuja! Saat 10% alennuksen tuotteista lisäämällä alennuskoodin CLEAN2015 "alennuskuponki" kohtaan. Alennus on voimassa tämän viikonlopun ajan (24-26.4.2015).
 
Huomaathan, että By Pia´s verkkokauppavierailu saattaa aiheuttaa pellavahuumaa ;). Itse olen ollut äärettömän tyytyväinen ostamiini pellavavaatteisiin, jotka tuntuvat sopivan minulle kuin nenä päähän. Kesäksi pitäisi taas käydä hakemassa jotakin vaaleampaa päällepuettavaa töihin, joten vaarallinen vierailu Turun/Raision myymälään on varmasti vielä edessä.
 
Aurinkoista viikonloppua Verkarannasta,
Jutta
 
Blogiyhteistyö / By Pia´s

 

Newsletter

Widgets