Top Message

www.oblik.fi

ARVONNAN VOITTAJA // ELÄMYSLAHJAT

Ensiksikin. Kiitos edellisen postauksen kommenteille, joita jätitte. Olen sanaton. Vastaan niihin vielä varmasti ajan kanssa kaikkiin. Jokaikisen olen lukenut, ja jokaisesta niistä olen saanut itselleni voimia. Olin melko epävarma siitä, tulenko julkaisemaan tekstiä lainkaan. Nyt tuntuu siltä, että onneksi julkaisin. Ehkä suurimpana helpottavana tekijänä oli asian ääneen sanominen. Siihen havahtuminen ja tunne siitä, että moni muukin kokee varmasti samanlaista tunnetta. En siis ole ajatusteni kanssa yksin. 

Ja sitten se virallinen asia. Elämyslahjojen lahjakortin arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi tällä kertaa seuraavaa kommentin jättäjää: 


ONNEKSI OLKOON!! Laitatko piste. minulle yhteystietosi osoitteeseen projekti.verkarant(at)gmail.com, niin saadaan lahjakortti matkaan :)

Jos palkinto ei tällä kertaa osunut sinulle, kannattaa kuitenkin hyödyntää -10% alennus blogimme lukijoille! Saat sen koodilla livetoday. Alennus voimassa vielä huomisen! Ilmoita koodi kassalla ostosten yhteydessä osoitteessa elamyslahjat.fi ! Tästä ei kyllä joululahja parane :)

Suloista sunnuntaita! 
Jutta


  1. Eikä!!!! Tämä on ihan huippua!!! Jippii!!! KIITOS! Voin sanoa, että mieskin ilahtuu ikihyviksi. Blogini puolella sitten juttua kunhan jäät vahvistuu ja hän pääsee lahjansa lunastamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Kuulostaa ihan täydelliseltä :) Laittelen sulle lahjakorttia tulemaan sähköisesti!

      Poista

 

Newsletter

Widgets