Top Message

www.oblik.fi

AAMIAISTARJOTIN / DIY

Täydellisen aamun tunnistat siitä, että se on hidas ja herkullinen / kaunis ja suloinen / lempeä ja rauhallinen /.
Elämme suurimman osan vuodesta pimeyden ympäröimänä ja etenkin aamuisin tuntuu, että mieli huutaa valoa ja iloa. Tunnistan itsessäni suuren aamupeikon, ja arkisin koko homma menee kuin sumussa työpaikalle saakka. Tästä syystä olemme halunneet panostaa viikonloppuaamuihin ja aamiaiseen. Se kannetaan hyvin usein sänkyyn ja nyt siitä tehtiin hitsin paljon mukavampaa. Viimein valmistui tarjotin, joka on tarpeeksi suuri ja tukeva kantaa! Tarjotin tehtiin itse - tottakai, ja tarkemmin siitä pääset lukemaa elämäni koti -sivustolta, jossa muuten olen koko helmikuun  vieraskynän takana. 

Viikonloppuaamiaisen kruunaa tietysti perinteistä arkiaamua kauniimpi kattaus ja astiat. Jos tällä ei lähde hymyilyttämään, niin ei sitten millään ;). Tällä kertaa tarjottimelle katettiin pieni aalto -malja, mummin kaapeista löydettyjä kristalleja ja pieniä tarjoilulautasia. Haaveissa olisi kerätä vielä aamiasastiastoon näitä lasikulhoja

Tarjotinratkaisu on osoittautunut äärimmäisen toimivaksi ja sen tekemiseen ei juuri aikaa kulunut (kertoo hän joka vain suunnitteli ja oli onnellinen siitä, että mies tämänkin idean nopeasti toteutti). 

Iloa ja valoa pian alkavaan viikonloppuun,
Jutta

 1. Voi kun kans jaksaisi joskus kattaa noin kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein arjen pyörteissä se kyllä unohtuuu. Viikonloppuisin yritän muistaa ja jaksaa. Se tekee ruokailusta paljon nautinnollisempaa ja kiireettömän tuntuista :)

   Poista
 2. Aamiaisin kyllä pitäisi panostaa jus esim kauniilla kattauksella. Tosi kiva tarjotin ja huippuidea. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Pienillä asioilla on yllättävän suuri vaikutus :)

   Poista
 3. Tuo tarjotin on kyllä upea. Ihania DIY ideoita teillä aina :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse tekemällä saa juuri sen värisen ja mallisen, kuin tarvetta on ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets