Top Message

www.oblik.fi

VOITA LIPUT RAKENNA & SISUSTA MESSUILLE!

Ensi viikon perjantaista sunnuntaihin (6.-8.2.2015) Turun messukeskuksessa tapahtuu! Rakenna & Sisusta -messut ovat jälleen täällä. Tänä vuonna tapahtumasta tekee erityisen jännittävän (ainakin itselleni) se, että mukana on myös yksi minun suunnittelemani osasto. Joukko turkulaisia upeita suunnittelijoita ja liikkeitä on mukana Danske Bankin osastolla (C47), ja mistään perinteisestä pankin osastosta ei siis tosiaan ole kyse. Olen aivan hurjan innoissani saamastani mahdollisuudesta ja toivottavasti saan odotukset täytettyä. 

Ja sitten on lisäksi niin hieno juttu, että sain kolme kahden hengen lippupakettia teillekin arvottavaksi. Joten nyt on mahtava tilaisuus päästä haistelemaan sisustuksen uusia tuulia ja poimia noin neljänsadan näytteilleasettajan tarjonnasta parhaat ideat kotiin mukaanviemisiksi!




Koska messut ovat jo ensi viikonloppuna, on arvonta-aikakin tehokas. Osallistua voi siis n-y-t ja viimeistään osallistumishalukkuutesi tulisi olla alla keskiviikkona 4.2. klo 8! Säännöt ovat yksinkertaiset - jätä alle kommenttia mikäli lippupaketti pääsisi hyvään käyttöön juuri sinun luoksesi. Anonyymit - jätättehän myös yhteystietonne alle, josta teidät tavoitan voiton osuessa kohdalle. Helpottaa todella paljon voittajan metsästystä :).

Arvontaonnea,
Jutta


ps. Tulkaahan katsomaan suunnittelemaani osastoa ja moikkaamaan! Olen paikalla ainakin perjantaina aamupäivällä ja joko lauantaina tai sunnuntaina vielä sen lisäksi. Saa vetää hihasta :). Olen saanut valita lisäksi vähän palkintoja osastolla vieraileville ja voin kertoa, että ihan mahtavia sisustajien must -juttuja löytyy sieltä. Turkulaisten suunnittelijoiden tuotteita - tottakai! On keittiösettiä Musta5101 merkiltä, ihkauutta tablet -laukkua Saanalta ja Ollilta, metallisia lily -kulhoja BEdesignilta ja sitten vielä pientä yllätystä. Kelpaisi ainakin mulle ;)

  1. Täällä yksi pariskunta olisi mieluusti tulossa messuille. Terkuin Tiinak.

    VastaaPoista
  2. Remontoimista ja sisustamista - Niistä on meidän tämä vuosi tehty. Sanomattakin siis selvää, että lipuilla olisi käyttöä. :) saija.niemela@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kyllä kiinnostaa! Mulla ensi viikonloppu sopivasti vielä vapaaakin kun mies viettää varpajasia (oma rintsiksn remppa on siis tauolla ainakin tuon viikonlopun)

    VastaaPoista
  4. Paljon on uuteen taloon tehty, mutta loppusilaus ja pienet yksityiskohdat kiinnostavat. Messuilla olisi mahdollisuus jälleen parantaa oman elämän laatua. T. V-V. Salonen

    VastaaPoista
  5. Kiinnostaa kovasti.
    riitta.m.lehtonen@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Ja meille kelpaisi vapaahetki rempan keskelle. Keittiön valmistuttua projekti taitaa levitä eli ideat tervetulleita. mia.hiirsalmi(at)luukku.com.

    Kiitos kivasta blogista

    VastaaPoista
  7. Seinänaapurit kaipaisivat uusia ideoita kodin freesaamiseen �� Elina

    VastaaPoista
  8. Kelpaisi paremmin kun hyvin näin sisustusalasta kiinnostuneille! :-)
    siirijasiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Voi kun kelpaisi. Tarvittaisiin kovasti infoa säilytysratkaisuista! Miten ei 8 hengelle tarkoitettu koti, saadaan täyttämään meidän tarpeet :) Annika

    VastaaPoista
  10. Mittava 1900-luvun alun hirsitalon remontti käsillä ja siksi kaikki uudet ideat olisi tarpeen :)

    VastaaPoista
  11. Voi, nyt olisi niin hyvä syy raahata tuo mieskin kun ei koskaan lähde mihinkään tälläiseen.ja vielä hänen syntymäpäivänä...mulla miljoona projectia päässä niin olisi ihan super ihanaa päästä katsomaan millä tavoin voisin toteuttaa ne myös. Terkuin Petra.R.

    VastaaPoista
  12. Kesämökkikausi alkaa ihan pian. Ekovessa ja uusi laituri ainakin hankintalistalla. Messuliput tulisivat tarpeeseen.
    Terveisin Tuija
    tuija.halenius(ät)luukku.com

    VastaaPoista
  13. No täällä olis kans messureissu lippuja vaille valmis :D

    VastaaPoista
  14. Puoli vuotta rakennettu omakotitaloa illat ja viikonloput. Nyt ollaan siinä pisteessä, että pintamateriaaleja ja kiintokalusteita pitäisi päättää. Ei olla niitä juurikaan niitä ehditty tutkiskella ja katsella. Inspiroiva päivä messuilla tulisi tarpeen! :)

    VastaaPoista
  15. Olisi aivan ihanaa päästä katsastamaan nämä messut! :)

    VastaaPoista
  16. Talonrakennus projekti meneillään, joten olisi mahtavaa käydä saamassa inspiraatiota messuilla! eliixa_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Meillä on aina joku remontti tai muutosprojekti kesken! Tämä toisi mukavaa taukoa siihen! :)

    xeve(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  18. Loft-kodin sisustus vielä kesken ja uudet ideat ovat aina tervetulleita, joten käynti R&S-messuilla ei olis huonompi idea. Terkuin, Pauliina

    VastaaPoista
  19. Tokihan sitä näin entisenä turkulaisena voisi ensi viikonloppuna Turussa lähteä käymään, kun on hyvä syy (ne messut), T: Mika Talo-rautio blogista (mikarautio@hotmail.com)

    VastaaPoista
  20. Remontti tulossa, joten ideat ovat tervetulleita.

    VastaaPoista
  21. Sisustusrakentajan opinnot loppusuoralla ja nää messut tajusin vasta tänään - oispa kivaa päästä ammattienkin puolesta katselemaan alan uusia tuulia :)

    VastaaPoista
  22. Toivottavasti arpaonni suosii remontoinnin aloittelijaa! :) T. Henna, hekany gmail com

    VastaaPoista
  23. Sisustamisideat kiinnostaa, toivottavasti arpaonni suosii.
    francescana at suomi24.fi

    VastaaPoista
  24. En ole koskaan käynyt sisustusmessuilla, joten jo olisi aika..
    Ideoita ja tunnelmaa lähtisin sinne katsomaan. Mukavaa kevään odotusta..
    salosten@kotiposti.net

    VastaaPoista
  25. Olishan siellä katsomista, vaikka alan ihmisiä olenkin. Uudet "tuulet" aina kiinnostaa
    meos@suomi24.fi

    VastaaPoista
  26. Muutin eilen uuteen asuntoon ja ois kiva saada messuilta sisustusvinkkejä.. :) vemaker@utu.fi

    VastaaPoista
  27. Olisi kiva päästä tutustumaan näihin messuihin, sisustusvinkit olisi tervetulleita.
    morsiosorsa@gmail.com

    VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets