Top Message

www.oblik.fi

NÄILLÄ MINÄ HOIDAN HIUKSIANI // BROWN HAIR

CIAO! Vaihteeksi jotakin muuta, kuin asiaa kodista ;). Pitkän blondikauden jälkeen muistanette minun räväyttäneen ja värjänneen hiukseni kuparin värisiksi (tai punertava mikä lie). Tätä kesti 2-3 kuukautta ja nyt hiusteni väri on liukuvärjätty ruskea. Hiustenhoito ja tuotteet on pikkuhiljaa muuttuneet kuluneen syksyn aikana(joiltakin osin), sillä enää tärkein ja ainoa hoito ei ole kosteutus ja keltaisuuden poissapitäminen. Väriä on suojeltava ja siitä on pidettävä huolta, jottei se haalistu hetkessä. Olen ollut aina, ja olen edelleen, hiustenhoitotuotteiden suurkuluttaja. 

Olen löytänyt täydellisen hiustenhoitosarjan, ja jaan salaisuuden myös teidän kanssanne! Onko teille jollekulle tuttu label.m ? Täältä Turun suunnalta tuota on melko vaikea löytää, eikä monikaan kampaamo pidä tätä valikoimissaan. Kävi kuitenkin jo joitakin vuosia sitten niin, että kokeilin kerran, ja ihastuin. Olen hiukan huono vaihtamaan, jos hyvän löydän. Tätä ennen hiukset huollettiin pääsääntöisesti Bonacuren ja L´Orealin tuotteilla. Hyviä myös nämä. Varsinkin hopeashampoiden parhaimmisto löytyy molemmista sarjoista. 

Käytän hiusteni hoitoon/laittamiseen keskimäärin 20 minuuttia päivässä. Tähän sisältyy jo pesu ja föönaus. En ehdi (tai jaksa?) tuhlata aikaani työaamuina hiusteni väsäämiseen, joten mallin on oltava helppohoitoinen. On eri asia, jos olen lähdössä johonkin erityisesti ja aikaa on enemmän. On nautinnollista silloin näyttää tukalle suoristusrautaa ja muotoilla sitä ajan kanssa. Suoristusraudalla sekä suoristan, että kiharran hiukseni. En käytä muita laitteita föönin ja raudan lisäksi koskaan.

Pesuun käytän tällä hetkellä hiusväriä ylläpitävää Colour Stay Shampoota ja hoitoainetta. Täydellinen setti värjätyille hiuksille.   Nämä saa hiukset tuntumaan todella silkkisiltä pesun jälkeen. Eikä ihme - shampoon valmistuksessa on käytetty vehnä- ja soijaproteiinien lisäksi mm. silkki- ja auringonkukkauutetta. Hoitoaine taas pitää sisällään mm. jojobaa, hydrolysoitua silkkiä, aloe veraa sekä auringonkukkauutetta. Ja tuoksuu muuten kummatkin aika taivaalliselta ;).

Pesun jälkeen levitän Age-Defying -hiusöljyä sekä Blow Out Sprayta. Öljy hoitaa hiusia, tehden niistä terveemmät ja pehmeämmät. Blow Out Sprayta taas käytän volyymin saamiseksi ennen föönausta. Ihka uusi tuttavuus sarjasta on Gel, se on geelin ja vahan välimuoto joka voidaan levittää hiuksiin joko ennen tai jälkeen kuivauksen. Kampaajalla tätä ainetta kokeiltiin jo aikaisemmin, vasta nyt kävin ostamassa sen kotiinkin. Huipputuote kaikessa helppoudessaan.
Sitten on niitä satunnaisest käytettäviä tuotteita - Shine Spray, Brunette Dry Shampoo sekä ruskeiden hiusten hiuspuuteri Style Dust. Sanomattakin lienee selvää, että kuivashampoo on kiireisten (ja laiskojen) aamujen pelastus. Sillä saa sopivasti kuohkeutta eilen pestyihin hiuksiin, jonka jälkeen niiden laittaminen on helpompaa. Ruskeille hiuksille tarkoitettu puuteri on mielestäni ihan hitonmoinen pelastus! Olen hiuspuuteria käyttänyt aiemminkin, mutta nyt ruskeiden hiusten kanssa valkoinen jauhe jotenkin erottuu mielestäni liikaa, näyttäen ennemmin hilseeltä. 
Näillä pärjätään jo pitkälle! Hiuslakkaa käytän toisinaan ja sen merkillä ei ole ollut minulle suurta merkitystä. Usein hullareilta kannan kotiin osiksen (vahvuus 2) hiuslakkaa - se on ollut passeli. Lakkaa käytän kuitenkin melko vähän, ja lähinnä vain etuhiusten nostamiseen ja aavistuksen verran viimeistelyyn.

label.m -sarjaa myy Turun suunnilla ainakin kampaamo nimeltään Yazz Hair, suosittelen kokeilemaan ja käymään paikanpäällä. Yazzin kampaajat osaavat neuvoa sinua varmasti omille hiuksillesi parhaiten sopivissa tuotteissa.  Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos! :) 

Sellaista. Onko teillä jotakin luottotuotteita hiustenhoidossa, vai vaihteletteko niitä usein? Kiinnostaako jatkossa muuten tällaiset kauneushömppäpostaukset laisinkaan, vai pysytelläänkö tutulla ja turvallisella kodin höpötysteemalla jatkossa? Mitään kauneusblogia tästä ei tosin kyllä saa millään ilveellä jatkossakaan, joten ei huolta, sellaiseksi tämä ei ole muuttumassa ;).

- J -

 1. Minusta on kiva, että näitä muitakin aiheita vilahtaa blogissa. Olisin vielä toivonut näkeväni sun kuvan/hiukset tässä postauksessa. ;)
  Mä olen blondi, ja hopeashampoo on bestikseni. Lorealia ja BC täälläkin käytetään, hoitoaineita myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! Vähän aina jännittää, kun hyppään tuntemattomaan (kodin ulkopuolelle :D). Ja mä kyllä mietin, että hitsi, oisko pitänyt pitkästä aikaa julkaista myös kuva minusta. Se jäi ajatuksen asteelle (miten niin kriittinen?) :D :D. Mutta hei - mä laitan tän korvan taa. ;)

   Nuo on kyllä musta ihan parhaat vaaleiden hiusten hopeashampoot (BC ja Loreal)! Koska musta vaalean PITÄÄ olla VAALEA. Ei keltainen ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets