Top Message

www.oblik.fi

LOMAN LOPPU + MESSULIPPUJEN VOITTAJAT

No haudi! Kotona ollaan, järkytyksestä suurinpiirtein selvitty (lämpötilan muutos) ja ensimmäiset tavarat purettu. Seuraavaksi saakin sitten alkaa takkien etsiminen ja hanskojen esille kaivaminen. Tänne Suomeenhan oli tullut lomamme aikana ihan super kylmä syksyinen keli. Huih!!

Muutamia (kröhöm, yli 500) kuvia lomareissulta tuli otettua ja niitä oli vielä hurjasti enemmän ennen kuin siirsin niitä koneelle. Tarkempaa matkakokemusanalyysia luvassa ensi viikolla, kunhan ehdin totuttelemaan arkeen ensin ja plokkaamaan otoksista ne muutamat harvat ja valitut ;). Tässä kuitenkin yksi valikoitu muisto lomalta; näkymä hotellin terassilta. Aika mahtavaa, eikö? Pikkaisen on jo ikävä takaisin. Ainakin aurinkoa ja lämpöä :)


Ja sitten se tärkein juttu tälle illalle. KotiVisio -messulippupakettien arvonta oli käynnissä koko lomamme ajan, ja aikaa osallistumiselle oli tähän päivään klo 18 saakka. Tällä kertaa voittajia arvottiin kaksi, joista kumpainenkin sai itselleen kaksi lippua messuille. 

Onni suosi seuraavia henkilöitä: 

Pirkko. Kommentillaan:
Mukana arvonnassa :)
(25.9.2013 klo 22.22)

Sekä;
Kati. Kommentillaan:
Oooh, mä niin haluan tänne!!! :)
(20.9.2013 klo 23.11)

Laitatteko mulle yhteystietonne osoitteeseen projekti.verkaranta@gmail.com, niin saadaan liput postiin viimeistään keskiviikkona!!

Facebookin puolella oli lisäksi oma arvontansa, jonka voittaja löytyy Projekti Verkarannan FB-sivuilta (pääset sinne kätevimmin nyt ja jatkossakin oikean sivupalkin kohdasta FACEBOOK). 

KotiVisio on kerännyt sivuilleen myös inspiroivia sisustus-/remontointiaiheisia blogeja. Käykäähän kurkkimassa, sieltä löytyy todella upeita blogeja, josta saa ammentaa messuille jo etukäteen sisustushuumaa! Ja kyllä, myös Projekti Verkaranta löytyy näiden seitsemän blogin listalta, klik.

Hauskaa iltaa sulle, kiva että oot pysynyt mukana matkassa blogitauosta huolimatta :)
- J -

 

Newsletter

Widgets