Top Message

www.oblik.fi

ARKI + KUVA 2/5

Kun äiti muuttaa uuteen kotiin ja siivoilee varastoja, voi tehdä upeita löytöjä. Toisen turhuus on toisen aarre! Niin myös nyt. Ikivanha puulaatikko ja kaksi keväänraikasta lasipulloa päätyi asetelmaksi jääkaapin päälle. Keittiössä on tänään siivottu ja järjestelty urakalla muutoinkin. (Tai oikeammin mies on siivonnut enimmäkseen, koska itse vietin puoli päivää turnauksen buffettitätinä :D). 
Jokatapauksessa - siisti koti - parempi mieli :)

Rentouttavaa lauantaita sinulle,
Jutta

Arkikuvia -haasteen (jonka sain muuten Katjalta, kiitos!) ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. Toisena päivänä laitan haasteen eteenpäin Anulle, nappaa koppi! ;)

Muistattehan muuten vielä huomisiltaan saakka voimassaolevan ALE-KOODIN duo-living verkkokauppaan? Ihania kevätjuttuja saa siis nyt aavistuksen edullisemmin kuin normaalisti. Ale-koodista tarkemmat tiedot pääset katsomaan tästä.

 1. Wau, upeita löytöjä! Mäkin oon joskus tehnyt löytöjä mamman kirpparikuormasta :)
  Ihanaa viikkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä löydöt on aina niitä ihan parhaita! :)

   Toivottavasti myös sinulla oli ihana viikonloppu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jotenkin aiemmin olen näitä värejä vähän vierastanut, mutta pieninä annoksina tuo sopivasti raikkautta koko tilaan. :)

   Poista
 3. Ihana asetelma! Patinoituneen puun ja lasin kuulas kauneus on niin hyvä liitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Sopivat yhteen kuin näin olisi aina tarkoitettukin!

   Poista
 4. Ihania aarteita olet löytänyt! Kiitos Jutta hauskasta haasteesta - koppi napattu. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, sitten vain toteuttamaan :).

   Mukavaa sunnuntain iltaa sinne teille myöskin.

   Poista
 5. Vitsit mitä löytöjä. Muuttaminen on kyllä ihmiselle hyvästä. Mun äiti muutti juuri pari viikkoa sitten ja tein itse mahtavan lamppulöydön josta kirjoittelin blogissakin. Kivaa juuri se, että niin hyödytön vehje on toiselle todellinen aarre :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Itsekin aina muuttaessa huomaa mitä aarteita omissa kaapeissa oikein onkaan lojunut. Ja tulee niin hyvä mieli kun toiselle jokin niin turha on itselle täydellinen löytö! :)

   Poista
 6. Tosi kivoja löytöjä. Mihinkähän mä pääsisin penkomaan? Pakko päästä edes kirpparille, josko jotain kivaa löytyis sieltäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparille vain! Sieltä itse ollaan tehty myös superlöytöjä. Omien vanhempien ja isovanhempien kaapit on tainnut avata meille ne parhaat löydöt. Niin täynnä tarinoita ja elämää. Ihan parasta!

   Poista
 7. Ihania aarteita olet löytänyt. Tuollaisen puulaatikon minäkin haluaisin.
  Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laatikko oli juuri täydellinen! Ihanan kulunut ja paksu/painava kuin mikä. Onneksi ehdin ennen roskiskuormaa paikalle :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets