Top Message

www.oblik.fi

Elokuu - BACK 2 SCHOOL

Meille (ja varmasti monelle muullekin) se tarkoittaa jälleen normaaliarkeen palaamista: lomat loppuu, koulut alkaa, harrastukset palaa kesätauoilta, lapsi totuttelee koulurytmiin menemällä nukkumaan aikaisemmin (joka on tietysti seitsemänvuotiaan mielestä maailman epäoikeudenmukaisin asia, suorastaan syvältä!)... On siis aika palata ruotuun ja kaivaa kalenterit esille! 

Alkuvuodesta bongailin jostakin sopivia printattavia kalentereita, löysinkin hienon. Mutta nyt kyllästyttää. Jotain uutta pitäisi saada eteisen seinälle. Se on varmasti taas tämä lähestyvä syksy ja pesänrakennusvietti, kun tekisi mieli vain kotoilla ja sulkeutua sisätiloihin tekemään kodista ihana lämmin paikka kylmää syksyä ja talvea varten...

DIY -kalenteri
Tämän voit personoida helpoiten antamalla lapsellesi (tai vaikka itsellesi) nipun värikyniä taikka tusseja, laittamalla letkeetä musiikkia soimaan, ja päästämällä luovuuden valloilleen. Hauskaa kuin mikä! Loppuvuoden menot siis ojennukseen ja hop hop kohti alkavaa arkea.
Kalenterin pääset lataamaan maksutta koneellesi tästä

Yksinkertaisuus on kaunista. Mieluisin vaihtoehto, ja joka meille myöskin päätyy, oli tämä aikatauluorganisaattori (heh, uskotte varmaan että keksin tuon sanahirviön juuri äsken ja nauroin ääneen omalle hauskuudelleni - mahtavaa :D ). 

Miten teillä valmistaudutaan alkavaan arkeen? Joko koululaisille on reput hankittuna ja vaatteet katsottuna?

Rentoa torstaita teille, se ois kohta jälleen viikonloppu! Mahtava sellainen luvassa :)
- J -

 1. Kiitos kivasta kalenteri-ideasta! Meillä myös kouluarki häämöttää edessä. Juuri kirjoittelin omaan blogiin (http://www.helmiamanda.fi/blog/alennusmyynteja-ja-koulutarvikeostoksia/) koulutarvikeostoksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä!

   Niin se vain heinäkuu meni ja ohitse hurahti. Onneksi pimenevissä illoissakin on sitä ihanaa taikaa :). Tsemppiä koulunalkuun teidänkin perheelle!

   Poista
 2. Kiva blogi sinulla ja aivan ihan koti teillä! Olisi kyllä ihan unelma asua tuollaisessa vanhassa tiilirakennuksesta... jos saisin vapaasti valita, niin sellaiseen muuttaisin nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara! Tämä oli kyllä täydellinen uusi koti. Asuimme ennen naapurirapun pienemmässä asunnossa, joten lisätilaa tarvittaessa oli valinta sijainnista ja paikasta todella helppo tehdä. Ei tarvinnut sitten muuttokuormaakaan kauaksi kantaa ;)

   Poista
 3. No niinhän se syksy tulee, kääk! Meillä ollaan vasta päiväkoti-iässä ja sain pienen sätkyn tänään, kun tajusin, että se alkaa taas maanantaina! Eihän siitä ole kuin reilu kuukausi, kun se meni kesälomalle, joten ei tämä nyt niin erikoista ole, mutta ainakin uutta kurapukua pitää mennä hankkimaan. Mietin, voiko sitä tarvita jo ensimmäisenä päivänä (nykyinen kun on sellainen kylmän sään paksu versio), mutta kai se syksy on jo melkein täällä ja saattaa sitä tarvita. Joten äkkiä kauppaan. Kaikilla on varmasti ensi viikolla vähän pallo hukassa, mutta onneksi lapsi muistaa tarhan ja kyselikin siitä hyvin ahkerasti alkulomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä oikeasti aika KÄÄK! Sillä juurihan mietimme miten 10 vk kesäloma saadaan nappulalle hoidettua, kun itse emme ihan niin pitkään saaneet töiltämme lomailla ;)

   Kyllä ne kurakelit alkaa usein juuri silloin, kun siihen ei vielä ole osannut varautua. Valitettavasti. Joten jos nyt jo varautuu, niin odotettavissa olisi ettei niitä tarvita vielä piiiiiiitkään aikaan. Eiks je? ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets