Top Message

www.oblik.fi

Sneak Peek // TYÖPISTE

Arvatkaapas mitä? Ensi yönä me emme nuku enää olohuoneessa! Wohou!! Ja ei, se ei valitettavasti kuitenkaan tarkoita sitä, ettäkö makuuhuoneessa olisi tapahtunut jotakin edistystä. Paitsi tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen siivousta. Sänky siellä nyt kuitenkin jo on, joten olohuoneeseen saatiin vihdoin laitettua jotain, mitä sinne on ollut menossa jo pitkän pitkän aikaa.
Levyliikkeen ylijäämäpalat on kyllä mahtava juttu! 3 metriä pitkä työpöytä irtosi reilulla viidelläkympillä. Reunat pitäisi kuitenkin vielä siistiä ja vahata. Sitten ei muuta kuin jalat alle, niin DIY -työpöytä on valmis! Sitten saakin alkaa sisustelemaan työpistettä coolimman näköiseksi makuuhuoneen jälkeen. Mahtavaa! Sillä ensimmäistä kertaa elämässäni minä oikeasti tarvitsen työpisteen syksyllä kotiin ;)

Huomenna se sitten alkaa, koulut. 10 viikon kesäloma on nyt juniorinkin osalta ohitse. Tervetuloa arki!
- J -

 1. Minäkin juuri parhaillaan naputtelen näppistä hyvin samanhenkisen levynpalan päältä.;) Pukkijaloille vain, niin on pitkästi pöytäpintaa.
  Taitaapa näkyäkin tässä vanhassa postauksessa
  http://www.talosanomat.fi/tyohuoneessa/

  Minunkin keskimmäiseni aloitti koulutien, nyt jo kaksi reppulaista. Niisk! :,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin katsomassa teidän työpöytää, ja upealta näyttää pukkijalkoineen! :)

   Ainut huono homma olikin sitten se, että kun tuo meidän taso on vain 55cm syvä, en saa siihen Hayn tai Ikean pukkijalkoja sopimaan millään - niissä kun syvyyttä on enemmän. Byhyy! Täytynee siis keksiä jokin kikkakolmonen tai rakennella jalat itse.

   Tsemppiä arkeen reppulaisten kanssa, hienosti se menee :)

   Poista
 2. Lopputulos on varmasti hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Nyt alkaa jo näyttämään kohtuullisen hyvälle, myöhemmin vielä lisämateriaalia tästä prokkiksesta tulossa. :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets