Top Message

www.oblik.fi

KOLME INSPIROIVAA INSTAGRAM TILIÄ

Ensi viikolla on viimeiset koulupäivät ennen kesälomia. Tehtäviä kuitenkin riittää vielä pitkälle toukokuulle saakka. Ensimmäinen lukuvuosi alkaisi olla sitämyöden selvä ja normaali arki palailee kuvioihin. Kuinka helpottava fiilis... Blogi on viettänyt enemmän tai vähemmän hiljaisia aikoja koko kouluvuoden ajan, ja uskon asian muuttuvan kunhan kevätkausi saadaan lopultakin pakettiin.

Instagramia olen kuitenkin päivittänyt ahkeraan ja löytänyt sieltä ihan huikeita inspiraation lähteitä. Ajattelin jakaa myös teille nämä kolmen uskomattoman taitavan naisen kuvavirta -poiminnat. 

1. SEES BY SANNI @seesblog2. BEAUTY OF LIFE @bbeautyoflifee


3. HEINÄSSÄ HEILUVASSA @heinassaheiluvassa


Kiitos teille arvon naiset - teette arjesta äärettömän kauniin! Voisin viettää kokonaisen vuorokauden näitä katsellessani. Inspiroivia tilejä löytyy toki äärettömän paljon näiden lisäksikin - positiivinen runsaudenpula ja jokaiselle varmasti jotakin. 

Niin, ja tosiaan allekirjoittaneen löytää nimimerkillä @projektiverkaranta.

Inspiroivaa lauantain iltaa!
Jutta

 1. Voi Jutta! Kiitos sinä ihanainen! <3 Mä ihan hätkähdin, kun näin omani listalla! Halit ihanainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua itseäsi. Ihania kuvia jaat, ja toivottavasti joku muukin löysi kauniiseen galleriaasi tämän avulla. upeita tilejä kun on niin paljon, että itse en ainakaan ole varmaan löytänyt kaikkia ihania <3

   Poista
 2. Voi kiitos <3 menin kyllä sanattomaksi, miten ihana yllätys! Sinun tili ja blogi kuuluu kyllä ehdottomiin suosikkeihini ja niitä on ilo seurata <3 Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tarvitse. Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi <3.

   Poista
 3. Kivoja kuvia kummallakin. Heinässä heiluvassa onkin jo listalla, joten pitääpä heti laittaa nämä muutkin listaani. Kiitos vinkistä :) Jutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tosiaan katsomassa, on kyllä upeita kuvia - ne tekee arjesta todellakin kauniin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets