Top Message

www.oblik.fi

PARAS PAIKKA KOTONA = DAYBEDParas paikka kotona on ehdottomasti olohuoneen daybed. Eilen sunnuntaina sitä kulutettiin urakalla. Aamuisin aina niin virkeä pieni poika kääriytyi peittoonsa ja lepäili keskellä olohuonetta lähes yhteentoista. Välillä kävi aamiaista syömässä ja ennenkuulumattomasti käpertyi takaisin peiton alle. "Koska tämä vain on niin kiva paikka".  

Puoliltapäivin kömmin itsekin juniorin viereen pötköttämään ja luin perjantaina aloittamani kirjan loppuun. Tunnit kuluivat ja siinä me vain edelleen makoiltiin. Välillä noustiin syömään ja koiratkin ulkoilutettiin. Mutta miten tuo paikka vain vetää puoleensa niin kovin. Viime viikko oli jännittävä ja raskaskin koulun aloituksen vuoksi. Olin melko puhki ja tuntui kuin kaikki jännitys olisi purkautunut viikonloppuna. Hyvä näin. 

Näissä rentouttavissa tunnelmissa toivotan sinulle oikein iloista uutta viikkoa ja hei - syyskuun ekaa päivää!
Jutta

 1. Vastaukset
  1. Oi kiitos. Hetki vain tuli ja onneksi kamera oli valmiina, sillä näitä tilanne -kuvia tulee aivan liian vähän kuvattua. Hetken tunnelma on aina niin katoavainen. <3

   Poista
 2. Komppaan täysin Heiniä. Ohhoh, miten ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! En pääsis tuosta ikinä ylös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa se tottatosiaan onkin. Jotenkin se vain vetää puoleensa :)

   Poista
 4. Ihana kuva ja kuinka rennolta päivänne kuullostaakaan. Ihan parasta ja kyllähän tuossa kelpaa köllötellä :)
  Mukavaa uuttaa viikkoa ja iloista syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hektiset arkipäivät vaativat rinnalleen leppoisat pyhät. Niiden yhdistelmästä on tasapainoinen elämä tehty <3. Iloa ja mukavia hetkiä myös Minna sinulle alkaneelle syyskuulle :)

   Poista
 5. En yhtään ihmettele että lempparipaikka! Aivan ihanan näköinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja myös todella mukava. Näitä löhöilypisteitä pitäisi olla ilmeisesti joka huoneessa, niin suosittu paikka tuo on. Onneksi tähänkin mahtuu hyvin yhdessä makoilemaan :)

   Poista
 6. Voi miten ihanaa köllöttelyä!! Tuollaisen turvapaikan minäkin haluan kotiin, ja voin jo kuvitella, että lukutoukkamme (esikoinen) rakastuisi tuollaiseen köllöttelylueskelupaikkaam heti! Tosi kaunis ja harmoninen kuva! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää, että daybedin valmistuttua on lapsi viettänyt enemmän aikaa yhteisessä tilassa kuin ennen, jotenkin tuohon on vain niin mukava köllähtää ja napata juurikin kirja tai lehti kainaloon :)

   Poista
 7. Mahtava pieni pesä. Ja niin kaunis huonekalu, jonka arvoa nostaa vielä se, että se on itse tehty. Paremmaksi ei kaluste tästä mene .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja ihanasta kommentistasi <3. Olen samaa mieltä - kalusteella on kauniin ulkomuotonsa lisäksi paljon tunnearvoa, ja se tekee siitä nimenomaan täydellisen :)

   Poista
 8. Oih! Ihan paras paikka varmasti! Kaipaan tuollaista myös puutarhaan, kirpeänä syyspäivänä päikkärit untuvapeiton alla, wow! Kyllä onnistuitte hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo onkin, aivan ihana <3. Juuri tuollaiset viileät päivät ja pehmoinen pesä - parasta!

   Poista
 9. Aivan älyttömän upea! Daybedistä haaveillut jo vaikka kuinka kauan. Olen ajatellut hyödyntää 60-luvun laverisänkyä tässä mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin itseasiassa mietimme vanhaa 60-70 luvun laveria, muttemme löytäneet sopivan suurta. Sellaisessa toimii varmasti aivan yhtä hienosti. Tsemppiä projektin etenemiseen, siitä se nopeasti lähtee kun vain aloittaa :). Se on usein se vaikein osuus - aloittaminen :)

   Poista
 10. Katsoisitko sähköpostiin :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä tuossa kelpaa makoilla! Aivan I-h-a-n-a! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin meistäkin. Ihan koko kodin paras kaluste <3

   Poista
 12. Olen jo aikaisemmin ihaillut upeaa ideaanne daybed:sta - ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kotiporstua <3. Olemme itsekin lopputulokseen itsekin kovin tyytyväisiä :)

   Poista
 13. hei! Meil' on vastaanalainen peti ja haluaisin päällystää patjan pellavakankaalla. Mistä olet hommannut day bedin kankaan? se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ostettiin irtopäällinen samaan aikaan ja samasta paikasta kuin itse patja, eli Futonnetissä oli valmiina tämä ja on palvellut kyllä hyvin. Kesäksi on ajatuksissa ostaa jokin toinen vaihdettava päällinen vaihtelun vuoksi :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets