Top Message

www.oblik.fi

ELÄIMET TULI TALOON!

Villitys jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja.... Taidan olla vähän sellainen ihminen, että kun jostain innostun, teen sen täysillä. En taida myöskään tuntea sanaa kohtuullinen, tai sitten sekoitan sen sanaan överit. Överit on tänä vuonna vedetty sisustuksessa mm. Dymolla (sitä tekstiä oli jossakin kohtaa ihan jokapaikassa - mutta se vaan oli niin hauskaa! <-- selitys!). Paikoitellen tuntuu, että överit on ehkä vedetty myös liitutaulumaalilla, mutta ei ehkä ihan vielä... Lisäksi totaaliöverit vedettiin myös kuparilla. Kuinka paljon ihminen tarvitsee ympärilleen pieniä kuparinvärisiä esineitä? Ei sillä - kaikki tuli joko annettuna, taikka käytettynä jostain kirpparilta, joten euroja ei mennyt paljoa - väriä tuli sitäkin enemmän. 


No mutta - teema jatkukoon - vuorossa eläimet sisustuksessa! Se vain iskee. En tiedä liittyykö se talveen, jouluun vai johonkin muuhun... Uusia eläinaiheisia tavaroita on eksynyt kotiin puolen vuoden aikana ehkä vähän liikaakin. Ensin tuli lakanat (lapselle - tämä oli siis myös käytännöllistä!), sitten tuli keraamiset valkoiset koriste-eläimet, sitten tuli kuvissa oleva tyyny, ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä kynttilät ja mukit (mukeista ehkä myöhemmin, jos enää kehtaan...)


Peura -tyynynpäällinen ja pienet kynttiläkipot H&M Home (jonka sijainti on muuten todella vaarallinen allekirjoittaneelle - autolle työpäivän jälkeen kulkiessa en voi ohittaa tuota liikettä, vaan on mentävä sen läpi).

Eläimellistä perjantai-päivää!
Jutta

 1. Mielestäni se on oikein talvinen villitys, joka on meneillänsä siellä teillä. Kun ulkona olisi 30 senttiä puhdasta lunta, niin kuinka se sopisikaan tuohon maailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se taitaa olla. Ehkä yritän houkutella sitä talvea tulemaan jo pikkuhiljaa, kun tätä pimeyttä ei oikein jaksaisi kovin kauaa. Pikkuriikkinenkin lumipeite toisi heti lisää valoisuutta :)

   Poista
 2. Mulla on sama villitys nyt.. Mä taidan kuulua samaan kastiin sun kaa, et vedetään sit överit (yhdessä)!!:) Heheh

  VastaaPoista
 3. Vähän samoja villityksiä menossa täällä. Kuparin kyllä ohitin ja porot on vasta matkalla. Nyt näin kyllä IHANAT porolakanatkin, että nekin pitää ehkä laittaa tilaukseen. Sopii musta loistavasti talveen(?) ja lähestyvään jouluun. Ja ehkä se lumikin sieltä vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porolakanat kuulostaa vaarallisen houkuttelevilta ;) Ja kyllä eläimet jotenkin tähän vuodenaikaan hienosti sopiikin - kaipa nuo on vähän korvike sille puuttuvalle talvisäälle ja tuo tunnelmaa nimenomaan siihen lähestyvään jouluun :)

   Poista
 4. Voi miten ihania siilejä! :)

  VastaaPoista
 5. Toi kaveri rillit päässä. Aaawww en kestä! :D

  VastaaPoista
 6. Ihania!!! Meillä ei ole vielä muuta kuin keraamiset eläinkoristeet jouluun:) Söpösiä on kyllä kaikki eläinaiheiset jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on - vaikka mulla taitaa olla tapana tää överit, joka tarkoittaa taas sitä että kun sitä on liikaa, tulee se kohta korvista ulos :D Siihen asti nautitaan!

   Poista
 7. Minulla kaikki villitykset iskee siinä vaiheessa, kun ne ovat jo "out". Noloa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei se oo noloa! Mulla käy niin myös todella usein :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Ja minä teitä! Mulle kävi vähän tuon kuparin kanssa just niin.... Ja monen muunkin. Jälkijunassa on hyvä olla ;)

   Poista
 9. Täällä haaveillaan tyynyistä eläin printeillä. :) Vähän jälkijunassa myöskin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näitä onneksi löytää jo monestakin paikasta, joten vaihtoehtoja riittää :)

   Poista
 10. Voi kun söpöstä. :) Talvilookkia parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan :) Tykkään kyllä, vaikka övereitä pelkäänkin :D

   Poista
 11. Ihanan näköistä. Minulla odottaa kuparispray kaapissa, että jaksais alkaa suihkutteleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spraymaalailu on NIIIIIIN hauskaa: nopeeta ja saa isoja muutoksia! Hauskoja puuhailuhetkiä kuparisprayn kanssa siis sinne :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets