Top Message

www.oblik.fi

ESITTELYSSÄ // HERRA P.


KUKA: Mies Projekti Verkarannan takana. Järjen ääni ja realististen unelmien toteuttaja (valitettavasti kaikki unelmat täällä Verkarannassa eivät ole olleet realistisia :D ). Remontoinnin trainee, joka haluaa yleensä olla paras kaikessa. Tässä kohtaa en tee poikkeusta sääntöön. Nauttii päivistä jolloin saa rauhassa, ilman hoppua, toteuttaa itseään ja omia innovaatioita todeksi. Nauttii myös ruoanlaitosta, liikunnasta ja ajasta puolisonsa läheisyydessä. On nuorempana haaveillut niin maanviljelijän kuin jääkiekkoilijankin urasta. Päätyi kuitenkin lähtemään arkiaamuisin työmaalle tummassa puvussa rehutuottajien sponssihaalareiden sijasta. On todella onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä nykyisellään.

MIKSI: Miksi siis aloitan kirjoittelun? Öööö, hmmmm, jouduin tätä vastausta miettimään kauan. Mitä minulla olisi tänne annettavaa? Puoli vuotta sitten en olisi uskaltanut edes ajatella kirjoittelevani tänne minkäänlaisia tarinoita. Nyt asiaa tarkemmin mietittyäni, tästä blogista on tullut iso osa perheemme arkea ja koen että omilla näkemyksilläni pystyn syventämään ja laajentamaan tarinaamme Projekti Verkarannassa. Lisäksi tulevaisuudessa saatte myös lukea "suuren fanijoukon toivomaa äijänäkökulmaa" kodin sisustushaasteisiin :).

MITEN: JuttaEmilian kirjoitteluja seuranneena päätin (päätimme) että olisi hedelmällistä kirjoittaa joistain asioista myös miehenkin näkökulmista. Yhdessä kun lähes kaikki projektit kuitenkin toteutamme. En tule todennäköisesti olemaan samanlainen "blogiaktivisti" kuin JuttaEmilia, mutta annan ääneni kuulua aina kun näen sen tarpeelliseksi tai sitä miehistä näkökulmaa johonkin aiheeseen tarvitaan.

KYSY & VASTAA: Kommenttilaatikko on nyt auki kaikille kysymyksille. Jos haluat tietää lisää minusta tai ajatuksistani bloggaamisen aloittamisen suhteen, tässä on elämäsi tilaisuus kysyä niistä. Ai niin, en seuraa vielä montaakaan blogia aktiivisesti - olisiko sinulla ehdottaa jotain joka saattaisi minua kiinnostaa?

- Pekka-


 1. Projekti Verkaranta on ollut ihan suosikki blogejani ja aina vaan paranee. Mielenkiintoista saada mies näkökulmaa. Tervetuloa mukaan, ihana yhteinen projekti teille :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava idea! Mukava saada miesnäkökulmaa remppa- ja sisustusjuttuihin, ehkäpä sitä oppisi ymmärtämään tuota omaakin miestä paremmin :) Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän parhaani tehdä tästä astetta miehekkäämmän blogin :)

   Poista
 3. Hienoa! Mielenkiintoisia tarinoita varmasti tulossa, jään innolla odottamaan! Mahtavaa suununtaita teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, tarinoita on jo tulollaan, kun ne vielä sais tänne asti..

   Poista
 4. Aivan loistavaa!!! Ihanaa kun olette tehneet tästäkin yhteisen projektin!! :) Suloista sunnuntaita!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, yhdessä mennään, nyt myös täällä blogimaailmassa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, vähemmistö ei välttämättä ole vähäpätöisempi :)

   Poista
 6. Hyvä idea! Mekin olemme puhuneet toisinaan samasta ajatuksesta, että mies kävisi kertoilemassa meidän remonteistamme omasta näkökulmastaan ja "oikeilla termeillä". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti hyvä idea! Vaati multakin puoli vuotta ennen kuin miehenaivoilla ymmärsin sen :)

   Poista
 7. Tosi kiva saada myös miesnäkökulmaa näihin sisustus-/remppajuttuihin:)! Aivan mainiota:)!

  VastaaPoista
 8. Jutta ja Herra P..
  Mielenkiinnolla odotan jatkoa! <3

  Jossu

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa Pekka tänne bloggailemaan, on varmasti mielenkiintoista jatkossa(kin) seurailla tätä blogia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan jatkossa myös kaksilahkeisen näkemyksiä projekti verkarantaan.

   Poista
 10. Kuulostaa hyvältä, kiva poäästä lukemaan myös toista näkökulmaa.

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa Pekka blogien ihmeelliseen maailmaan. HIENOA saada lisää mies näkökulmaa asioihin :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon että sitä on täällä huomattavasti enemmän tarjolla jatkossa :)

   Poista
 12. Miusta tuo on tosi kiva juttu että saa toisenkin osapuolen näkökulman asioihin! :) (liekkö tuo lause kovin fiksusti kirjotettu) mutta: Hienoa Te!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta ja nyt voi kai todeta kun uskalsin tänne lähteä että hienoa me!

   Poista
 13. Usein kun naiset suunnittelevat ja miehet toteuttavat, niin naisnäkökulmasta asiat "vaan tapahtuvat", kiva saada myös tekijän kommentteja kuuluville. Tällä en mitenkään väheksy JuttaEmilian osuutta teidän rempassa.
  Toivottavasti JuttaEmilia ehtii edelleen käydä muissa blogeissa kommentoimassa, hänen kommenttinsa ovat aina niin kannustavia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se yleensä saattaa mennä, olemme todenneet että asioita tehdessämme kummallakin on aina oma näkökulmansa ja roolinsa ja sitä kokonaisuutta pyrin entistä enemmän avaamaan jatkossa. Toivottavasti myös onnistun siinä.

   Poista
 14. :) No mutta tämähän tulee olemaan hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy sanoa että asiolla näissä meidän remppa jutuissa on aina toinen, monesti julkaisematon puoli, joka on yleensä aina värikkäämpi ja humoristisempi :)

   Poista
  2. Mä olin JUST kirjottaa ( mut poistin sen ), että olisi hauska kuulla tulevaisuudessa teidän kommelluksista..mitä jos toinen ehdottaa jotain ideaa ja toinen hylkää sen totaalisesti--> Mitä tapahtuu :)) ?? jne...

   Poista
 15. Mahtavuutta! Mun lemppari blogista tuli nyt vielä aavistuksen jännempi. :)
  Tervetuloa messiin ja anna mennä vaan, me lukijat kyllä diggaillaan.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets