Top Message

www.oblik.fi

Syysloman odotusta // Lefkas, Kreikka

Toiset ne palailee kesälomiltaan, ja toiset on olleet työntouhussa jo hmmmmm, tosi kauan! Tänä vuonna syyslomamatkaksi valikoitui Kreikka, ja tarkemmin Lefkas. Jotta sopiva lomanodotusfiilis saadaan päälle, on ihasteltava kuvia. Ai että, ihania aurinkoisia ja lämpimiä kuvia. Mainitsinko jo tuon kirkkaan veden ja valkoiset kalliot? ;)
Viime kertainen koko perheen loma oli risteilyloma. 9 päivää, ja 5 eri kohdetta. Se oli mahtavaa. Nyt kuitenkin budjetti salli meille hieman toisenlaisen kohdevalinnan ;). Lähdemme viettämään juniorin syntymäpäiviä perheen kesken hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Senkummempaa juhlintaa matkalla tuskin nähdään, mutta nappulan toive kuitenkin toteutetaan; joku ilta saisi valvoa pitkään ja käydä katsomassa auringonlaskua rannalla. Olkoon tämä matkan ainoaksi asetettu tavoite. :)
Tiedättekö mitä me aiomme koko viikon sitten tehdä? Maata möllöttää, nauttia auringosta, uida, olla kiirehtimättä, rentoutua, lukea ja sitten vielä pelailla lautapelejä (niitä matkaversioita, jotka on muuten pelastanut lapsen ultimaaliselta kyllästymiseltä jo monen monta kertaa eri tilanteissa!)...Ja sitten me kyllä ihan satavarmasti etsitään sellainen autio uimaranta, jossa me yllämainittujen lisäksi nautitaan olostamme. Kaikki me kolme höpönassua. Ja ihan pikkiriikkisen sitten vielä levätään. Ja vähäsen juodaan limppariöverit sekä syödään sipsejä. Ei meillä sen kummempaa ;)

Muutama viikko vielä.... Lomaviikon jälkeen onkin sitten hyvä lähteä pimeään kauteen aurinkoenergialla tankattuna. Tämä lomareissu on jo vaikka kuinka mones vuoden sisään ja samalla saan varmasti hyvästellä tämän jatkuvan matkustelun. Kolmipäiväisellä viikolla ja lähes puolikkaalla palkalla ei paljon ulkomaanmatkoja tehdä. Mutta sitä ennen en suostu vielä ajattelemaan tulevaa, nautin siitä, että alkukesästä emme vielä näistä työjärjestelyistä olleet varmoja ja matkan tulimme ostaneeksi. Tulevaisuus on murheita täynnä, jos niille antaa vallan. Minä en suostu! Aiomme nauttia tästä syystä vielä kahta enemmän. Ihan vain murheiden kiusaksi ;)

Joko siellä on syyslomat buukattuna? Ja onko kokemuksia Lefkaksesta lapsen kanssa?

- J -

 1. Oi ihana paikka varmasti! Ja loma on todella tarpeen sekä ansaittukin, varsinkin kun taloustilanne tiukentuu eikä sitten pääse ehkä matkustamaan samoin kuin ennen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä, että paikka on juuri sopiva meidän odotuksiimme tältä lomalta :). Sopivasti lämpöä, aurinkoa ja letkeetä menoa ;)

   Poista
 2. Näyttää niin ihanalta. Nämä kuvat kasvattaa sopivasti omaa rantalomafiilistä, vaikka omaan reissuun onkin vielä aikaa reippaat neljä kuukautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä kuukautta menee muuten supernopeasti! Ja kyllä, lomakuumetta on kiva nostattaa ;)

   Poista
 3. Lefkas on meidänkin seuraava Kreikan kohde! Otitteko reissun matkatoimiston kautta vai lennot erikseen? Muistanko väärin, vai oliko lento jollekin toiselle saarelle ja siitä lautalla Lefkakselle? Mä niiiiiin kammoksun niitä lauttamatkoja, että joudun aina vuotta etukäteen alkaa valmistautumaan :D Yksi pelottava kokemus sai hirveät traumat aikaiseksi :D

  Hyvää matkanodotusta ja innolla odotan kuvia ja kertomuksia! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muitakin Lefkaksen matkaajia. :) Otettiin pakettimatka tällä kertaa matkatoimiston kautta, kun onnistuttiin keväällä nappaamaan meidän koko pesueen reissu reilulla tonnilla. Ja siihen sisältyi siis kaikki. Ei ollut enää intoa lähteä sitten metsästämään mistään erikseen. Nämä kaupunkilomat ollaan tehty aina erikseen varattuina. Nyt tämä oli kuitenkin sopivan helppoa ja edullista nän. :)

   Ja tosiaan, lento menee mantereen puolelle, josta sitten kuljetus perille. Enkä kyllä muuten yhtään tiedä meneekö sinne joku lautta? Muistelen lukeneeni jostain, että tuolta saarelta on silta mantereelle. Voin olla väärässäkin, pitääpä tarkistaa vielä. :D

   Koska teidän reissu muuten on?

   Laitetaan ehdottomasti kokemuksia jakoon kunhan ollaan reissailtu ensin :)

   Poista
 4. Oih, kuulostaa aivan ihanalta! Ihan mahtavia tuollaiset rentoilureissut! Minä en ole koskaan käynyt missään kaukana ulkomailla:/ Jospa sitä joskus pääsisi:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä onkin mahtavia. Me ollaan tässä parin vuoden aikana kierretty kyllä aika urakalla joka paikassa. Mutta jotenkin se on nyt mukavaa kun lapsi jaksaa kulkea mukana, ja muistaakin näistä joskus jotain. Kohta tulee sekin aika, kun häntä ei enää äidin kanssa kiinnosta mihinkään lähteä :D

   Mutta tosiaan ennen näitä lähivuosia ei juurikaan reissailtu pohjoismaita kauempana. Matkustus avartaa, ja tosi halvalla nykyään saa matkoja kun jaksaa vähän penkoa ;). Toivotaan, että sun toiveesi toteutuu ja pääset reissaamaan kanssa!!

   Ja me nautitaan nyt kun vielä voidaan ennen työkuvioiden muutoksia ;)

   Poista
 5. Oih!! Mä oon vähän kade ;);) Toiveena on ollut jo pari vuotta lähteä lämpimään, muttei vaan olla päästy! Toivon, että ensi vuonna!!

  Teille tulee varmasti ihana matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata kadehtia, kannattaa unelmoida ja haaveilla ennemmin ;)) Toivotaan peukut pystyssä että toive toteutuu sielläkin!!

   Uskon, että matka on ihana. Tätä on odotettu koko kesä, kun ei sen kummemmin missään matkailtu kesäloman aikana. :)

   Poista
  2. Totkai unelmoin ja haaveilen ja eihän siihen muuta tarvii, kun himpan verran motivaatiota ja kukkaron nyörit kiinni :))

   Rauhallista sunnuntaita sinne <3

   Poista
 6. Te olette matkan niin ansainneet. <3
  Ja mä voisin tulla matkalaukussa mukaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei muuta kuin nenä kohti Helsinki-Vantaata, ja pakataan sut vaikka mun laukkuun :) Sopii siis mainiosti ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets