Top Message

www.oblik.fi

MITEN REMPPA-ADDIKTIT RENTOUTUVAT VIIKONLOPUKSI?


Ei meillä muuta. Jatketaan harjoituksia!
Jutta & Pekka

ps. olemme niiiiiin paljon jäljessä kommenttien vastauksissa, mutta antakaa anteeksi - inspiraation iskiessä ei ole juuri kerinnyt koneella istumaan. Nainen unelmoi ja mies toteuttaa (oikeasti myös nainen toteuttaa), puuhaa on riittänyt siis molemmille ;)

Vielä ehtii muuten ilmoittautumaan Turkulaisten bloggareiden tapaamiseen!
Katso lisätiedot täältä, klik.

 1. Vitsit että siellä aherretaan. Näyttää hyvältä jo nyt. Meillä hyytyi sisähommat kun piha kutsuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, yötäpäivää toteutetaan suunnitelmia. Samalla mietitään miten tämä nyt heti alkuunsa levisi käsiin koko homma. Pikkunäpertelystä tulikin aikamoinen urakka :D

   Poista
 2. Hei hyvältä näyttää. Saako muuten kysyä millä maalaatte seinää? Näyttää kauniilta todellakin. Ja kysymys, miten remppa-addiktit rentoutuu viikonloppuna. Vastaus = ei mitenkään. Aamulla päätin toteuttaa yhden pitkäaikaisen suunnitelman. Näinpä tyttöjen huone sai uutta maalia pintaan ☺. Jaksuja sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa seinä on vedetty näissä kuvissa saneerauslaastilla ja lastalla rouheaksi. Vielä tässä vaiheessa ei ollut maalia pinnassa.

   Pintaremppa on niin mahtavaa, ja se fiilis kun näkee mitä sai aikaiseksi, ai nannaa! :)

   Poista
 3. Ihanan näköinen pinta - mäkin haluaisin kuulla millä maalattu :)
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei näissä tosiaan oltu maalattu. Vaalea saneerauslaasti osittain märkänä näissä kuvissa, siitä tuo "täplikkyyskin" johtuu. Maali tulee laastin päälle siistinä pitämisen helpottamiseksi. :)

   Poista
 4. vau kuinka hienon näköinen seinä. Täällä myös yks joka haluaa kuulla millä maalattu. Kiva jos tuosta tulisi ihan oma postaus :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets