Top Message

www.oblik.fi

STRING POCKET // INSPIRAATIO

Aina se on yhtä hankalaa! Ja usein se vaatii monia eri variaatioita. Tällä hetkellä se istuu seinällä täysin tyhjänä. Jotakin pitäisi laittaa, mutta ideat täysi nolla. Mitä hyllyllä vielä ei olisi ollut, mikä olisi tarpeeksi mielenkiintoista, mikä ei olisi liian laitetun näköinen... Siinäpä pulmia kerrakseen. Muutamia inspiskuvia pinnailin, ja kaikkien kuvien alkuperän löydät täältä. Ehkä se ahaa-elämys iskee kun sitä vähiten odottaa ;).
Mukavaa maanantaita!
Jutta

ps. vinkkinä vielä alla oleva FDS -kamppis! Harmi vain tosiaan, ettei kampanjaetuun kuulu String Pocket hyllyt.

 1. Tuskailin monesti Stringin kanssa, joten siitä luovuin. En koskaan saanut sitä mieleiseksi.
  Takuulla onnistut, kun taas vähän aikaa inspiroidut, sinulta se taatusti onnistuu :)
  Mukavaa maanantaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tuntuu yhtä hankalalta. Ja olen niin kyllästyvää sorttia etten oikein kovin kauaa jaksa samaa asetelmaa. Vaihtelua kun kaipaan :) Ehkä se siitä kun inspis iskee. Makaa tuossa edelleen tyhjänä nimittäin :D

   Poista
 2. Ajan kanssa ne tavarat löytävät paikoilleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin uskon! Joskus se vie vain aikaa enemmän kuin toisinaan :)

   Poista
 3. Hei, sähän oot edellisestä postauksesta päätellen onnistunut hyllyjen kanssa. Kuule samalla silmällä Stringin kanssa, niin hyvä tulee :) Mulla on ongelmana tavaroiden liiallinen asettelu mikä näkyy sitten lopputuloksessa, liikaa yritystä ja mukamas hienoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kiitos. Ja samaa voisin sanoa myös itsestäni. Kun liikaa asettelee, tulee huono. Mutta kun sitä vain ei oikein jotenkin osaa lopettaa :D Pitäisi varmaan vain heitellä tuohon huolettomasti mitä eteen tulee, niin olisi varmaan kaikkien aikojen asetelma ;)

   Poista
 4. Tykkään niin tuosta vaiheesta kun hylly/taso/pöytä on tyhjä. Kun mielessä hiljalleen muotoutuu ja sitten vain loksahtaa, että näin tällä kertaa! ;) Elämän tärkeimpiä asioita, ehdottomasti! ;) Ihanan ja inspiroivan sä siitä saat, jälleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! Elämän tärkeimpiä asioita totta tosiaan! ;) Kyllä se varmasti vielä hyväksi muuttuu, kunhan ajatus syntyy ensin ;)

   Poista
 5. Voihan Stringi :) Kyllä sä aivan varmasti jotain keksit.

  VastaaPoista
 6. Voihan Stringi :). Kyllä sä jotain keksit!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets